....och så kom ännu en fredag!

Nu är det över en vecka sedan jag kom hem från Marmaris....
å idag kommer Lena och Karin hem efter en vecka i Side.
Det är ju inte sannt vad tiden går fort!
 
Solen skiner på oss idag oxå....så otroligt skönt!
 
I kväll är vi bjuden på After Work hos våra företagsgrannar Cramo...
mat och underhållning...Turkey Twisters ska spela.
Vi ska gå Pelle och jag och kanske Nils.
 
Full fart mot helgen...och nästa vecka blir en kortvecka!
 
 

.....å här kommer bilderna....!

....som jag glömde....!


För vi har tagit studenten....

.....för vi har tagit studenten.....för vi har tagit studeeeenteen...fy faaan vaa vi e bra! En bra dag med studentfirande i Åre har jag haft! Avslutning i Duveds kyrka å sen lunch på Holiday Club med massor av god mat å vin! En bra dag! Nu hemma med sol i trädgården....vad mer kan man önska av en torsdag!


Sommarvärdar 2013

Här kommer listan på årets sommarvärdar....
å vad jag längtar efter det programmet!
 
 

JUNI

22 Jonas Gardell

23 Maja Ivarsson

24 Liv Strömquist

25 Lasse Kronér

26 Katarina Gospic

27 Peter Wolodarski

28 Sarah Dawn Finer

29 Carolina Gynning

30 Kristian Gidlund

JULI

1 Virpi Pahkinen

2 Pelle Holmberg

3 Helena af Sandeberg

4 Peter Schéle

5 Annika Hagström

6 Filip Hammar

7 Mikael Niemi

8 Leo Razzak

9 Sarita Skagnes

10 Henrik Lundqvist

11 Theodor Kallifatides

12 Louise Linder

13 Jenny Strömstedt

14 Jean-Pierre Lacroix

15 Ingemar Eliasson

16 Annika Andersson

17 Martha Ehlin

18 Tareq Taylor

19 Carolina Neurath

20 Anna Blomberg

21 Ingvar Kjellson

22 Maria Sveland

23 Niklas Zennström

24 Özz Nûjen

25 Anton Abele

26 Ann-Louise Hanson

27 Lisbet Rausing

28 Lars Lagerbäck

29 Li Pamp

30 Malik Bendjelloul

31 Elin Kling

AUGUSTI

1 Nadir "Red One" Khayat

2 Johanna Frändén

3 Inga Landgré

4 Jan Eliasson

5 Malinda Damgaard

6 Cecilia Edefalk

7 Daniel Sachs

8 Sara Danius

9 Erik Haag

10 Martin Schibbye och Johan Persson

11 Lisa Nilsson

12 Kerstin Meyer

13 Sami Said

14 Karin Adelsköld

15 Ellen Jelinek

16 Katrine Kielos

17 Joey Tempest

18 Björn Dixgård och Gustaf Norén

 

Mera sol....!

Underbara morgon med sol å jumma vindar!
Jag cyklade till jobbet i linne å kjol...
då e det väl sommar!?
Hoppas bara att det håller i sig!
Såg på min app att det var risk för åska lördag å söndag
och sen på det regn på måndag.
Men då gäller det ju att ta reda på dom fina dagarna!
 
Måste på stan idag och fixa en studentpresent till Amanda....
måste fixa skjuts till i morgon oxå
- kanske kan jag åka med "pappa Anders!"
 
Redan mitt i veckan....helt otroligt!
 

Solen!

Idag har vi haft ett strålande väder...
över 20 grader hela dagen!
Man blir på gott humör när solen skiner....
hinner mer gör jag oxå!
 
En vanlig tisdag har det varit....
inget utöver det vanliga har hänt.
 
Jag funderar över student present...
ska ju på studentfirande på torsdag...
barnens kusin Amanda tar studenten i Åre!
Undrar vad man ska hitta på
och undrar om man kan få samåka med någon....
så man kan dricka bubbel å njuta av en vacker dag i fjällen....
för fint väder ska det vara hela veckan.
Men åter till present.,..
Vad köper man åt en ung dam man knapt känner?
Förslag någon??
 
Får väl se om det blir nån röjning av garderoben ikväll.....
igår somnade jag ifrån hela högen med kläder!
 
 
 

Det går en dag.....

.....ifrån vår tid och kommer inte åter!
Mycket att höra göra idag....men bättre det än lite att göra. Ekonomisk genomgång med bokföringsbyrån....inte roliga siffror 2012! Men nu är det nytt år och möjligheter att förändra! Handlade lite efter jobbet....när vi nu har slutat med veckans matkasse och gemensamma middagar är det lätt att handla. Idag blev det omelett till middag med skinka å paprika å lök. I morgon ska jag göra LCHF - Pizza till middag! Läser på FB om Lena å Karins dagar på Side i Turkiet....längtar redan tillbaka! Nils kom och hälsade på nyss....visade upp sitt nyförvärv...han har köpt ny bil...i alla fall en begagnad bil...en Volvo V50 kombi disel 2008....tror jag han sa att det var! Snacka om en lycklig ung man! Nu ska jag städa min omöjliga garderob......ut med det gamla och in med nånting nytt! Önskar er en bra vecka!


Söndagkväll.

Det blev en sen morsdagsmiddag idag....men det gjorde inget! Vi satt ute i solen och pratade...grillade till middag och åt ute...en fin kväll! Nu väntar en lugn skön söndagskväll och jag somnar nog i soffan! Det var den helgen det!


Mässa dag två!

Idag har vi ett strålande väder och man borde ligga hemma i solstolen...men det gör jag inte. Pelle och jag har ännu en mässdag att ta hand om. Det är ju så klart roligare att stå på mässa när solen skiner....men nog hade jag hellre varit hemma i solstolen! Ikväll ska vi väl äta morsdagsmiddag tillsammans hela familjen....får se vad jag hittar på....sen middag blir det i alla fall.....grillat får det nig bli.....det löser sig under dagen! En tanke går till min egen mor denna morsdag....saknar henne ! Önskar er en bra söndag!


Äntligen hemma!

Det är jobbigt att stå å gå på asfalt en hel dag...jag är helt slut i benen! Nu förbereder jag grillmiddag medan Pelle mekar Ford...något är fel och det ska åkas bil ikväll med! Lars med damsällskap ska ära med oss...det blir skoj! Jag känner mig lite sliten efter 10 timmar på mässan...å i morgon ser det lika ut...trots morsdag!


Motormässan Östersund 2013.

Jahaapp...då var vi på plats på Motormässan med monter å allt! Det är tyvärr jätte kallt...blåsigt å kallt! Hoppas att det kommer mycket folk ändå...trots vädret! Vi ställer ut våra MC-vagnar och så har vi med en skoterkälke modell 2014. Kom gärna och besök mej i vår monter...vi finns precis vid stora ingången Z-Hallen! Jag är redan kall å hungrig men det fixar sig nog! Vad gör du denna lördag då?


Raggare!

Efter en välfylld arbetsdag åkte vi till Fyrås å Hämtade Thunderbirden! Den startade på studs! När vi kom hem grillade vi till middag...Pelle å jag...Emol å Lars hade redan ätit! Sen städsde jag toaletter medan Pelle städade bilen...olika falla ödets lotter! Nu drar vi en repa med raggarbilen....PK kör å jag dricker öl! 💕


Kom arbetsdag och träng dig på...

...här skall du motstånd finna!
 
Jäklar vad mycket papper det samlas på en vecka....föööör mycket!
Tur att det är fredag....eller inte..!?
Pelle ska vara på Motormässan i helgen och jag ska hjälpa honom i montern....
hoppas på fint väder!
 
Önskar mina vänner Lena och Karin en härlig vecka i Turkiet....nu är det deras tur!
 
Kom ihåg att det är morsdag på söndag....
här kommer lite instruktioner om hur dagen bör firas!
 

Hemma igen!

Vi lämna de hotellet i Marmaris igår vid 18:00....och landade på Arlanda i morse 02:40. Buss till långtidsparkeringen....och bil till Uppsala för att hämta en MC-vagn som Pelle skulle ha tillbaka. Lämnade Uppsala 04:30 och körde bara en lite stund sen sov vi i bilen i ca en timma...körde till Tönnebro och sov där två timmar till. Åt frukost där och sen körde jag hela vägen hem via Svenstavik ( skulle hämta delar från zinken!) Åkte direkt på jobbet och fixade lönerna och lite annat. Åkte med Emil hem kl 16.....har städat å tvättat här hemma men nu är jag slut som artist...orkar inte röra en fena! Tre timmars sömn på 11/2 dygn är inte så mycket att hurra för...! I morgon jobb som vanligt!

 


Marmaris dag sju!

Idag är det varmt....30+ redan från morgonen! Vi åker hem idag på eftermiddagen...men först en dag vid havet...i solen! Snart ska vi iväg och hämta byxor som Pelle köpte igår...å en sväng i baren för en öl...! Tänk så fort en vecka går!


Marmaris dag sex!

I morse tog vi en buss in till Icemeler och efter liten rundtur i stan som knappt vaknat....klockan var före 9....så tog vi en promenad tillbaka till Marmaris. Det tog ca en timma att promenera hem i värmen! Snacka om att det var gott med en öl när vi kom tillbaka till hotellet! Nu dör vi i solstolen...med täta besök i baren. Idag ska ligga kvar länge å suga ur det göttaste ur solen...sanden...havet!


Marmaris dag fem!

Ännu en underbar dag vid havet...ingen båtutflykt tyvärr! Det hade varit bra med en dag på havet dock eftersom det har varit otroligt varmt idag. En morgonpromenad blev det... sen har vi legat på bryggan hela dagen... Varvat med besök i baren...kaffe..öl...vin...å GT! Och så har jag varit på fotvård...inte samma som hemma men billigt å skönt! Jag har problem med min app på telefonen därför denna sena uppdatering...får fundera på att byta blogghotell! Nu softar vi på balkongen...spelar musik högt som faaan å njuter med lite after beach!


Bilder kommer här...

....från en härlig dag! Det blev en heldag i solstolen vid havet...med promenader nu å då! God mat...After Beach på balkongen....underhållning i polen!


Marmaris dag fyra!

Hallå där....! Idag har vi lite mulet....i alla fall från morgonen. Vi funderar på att ta en promenad in till Icmeler men än så länge blir det bara funderingar i solstolen. Vi sover länge på morgnarna....vaknar sällan föra 9. Det betyder vl att vi behöver sova. Igår var det melodifest i hotellbaren...det bor en hel del danskar här! Sent blev det eftersom vi är en timma senare här i Turkiet. Imorgon blir det en båtutflykt....om det inte är för sent att anmäla sig! En skön söndag önskar jag dej!


Lunchtime!

God mat här kan jag lova!


Marmaris dag tre!

So far so good! Sov länge idag med....men vad gör det! Igår efter middag och underhållning vid poolen tog vi en promenad och hamnade på en bar som hette "No name"....där var det verkligen full fart med dansande personal och andra som uppträdde som Michel J. Å Tina T ...helt underbar skoj! Idag softar vi vid havet...jag i skuggan för tillfället....solen är otroligt stark och brännande...trots solskydd! Snart dax för lunch och så ska vi anmäla oss till en båttur som går till veckan!
Love Peace and Understanding!


Marmaris dag två!

Sovmorgon idag med...så vi missade solstolarna ute på bryggan! Men vad gör det...ingen brist på stolar i övrigt! Vi solade på förmiddagen och efter lunch tog vi en promenad in till marinan i Marmaris....ca 9 km tur å retur! En skön promenad efter en vacker strandpromenad. Och såna helt otroliga båtar det ligger i hamnen! En öl blev det så klart i och så tittade vi på utbudet av affärer men handlade inget...det blir en annan dag! Väl tillbaka på hotellet blev det ett glas Rose' vid polen och nu softar vi på rummet före middagen! Önskar er en skön fredag och en trevlig helg!


Marmaris dag ett!

En fantastisk dag här i Marmaris! Sovmorgon...härlig frukost...solstolen...promenad längs strandpromenaden som är hur lång som helst...mera sol...härlig lunch å vila på rummet sen mera sol på stranden. Nu sitter vid poolen och softar med lite vin. Vi bestämmer inte så mycket i förväg...låter dagen bestämma! Vi hörs!


Cettia Beach Hotel.

Efter en lång resa har vi äntligen nått veckans resmål...Cettia Beach Hotel Turkiet! Flyget tog en evinnerlig tid med mellanlandning i Malmö...stressigt å trångt på planet...nästan två timmars transfer. Men nu är vi på plats...hotellet verkar toppen och i natt fick vi bo i sviten v nån anledning...tyvärr byte i morgon! Pelle snarkar redan å jag är som vanligt vaken...ser på tv å bloggar! Gratis wif-fi här på hela hotellet...kanonbra! Nej nu ska jag oxå i säng....välkomstmöte i morgon vid 10 så lite sovmorgon blir det i alla fall! Marmaris verkar toppen!


I väntan på avgång!

Eftersom jag är en sån som vill komma redigt i tid....så är vi redigt i tid! Nu snaaart dax för check in !


Syskonkärlek.....

.....och tankar om tider som varit!


Till Marina!

.....ännu en bild från syrran!


.....fler bilder.....

......från helgen!


Godmorgon Uppsala!

Tidig morgon.....en kopp kaffe och lågmälda samtal kring köksbordet hos syster! Vi har några ärenden innan avresa till Arlanda. Men först bara lugn å ro!


Framme i Uppsala!

Det gick fort att komma till Uppsala....vi var framme på drygt 5 timmar! Syrran bjöd på Tacomiddag och nu ska vi se på eurovision song contest 2013....i alla fall starten inför helgens final! Vackert här i Uppsala!


Lite bilder från helgen!

Många härliga bilder kommer här!


Helgen som gick!

Äntligen kommer ett inlägg från mej!
Helgen som nyss passerade gick rasande fort....
älskade syster med familj var här....
goaste Lars firade sina 20 år med buller å bong på lördagen..
.en mycket rolig fest med massor av vänner och bekanta på plats...
både vuxna å ungdomar!
Vi åt och drack gott...och vädret var verkligen på vår sida!
Festen följdes av en trött söndag....
så otroligt slut jag var!
Sov å sov å sov sedan Uppsala åkt hem!
Måndagen var jobbardag....
stressigt att hinna undan allt inför stundandeTurkiet resa!
Packade och firade Lars med tårta å paket!
Sov otroligt dåligt natten till idag....
jobbade halva dagen å nu är vi på väg till Uppsala
och i morgon bär det av till Turkiet!
Det ska bli otroligt skönt med semester....
.....känner mig helt slut!

Till Marina.....

....ännu en bild från Syster Yster....! <3


Partyhelgen börjar!

Nu har syster med familj kommit från Uppsala....Partyt har startat! Vi grillade igår och det blev jätte gott! Underbara ungdomar att umgås med! 💕 De unga åkte så klart på krogen medan vi gamlingar blev hemma. Jag har nästan stökat färdigt inför Lars fest i kväll.... hämta kött....åka på bolaget....köpa bröd....fixa efterrätt...är det som är kvar till idag. Pelle han åker på jobbet han och "klarar sig" som vanligt undan allt stök! Det regnar idag....trist! Alla sover och jag hämtar kraft inför dagen....älskar tystnaden! Vi ses väl ikväll??....Välkommen!


Jaaameenhallåå!

Åhhh en sån dag! Har städat å fejat å handlat å fixat hela jäkla dagen...Pelle har jobbat! Hjälpte Emil att besiktiga bilen.. Åkte med Lars å handlade....fixade veckans första middag - Biffstroganof! Efter middagen följde en lååång sittning med goda samtal.... De flesta handlade om hur det var när Lars föddes för snart 20 år sedan! I love it!


God Natt.....!


Rekord....

....tror jag!


Tjejer som inte bangar....!

Nu jäklar fick vi äntligen till en tjejmiddag hos Lena...det är faaan i mej inte rätt men nu jäklar blev det! Jag cyklade dit efter jobbet....tänkte komma dit lite tidigare å sitta på ballen med lite Rose'...det sket sig om man säger! Kom sist sv alla men wtf...! Lena bjöd på god mat...Tack Lena för det! Vi har inga problem att surra å prata...så det tog sin modiga tid! Jag cyklade hem....helt otroligt varmt denna kväll! Nu har jag syndat genom att ta reda på frityroljan från i går....men annars ser det ut som vanligt i köket! ...Ganska bra med andra ord! :0)


Fredag mitt i veckan!

Det känns som fredag idag...fast det bara är onsdag!
Tack Bästa Marina för härliga timmar på Fanny igår - Trevligt!
 
 Jag är ledig nu...torsdag..fredag...lördag...söndag - Härligt!
Och så en fest på lördag - Roligt!
Hoppas på finväder kan man ju alltid....
syrran skriver att det ska bli skitväder här i helgen...
jag har inte kollat....
Hoppas att hon har fet fel! :O)
 
Ikväll ska jag på middag till Lena...det blir- Mysigt!
Undrar dock hur diskbänken ser ut när jag kommer hem!?
 
Vad gör du av dina lediga dagar då?
 

...och det är inte jag...

....som lagar mat här hemma längre!


Sticker å klarar mig...!

Idag har jag varit ensam på kontoret eftersom Nils är på kundbesök i Sundsvall. Man får ligga i för att hinna med! Vi har vackert väder idag med men jag har inte varit ute! På lunchen träffade jag vänner och åt på Arctura...härligt att ses igen Åsa å Hans! 💕 Eftermiddagen gick i ett flygande fläng! Ikväll ska jag träffa bästa Marina för en modevisning på Fanny...det blir oxå skoj! Å jag slipper fundera på maten...grabbarn fixa själva å jag blir bjuden....i morgon är det tjejmiddag hos bästa Lena....Sticker å klarar mig då oxå! Snart är jag ledig i 4 dagar....det blir kanon! Jag ska visserligen städa å laga mat till Lars 20års fest dom är på lördagen men vadå... det blir ju kul! Å Syster Yster kommer hem å allt!

Bilden är från RK - Verktyg i Sundsvall där Nils är idag!


Nya tider...strålande tider..!

Ikväll har jag städat ur kyl och frys. Dels för att det verkligen behövdes men oxå för att nu går familjen Munther/Knutas in i ett projekt som kräver just detta...en rensad kyl. Från och med idag lagar var och en sin egen mat i detta hushåll. Egen mat kräver så klart egen hylla i kylen! Det har varit sånt krig om mat och middagar så jag orkar inte längre. Grabbarna får betala mindre hemma och köpa å laga sin egen mat! Jag tänker leva på soppa...gröt å grekisk yoghurt! Hur detta kommer att funka har jag ingen aning om.... det återstår att se! Undrar om jag nu kan låta bli att plocka efter alla som lagar mat här hemma i olika omgångar.... Emil har inte ätit middag ännu denna första kväll på vårt nya liv!


Här och nu....

....äter jag lunch på stan i väntan på min massagetid!


Mååååndag mooorgoon....!

En sån fantastisk morgon....
solen skiner och det känns varmt i luften!
Hoppas att det håller i sig nu så sommaren kommer snart!
 
Jag har en del jobbigt att ta tag i på jobbet....
men försöker att tro på mej själv och att det löser sig!
Det är svårt att vara företagare ibland...
när ångesten river i kroppen över alla beslut som ska fattas!
Tur att jag snart ska vara lite ledig!
Det ska bli så skönt med en vecka i Marmaris!! 
Och idag ska jag på massage på lunchen...det blir bra!
 
Tjipp tjopp så var det en vecka in i maj!
Önskar dej en fin vecka!
 

Hela långa dagen...

....har vi varit ute! Jobbat i trädgården och fixat med lite av varje! Vi fick ett fantastiskt väder här på eftermiddagen...så soligt och skönt! Kaffe hos grannen...mysigt! Var iväg och handlade 4 nya stolar till verandan på framsidan. Det blev grillat till middag idag oxå...gott! Nu blir det TV-soffan!


Sköna sönda!

Solen skiner på oss idag! Å jag ska ut å pyssla i trädgården....plocka fram trädgårdsmöbler och fixa lite. Soma ska jag oxå hinna med är det tänkt....nu lite kaffe i solen på verandan!


Mitt Östersund!

Härligt att se gamla bilder på mitt Östersund! Alla bilder är lånade på Facebook!


Till min vän Marina!

Lite bilder till dej min vän!


Första vackra dan i maj...!

Tog en promenad till Torvalla i morse för att hämta cyklarna som vi lämnade hos Helena sista april! Underbart skönt väder har vi idag. Köpte med fikabröd och stannade till hos Lena på vägen hem. Parkeringen vid bilbesiktningen har full med fina gamla bilar...en fröjd för ögat! Nu ska vi cykla hem och sparka igång grillen....blir nog ett glad rött idag oxå! Vad gör du idag då?


After Work!

Det blev en After Work med bästa Marina! Hon hämtade mig på Wellness och så gick vi och tog en öl... å ett glas vin...å ännu en öl! Sen gick jag p handlade och skulle ta bussen hem... men det var bara att gå hem! Nu har jag fixat middag till en hungrig man...grönsaksgratäng...sallad å en köttbit! Somnar säkert framför TVn ikväll oxå... med eller utan vin spelar ingen roll.. lika trött !


Friday!


.....och så var det redan fredag....!

Jag sitter på kontoret före kl. 7 idag
eftersom jag åkte bil med Pelle som skulle till Svenstavik nu på morgonen!
Jag är inte pigg men på plats...
och en kopp kaffe löser det mesta!
Det blir nog en lugn fredag vad det gäller telefonerna....
det var lungt även igår!
 
I eftermiddag ska jag fixa naglarna....
kan hända att det blir en lite After Work efter det...
om någon har tid och lust!
Egentligen var det meningen att det skulle bli tjejfest hos Bästa Lena ikväll....
men hon är mer än lovligt sjuk så det blir inget.
 
Den som vill gå på AW kan ju höra av sig....
men jag ska INTE vara ute hela natten!
 
Önskar er alla en skön fredag och en trevlig helg! 
 

Börja veckan på en torsdag...

.....det känns konstigt att det är torsdag idag....
känns mer som en måndag!
Ändå perfekt att det är fredag i morgon!
Jag började dagen med att gå till tandläkaren.....
inga hål men måste köra med tandtråden lite flitigare.
 
Käkade lunch på Törners
eftersom jag skulle på stan och hämta ut mina glasögon som varit på lagning.
Tyvärr var hela Törners överfullt med mammor och skrikande barn...
jag stod bara inte ut!
Slängde i mej min sallad å en kopp kaffe och kutade vidare...
synd när man tar sig tid att "mysa!"
Men mammor och barn måste ju oxå få fika...!
 
Härligt väder trots lite blåst!
Skönt att Nils är tillbaka på kontoret..! <3
 
Nu ska jag städa här på KAPAB...
det ser mer än bedrövligt ut...bara att sätta igång!
 

En kortis....

Det känns som om helgen var jätte kort.... bara en dag! Men så är det ju så klart inte....bara två arbetsdagar sen ledig igen! Jag gjorde Grekisk köttfärslåda med Tzatziki till middag- jätte gott med en tomatsallad till! Nu ska vi se nån bra film.... förslaget är The timetravelers wife... Har du sett den?


Sköna maj Välkommen!

Äntligen kommer jag in på min blogg...nån jäkla låsning har gjort det omöjligt! Det var en bra fest hos Helena och Mario igår....god mat och mycket vin. Vi cyklade dit men tog taxi hem....en god ide tror jag! Idag har jag slappat framför TVn och så har jag fikat med bästa Karin som var förbi med en present... en härlig parfym Escada Cherry in the air. Tack Lena och Karin för det! Undrar om jag ska göra LCHF -Pizza till middag eller.....?! I morgon jobb som vanligt....men nu är Nils tillbaka och skönt är det.


RSS 2.0