Jämtland Jämtland jämt å ständut..!

Igår hade vi ännu en fantastisk Yrankväll..! Men först tog vi en skön promenad runt Lit...fikade på på Hembygdsgården...åkte förbi i Halåsen hos Nils och Marielle....hälsade på Moster Maggan och Inge och så käkade vi middag på Viktoria Galerian. Först ut igår var Myriam Bryant som ägde Stortorget...sen såg jag Ebbot, Bob Hund, Lars Winnerbäck, Titiyo, Little Jinder, Kjell Höglund å Kjellsorterat. Missad tyvärr det som visade sig vara kvällens stora behållning och det var Vintage Troubble..! Presidentens tal vid midnatt var som vanligt storslaget nen tyvärr var det några fyllskallar som bråkade och diskuterade högljutt precis där vi råkade stå - jäkla idioter! Men i det stora hela var det en fantastisk kväll å natt..Detskulle ju regns hela kvällen nen kom bara en skur just före presidentens tal.
Idag åkte Elisabeth och Olle hem till Stockholm..Det har varit så trevligt att ha dem hör hela helgen. Kusin Anna och hennes Olivia har jag oxå hunnit med att träffa...Anna Yrade med oss igår.,! Grabbarna på Ringvägen, hos Emil, har jag knappast sett på hela helgen...!
I morgon börjar jag jobba...tre veckors semester är slut..! Tiden går fort när man har roligt..! Nu är det 14 dagar till nästa fest...Syster Maggan fyller 50 år..!


Kommentarer
Postat av: Marina

Kul att höra - att ni hade kul alltså 😜👍 Vi lyssnade på smällarna efter Presidenten (som vi kikade på via ÖP-tv) men såg aldrig fyrverkerierna..😊

2016-07-31 @ 19:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0