Fredagkväll

Det är nåt visst med fredagar, eller hur! Det bästa är ju så klart att hela helgen ligger framför dej, men också känslan av att du inte måste en massa. I alla fall måste inte jag en massa på fredagarna, jag orkar inte så det sköter sig själv.
När grabbarna var små så var det fredagsmys som gällde, med Disney Time och godis.Det där har liksom hållit i sig. I dagsläget är det väl inte godis och TV som är det viktiga, jag menar mer att det käns på samma sätt. Nu är det en god middag, ett gott vin och att landa som blir viktigt. Att se på varandra och säga - Tjena, hur har veckan varit? Sen är det ju naturligtvis så att de unga inte längre har samma tid eller behov av dej längre.
 Men dom sticker inte lika snabbt från bordet nu som för 5-6 år sedan. Nu blir dom faktiskt sittande en stund.
 Idag diskuterade vi det svenska sjukförsäkringssystemet och det är underbart att höra att dom tänker själva och har åsikter.
Vi pratade också om hur vår statsminister hanterat den senaste "skandalen" med fulla medarbetare. Får man vara full på jobbet undrade min 14 åring? Nä...du får inte det! Men det är heller inget som en arbetsgivare kan kicka dig för, i alla fall inte första gången det händer.

Nisse har bytt däck på bilen.........på sin bil! - Pappa får byta själv sa han bara när jag föreslog att han skulle fortsätta med nästa bil. Han förberder sig för sin uppkörning, min förstfödde. Någon gång nästa vecka blir han med körkort, eller inte. OM han nu får kortet så tänker han starta sin karier ( stavas det så) som bilförare med att åka till Stockholm på konsert i början av december. Det är ju inte vad en stackars mor drömmer om prexis! ( jag vet att de inte stavas så). Ja himmel vad tiden går fort!

Här kommer några bilder på "de små"     ......nooot!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0