Slapp & slö!

Fredag kväll och träningsfri! De är skönt att en kväll i veckan inte rusa ut och avverka kilometer på kilometer.
Åkte och handlade efter jobbet, det blev Tacomiddag, duger som fredag middag och går fort att fixa. Det var lite brådis med maten ikväll, eftersom Emil skulle iväg till Gräfsåsen på skoter kurs kl.19. Kursen fortsätter hela helgen och sonen tyckte att det "sög", att måsta träffa en massa folk han inte känner och - Hela helgen går bort! Han är inte lika lättpratad och social som sin mor, son nr.2. MEN han har valt att gå alldeles själv och han kommer att vara glad på söndag när allt är klart och han kan köra scooter som han vill hela vintern.



Jag som tänkt mig att helgen skulle lösa Hushåll Knutas behov av " uppryckning" inför 1:a advent, känner mig plötsligt febrig och ur form. De e inte bra att ge sig hän åt slapphet och slöhet, då känner man genast hur man mår, jag skulle kanske ha gett mig iväg i alla fall....... ( vågen visade ytterligare - 0,3 i morse). Nu tar jag ett glas vin ur min nya box, jag menar tube. Detta vin är både snyggare och godare, så det så! Och jag skall inte arbeta mer idag.
Skål för er alla och trevlig helg önskar jag er Och skål för Syster Yster som fixat min blogg så Julig och fin...Skål!!!


Kommentarer
Postat av: Maggan

Ja, Jag forde....just nu ångrar jag det...lite.
Om jag stannat hemma så hade jag sluppit den här träkepsen.
Jag ska ju hänga upp nya gardiner idag....(tänk att folk alltid ska tvinga i mig en massa vin, fastän jag inte vill!)

2007-12-01 @ 09:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0