Sponsor träff & Julgala

Ja jag säger då det, denna helg har jag verkligen legat i.
På fredag kväll var Pelle och jag på Sponsor middag med vårt Team62. KAP är nya sponsorer till dessa gossar
( www.team62.se ). Det var middag på Arctura mycket trevligt. Vi skulle verkligen ta det lungt hade vi bestämt, eftersom vi skulle på Julfest till Sundvall på lördag morgon. Men vartefter kvällen gick så blev det mer åt "full fart" hållet. Är huvudet dumt får kroppen lida!




På lördag morgon var det upp mned tuppen och packa en väska för ett dygn i Sundsvall. Vi samlades hemma hos oss för en kopp kaffe kl 7:45. Vi = min personal med fruar + Pelle. En buss hade vi hyrt på OK, en Reanult Trafic så alla 9 fick plats i samma bil. Det gick undan ner till S-vall och första stopp var naturligtvis IKEA. Pelle och jag skulle inte ha någonting men det slutade med att vi gick därifrån med fyra nya prylar. En rullgardin till sovrummet, en ny lampa i filt med stjärnor, en lapptoppbräda, en julbelysning ( stjärnor röda).



Jag köpte också ett par nya skor, väldans behövligt eftersom jag har så få förut( nooot! ). Vi bodde på ett litet skit hotell som hette Aina och låg en bit utanför stan, det var slitet men med bra personal och stor charm.

image199

På kvällen var vi på Julgalan 2007. Vi var nio stycken bland 6000 sittande, ätande gäster. Det var helt otroligt, ljuskandelabrar på borden och julsmyckat till max! Det var julbord som gällde, mycket gott och öl och snapps och vin OCH underhållning. Håll i er nu.........Där var Andreas Jonsson, The Temptation, Jerry Williams, Linda Bengtsing, Sonja Alden, Marcoolio, Linda Sundblag och dansgruppen Bounce, allt i ett otroligt Julspektakel. Arvingarna och Smalare än Thord spelade till dansen senare på kvällen.


Jerry                               Linda B.                Linda S.

 
Marcoolio              Bounce              Andreas


The Temptation                    Sonja A.                  Arvingarna


Smalare Än Thord

Vi känner oss mycket nöjda trots gigantiska köer in och ut, tänk er när 6000 personer skall in genom EN ingång. Bara för mycket, tur att Pelle är en bra köglidare. Och så tog allt dricka slut, det fanns inget att köpa efter kl. 23. Slut på öl må ju vara men slut på rött vin är ju rena rama katastrofen.
Nåväl alla hade fått nog då vi kom tillbaka till hotellet vi 01:00.
Som sagt, nu känner jag mig rätt sliten, helgerna är för korta.

Kommentarer
Postat av: Nina

Jaa det va mycket trevligt. Jag va den sista som lämnade stället så vi smet ingenstans...juuuuh :o)

2007-11-25 @ 20:52:23
URL: http://ninast.webblogg.se
Postat av: Maggan

Tell me about it...

2007-11-26 @ 05:46:19
URL: http://www.maigiz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0