Det blir liksom inte av..!

Det blir inget bloggande...vet ej varför jag inte får till det dagligen..?! Kan bero på att jag bloggar från telefonen och det börjar bli smått jobbigt med synen. Kan ju blogga från platta å dator men där är jag utloggad och jag kommer inte ihåg min inloggning..nåväl jag fortsätter väl att skriva när andan faller på. Nu har jag jobbat två veckor efter semester och det känns OK..? Idag fredag är jag ledig och Malte är hör hos farmor. Fina goa glada Malte! 🙏🏻❤️ 

Jag är tvungen att fundera vad jag gjort sedan sist jag skrev...förutom Nils födelsedag som jag ju rapporterat om. Förra lördagen åkte vi till Huså för att klippa gräs och riva ut den gamla diskbänken och den trasiga diskmaskinen. Det skulle regna hela dagen men vi fick en fantastisk dag med sol och värme. Klippa gräset gick sådär...gräsklipparen är trasig och röjsågen strejkade. Men vi fick en hel del gjort. På lördagskvällen tog vi DeSoton och åkte till Strömsund på Cruising...det var roligt och på hemvägen besökte vi gamla vänner. På söndagen blev det verandahäng  i solen och en tur till stan för att köpa present till Nils. Försöker planera hösten..roliga saker väntar. Det är allt från tjejmiddagar till bröllop och en resa till Rhodos...ska oxå försöka att åka och hälsa på Lars och syster Maggan i Uppsala...och kanske fira min bröllopsdag på annan ort. Vi ska vars mycket i Huså och så ska jag umgås med mitt barnbarn..det blir en bra höst! 
Idag är som sagt Malte här och ikväll åker vi kanske till Föllinge en sväng för att uppleva The Boppers..men bara kanske...det jan bli en lugn hemmakväll oxå..! Pelle åker till Huså i morgon men jag blir hemma..kan blir nog  en sväng på stan...en fika..ett glad vin..träffa vänner..vem vet! 
Önskar dej en skön helg! 

Hör är en bild på mej och min barnvakt Birgit och kusin Anna och hennes barnvakt Eivor...kan vara år 1959-60..! 


Kommentarer
Postat av: Marina

Låter som en fantastisk höst i antågande! Kul när det händer nåt..;o) Haha <3

2017-08-11 @ 11:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0