Over the Hump....

....redan onsdag! 

Dagarna flyter på och jag har som vanligt svårt att hinna med. Känner mig trött på kvällarna och ofokuserad på dagarna...gör massor av fel på jobbet och glömmer saker...sover dåligt på nätterna och drömmer konstiga drömmar..! Suck..! 
Idag hade jag ärenden till stan och passade då  på att ta en fika med Marina. Men något kaffe blev det inte. Vi har fått något skit i vattnet igen..så allt vatten måste kokas. Uppmaningen att koka vattnet gäller dem som är anslutna till det kommunala vattnet i Östersunds stad, Frösö och Brunflo, Lugnvik, Byskogen och Sånghusvallen samt Annersia från Vallsundsbron till Orrviken. Östersunds kommun har gått ut med uppmaningen om att koka vattnet och totalt berörs 55 000 abonnenter. Det är e-colibakterier som upptäckts i dricksvattennätet.
 I Lit har vi dock inga problem med vattnet..! 

(null)


Flytta moster❣️

Denna helg har jag varit och hjälpt Moster Maggan att packa inför flytten om två veckor..! Anna kom upp i torsdags och jag åkte in igår efter jobbet för att hjälpa till...! Det tar tid när man hela tiden måste fråga vad som ska fara kvar och vad dom ska på Loppis...och svårt att inte ta hand om alla loppislpdor själv...! Litessker har jag dock "förbarmat" mig över..! 😂 
I morse försov jag mig å det grövsta..inte för att vi bestämt någon tid men hallå...vaknade 9:20..jag som brukar vara uppe med tuppen vid 7...även om det är helg..! Det blev inte så mycket packande idag...musten hade liksom gått ur oss alla..! Några lådor fick vi väl till...och så gjorde vi ett besök i nya lägenheten och Moster bjöd på lunch på Jamtli..! Anna åkte hem med tåget idag på eftermiddagen och jag mötte upp Marina på Dalwhinnie för ett glas vin innan bussen hem till. Ikväll ser jag på TV och njuter av lite vin i min ensamhet...då Pelle är i Ullådalen å fixar..! 
Min helg har varit bra...hur har du haft det denna helg..?

(null)

(null)

(null)

(null)Tjejfest❣️

Det känns fint att få åks iväg och sätta sig vid dukat bord...äta mat som någon annan lagat och prata bort några timmar med vänner...tjejmiddag hos Biggan ikväll. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Surströmmingsfest i Hållen❣️

Denna helg är vi Hållen hos Maggan å Jonny och igår åt vi surströmming med ett härligt gäng. Fint väder idag och vi ska ta en tur i skogen för att plocka svamp.
 Hoppas du oxå har haft en fin helg❣️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Malte is in da house❣️

Idag är jag ledig...och i morgon...Malte är hos farmor och sover över till i morgon. Farmors hjärta svämmar över av kärlek och vi kommer så bra överens..❣️
I morgon vid 13:00 åker Pelle och jag till Uppsala/Hållen på surströmming...längtar så efter min Lars och hans Linda..och så klart efter Syster Yster med familj❣️
Just nu är livet Gott..❣️
(null)

(null)Tack Carina❣️

Har varit hos bästa Carina ikväll...och fixat till mej lite. Tusen Tack...känner mig som en ny människa❣️ Inte bara håret som blivit åtgärdat...

Före....😵
(null)

....å efter...❣️
(null)

(null)


(null)Tjejmiddag...

...å ett dygn i Huså❣️

I fredags var det dags för middag med Pantertanter/ The Ladies. Denna gång hos Ansi...super god mat..mycket pest..gott vin och lekar..! Emil skjutsade mej till bussen som gick klockan 01:00. På lördag åkte jag till Huså...och Per mötte upp...från Ullådalen. Jag var helt slut igår...somnade vid 22:00 och  sov till 9:30 i morse...behövlig. Satte i innerfönster och städade idag innan vi for hem. Har fixat i trädgården....druckit öl å ätit nachos..lagat god mat och sett film..! 
Nu är helgen slut och jag ör nöjd..i morgon ör en annan dag...❣️
(null)

(null)

(null)
RSS 2.0