House

Jag älskar House! Bara tanken på att få honom som läkare när man är sjuk gör att håret reser sig i nacken, helt underbart........hemst!
Doktor Gregory House är ett medicinskt geni med total avsaknad av empati. Han är sarkastisk cyniskt, otrevlig och säger alltid precis vad han tycker och tänker, utan att fundera över konsekvenserna. Att möta patienter är bland det värsta han vet, och han går själv på tunga smärtstillande mediciner efter att en läkarmiss lett till att han drabbats av muskeldöd i ena benet.
Princeton-Plainsboro Teaching Hospitals ledning uppskattar inte hans uppstudsiga och arroganta sätt, men de värdesätter hans kunskaper och förmåga att lösa oförklarliga sjukdomstillstånd ? och att han räddar livet på svårt sjuka patienter som andra läkare misslyckats med att bota. Så doktor House får fortsätta att leda sjukhusets unga medicinska specialister i en hård kamp mot bakterier, virus och andra hot mot människokroppen. Med okonventionella metoder gör House och hans team allt som krävs för att rädda liv, även om det innebär att de bryter mot både regler, traditioner och en och annan lag.

Rollista
Dr. Greg House - Hugh Laurie
Dr. Lisa Cuddy - Lisa Edelstein
Dr. Eric Foreman - Omar Epps
Dr. Allison Cameron - Jennifer Morrison
Dr. Robert Chase - Jesse Spencer
Dr. James Wilson - Robert Sean
Leonard Stacy Warner - Sela Ward






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0