Dan före dan före dopparedan..!

Slutade lite tidigare idag...några ärenden på stan kvar att fixa...lämna julklappar här där..! Hämtade Karin å Lena och åkte ut till Biggan på middag...den Tjejmiddag som hon missade att gan skulle ha förra veckan blev av ikväll. Hon bjöd som vanligt på jätte god mat och vi surrade på några timmar! Fick köra hem till Lit i snöstorm ikväll...Riktigt mycket snö har det ramlat ner..frågan är om det stannar...?!?
I morgon blir det jobb fram till lunch sen tar jag jul och nyårsledigt fram till den 4 januari. I morgon får vi oxå middagsgäster...Anna, Hans och Olivia kommer och hälsar på. Inte så mycket kvar att fixa...uppesittarkväll i morgon i väntan på Lars...som kommer sent i morgon natt..! Orolig kommer jag att vara över att han ska bila hem från Uppsala..! 

Kommentarer
Postat av: Marina

Jag har jobbat i Torvalla både igår - till 19 och idag till 17..:/ Sitter av tid typ och blir stressad av det. Lagar mat i kväll/natt och handlar det sista imorgon på Julafton. Sen fyra dagar led...yey GOD JUL till er alla från oss alla..:)

Svar: God Jul till dej och dej dina! ❤️🎄
jamtlandspower

2015-12-23 @ 11:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0