En helg i Uppsala....

....å rena rama sjukstugan..! 

Förra veckan hade jag bästa Malte på besök...jag hämtade honom på förskolan på onsdagenivh han sov över hos oss och var hemma med farmor på torsdagen. På torsdag kväll käkade vi planka och drack öl på Pizzerian i Lit och såg ÖFK få stryk av Arsenal..! 
I fredags åkte vi till Uppsala för att hjälpa Lars å Linda att flytta. Vi delade bil med Emil å Elina. Lite fest hos Syrran på fredagen...hon hade redan gäster när vi kom så vi hakade bara på..! På lördagen körde vi i skytteltrafik och flyttade allt vi mäktade med. Jonny och Maggan var snäll och hjälpte till...och Lindas pappa hjälpte till plus alla kusinerna så klart..! På kvällen var det inflyttningsfest med Pizza, öl å vin..! Kutte fixade ett kul Musikquizz..! Härligt umgänge med fina ungdomar..! 
Så hände något på vägen hem...redan på söndagkväll var vi sjuka..! 
Här är det rena rama sjukstugan...jag är dunderförkyld..Pelle är magsjuk...Nils är förkyld..Emil är förkyld och Marielle VABBAR med sjuk Malte. Jag och Emil jobbar trots feber å ont i halsen...Någon måste ju vara på plats..Emil kommer in från morgonen och gör blad fram till lunch..åker hem och vilar...jag sitter vid telefonen 7:30-16:30..Önskar att denna veckan snart ör slut..! 😫 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0