Någon annan.......!

En tragisk förlust!

Jag måste tyvärr meddela att vår högt ärade Någon Annan har avlidit. Någon Annans död har skapat en vakans som blir svår att fylla. Någon Annan har varit hos oss sedan vi startade vår verksamhet. Hon gjorde långt mer än en normal persons arbetsinsats. Så fort ett jobb skulle utföras som var obehagligt, jobbigt eller krävde det allra minsta civilkurage blev reaktinen -Låt Någon Annan göra det!
Det är allmänt känt att Någon Annan under sin levnad gjorde en oerehörd insats både i familjen och i företaget. Så fort det uppstod ett behov av frivilliga utgick alla från att Någon Annan skulle ställa upp. Någon Annan var en underbar människa som ibland föreföll övermänsklig. En enda person kan bara göra en begränsad arbetsinsats, och sanningen att säga förväntade sig alla alldeles för mycket av Någon Annan. Någon Annan föregick alltid med gott exempel. Nu är hon borta och vi undrar lite till mans vad vi skall ta oss till. Vem skall göra det Någon Annan gjorde?
Vi måste inse att vi hädanefter inte kan vara beroende av Någon Annan, vi måste göra det själva och vi måste göra det nu!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0