Roccolapesto!

Idag åt vi jätte god pesto till vår stekta fisk...
prova du oxå den är så god!
 
Ruccolapesto
 
1 vitlöksklyfta
1 citron
65 g ruccola
1 msk olivolja
1/2 dl vatten
1 dl solroskärnor
salt & peppar
 
Skala vitlöken.
Halvera citronen och pressa saften ur den ena halvan.
Mixa vitlök och ruccola med olja, vatten, citronsaft och solroskärnor.
Smaka av med salt och peppar.
 


Kommentarer
Postat av: Marina

Då hoppas jag att ruccola inte smakar ruccola i den här varianten..;) Not my cup of tea...typ

Svar: njae...smakar mycket vitlök och citon...du kan ju ta basilika istället om du inte gillar Ruccola! :O)
jamtlandspower

2012-08-29 @ 09:07:06
Postat av: Marina

Tack!

2012-08-29 @ 17:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0