Trettonhelgen....

....och ut med Julen..! 


I torsdags kom Lars och hans flickvän Linda och i fredags åkte vi alla till Huså....katten Alice och barnbarnet Malte var oxå med. Det var ett rejält lass som kom upp och vissa av oss fick gå Mördarbacken flera gånger...en hel del som ska med när man har barn med. 
På fredagen bjöd Lars å Linda på middag...saffranssoppa och vitlöksbröd...pasta med chili och räkor. Sen spelade vi spel och pratade tills långt in på natten. 
På lördagen fick vi sovmorgon då Malte sov till klockan 9...! Efter en förmiddag vid brasan tog vi en promenad runt byn...och en genväg genom djupsnön höll på att göra oss helt slut! Våfflor och grädde när vi äntligen kom hem...sen var det Pelles och min tur att bjuda på middag ...det blev röding på Jämtlandsvis...med klyftpotatis och messmörssås...en Irishcoffe på det och en ostbricka...mera spel och mycket prat. 

På söndagen såg vi film på förmiddagen medan snöstormen tilltog utanför fönstret..! Det gick ändå bra att ta sig hem genom drivor av snö..Lars och Lindas flyg avgick i tid kl.4 och vi kunde lämna Malte till Mor å Far utan trubbel.
 Ikväll åkte julen ut...nästan allt är borta och jag har bytt gardiner i köket.

Hur har du haft det då...??



Kommentarer
Postat av: Marina

Det låter sååå mysigt och trevligt! <3 Hos oss åkte julen ut på torsdagen innan nyår. Trettonhelgen tillbringades hemma med sushi på fredagen och fisk o räksoppa med chili och krutonger på lördagen.
Jag har beslutat mig för alkoholfria veckor mellan lönehelgerna (kung i baren du vet..;) då julhelgerna genererat alkohol för en hel månad..:) Det beslutet känns riktigt bra, resultat redan.... - utvilad på helgen - platt mage ;) - kan bara göra gott! Kram!

2018-01-09 @ 09:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0