#MeToo

Denna text är lånad från FB...

men mitt i prick! 

"Regel 1: Kvinnor brukar uppskatta prata först, röra sen. Dvs en hand på röven innan man sagt sitt namn är en dålig idé. Förvånande va?

Regel 2: Om du råkar göra något och kvinnan blir obekväm, sur, stöter bort dig eller liknande - sluta. Fortsätt inte. Skitsvårt, jag vet, men kämpa!

Regel 3: Om du ser en vacker kvinna på gatan, gör en notering i huvudet och håll sedan tyst. Ropa inte efter henne. Börja inte förfölja. Börja inte "ragga" på henne. Tröstät nåt gott för att belöna din mun om den kan klara av att knipa.

Regel 4: Om du vill ge en kvinna en komplimang, påminn dig själv att hon inte bara har ett vackert ansikte, fyllig byst eller sexig rumpa utan också en hjärna, en personlighet, olika begåvningar. Kanske kan du hitta något där att berömma också/istället? Svårt jag vet, det kräver att man lyfter blicken från tuttarna, börjar lyssna när hon pratar och intresserar sig för henne som person. Tufft, men kan vara värt det!

Regel 5: Vet du en söt tjej som är 20 år yngre som du skulle vilja dejta? Låt bli. Vill hon dejta en gubbe så får hon ta det i initiativet. Och vill ingen ung snygging dejta dig så får du, hur hemskt det än verkar, söka någon i din egen ålder.

Regel 6: När man är full kan det hända att man gör en massa tokigheter, som tex att kalla tjejer för horor, tafsa på dem och försöka tvinga dem att suga av en på toan. Visste du att en brottslig handling är brottslig ÄVEN när man är full? Jag vet, helt sjukt, men så är det. Vet du med dig att fyllan gör dig till ett arsle - testa nåt alkoholfritt.

Jag vet att det är otrolgit många jobbiga regler att förhålla sig till för att inte göra fel, att man är rädd och orolig att något ska hända och att man nästan tappar lusten när man måste anpassa sig och tänka på mottagarens känslor och vilja hela tiden. Om det är till någon tröst så är det precis så vi kvinnor alltid har haft det.
Lycka till!" / Hilda Dean Blomberg" 

Så mitt i prick! 



Kommentarer
Postat av: Marina

👍❤️

2017-10-29 @ 09:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0