Advent & Julklappar! đŸŽ…đŸœ

IgĂ„r tog vi oss in till stan Pelle och jag...för lite Ă€renden, sjukbesök och för att handla julklappar. Först hade Pelle en tid hos optikern för att prova ut nya glasögon..efter det gick vi pĂ„ lassa och hĂ€lsade pĂ„ bĂ€sta Eivor som ligger inne för en infektion pĂ„ peacemaker Ă„ hjĂ€rtklaff..! Hon sĂ„g pigg ut...men jag vet bĂ€ttre! SĂ„ körde vi en julklappsrunda...det blev en hel del gjort faktiskt...Ă€ven om vi inte blev klara. Födelsedagspresenter fixade vi oxĂ„...kĂ€nns sĂ„ bra att vara pĂ„ G med allt. Sen avslutade vi eftermiddagen med en öl eller tvĂ„ pĂ„ Dalwhinnie...Marina och Carina dök oxĂ„ upp...jĂ€tte kul. Det blev ett glas vin hemma hos Marina oxĂ„ i vĂ€ntan pĂ„ skjuts. Tack för det! Nils & Marielle var snĂ€lla och tog oss fram och Ă„ter Lit-Östersund..! Tusen Tack för det! 

NĂ€r hi vĂ€l kom hem till Lit kĂ€kade vi middag pĂ„ Pizzeria Madonna...flĂ€skfilĂ© och en flaska rött. TVn senare och SĂ„ mycket bĂ€ttre..! 
Idag tog vi en promenad till Lits HembygdsgĂ„rd dĂ€r det var kruskals och julmarknad. Det blev bĂ„de gott fika och lite fynd...dörrkrans och tunnbröd! 
PĂ„ eftermiddagen har vi kört igĂ„ng adventsbestyren..upp med lite stjĂ€rnor och stakar...ljusslingor ute..! Även detta kĂ€nns bra...mysigt med lite ljus..! Nu blir det god middag och nĂ„gon julfilm.,!


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0