Hela havet stormar....

....pyjamas party och så kom Lars & Linda❣️
Igår var det kallt...-16 grader så jag och Malte beslutade att vi skulle ha en innedag....med pyjamas hela dagen lång och så blev det. Malte och Hailey ordnade Hela Haver stormar  i vardagsrummet med våra soffkuddar. Vi hade en skön dag inne och så ringdeLars och talade om att dom redan var på väg...Linda hade fått ledig eftermiddag....dom om vid 8 på kvällen och barnen blev så glada å uppåt att det var svårt att sova...det blev sent. Idag kom Nils & Marielle och hämtade de små...vi käkade lunch tillsammans alla och sedan åkte Knutas/Eriksson hem till Halåsen. Lika kallt idag...och det ska bli kallare i morgon. Jag softar i soffan medan övriga har tagit en promenad runt byn. 
(null)


Kommentarer
Postat av: Marina

Vilka härliga dagar! Mysigt med de små och härligt att vi äntligen fick riktig vinter..:) Det har varit underbart med sol och gnistrande snö. Må så gott de sista lediga dagarna och var rädda om er! <3

Svar: ✨❤️✨
jamtlandspower

2021-01-07 @ 07:45:13
Postat av: Maggan syster yster

Haha...hela havet stormar i vardagsrummet.... jag skulle få spader. Jag måste nog sluta jobba på förskola när jag får barnbarn, eller så blir jag mer tolerant mot dem :)

Svar: Man blir mer tolerant med sina barnbarn...jag lovar❣️
jamtlandspower

2021-01-07 @ 09:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0