Tummen upp!

Efter en trög förmiddag ger vi tummen upp för denna mässdag...allt vände efter klockan 3...så mycket positiv energi! Jiiihaa! ❤️



Bolistmässan dag 1

Dagen började med leverantörsmöte redan 07:30 i morse....sedan gjorde vi klar vår monter och så öppnade mässan kl. 9. Det är inte så mycket att göra ännu...bara några få besök i montern...men vi är ju oxå inloggade på KAPABs telefon...så nog har vi lite att göra! Det får gärna komma fler kunder nu! 




Bolistmässa Jönköping!

Nu är jag färdigpackad......kaffet är urdrucket....! Väntar på Nils som ska hämta mig! Jag tror att allt är med...hur mycket kläder kan man behöva på en mässa!? Det är kul med mässa...det har jag sagt förr....men resan dit är inte så kul. Jag hade gärna åkt tåg men Nils ville köra bil och så blev det! Dom pratar om snökaos neröver....hoppas inte!
 Vi hörs...! 



Joyride...!

Borde packa väskan men blir sittande i soffan....ska ju inte ta med mej så mycket men ändå...borde sätta fart! Det sägs att det är snöstorm ner över...inte kul men inte så mycket att göra åt. Det tar väl en 8 timmar att kör ner...eller något sånt! Nils ska körs å jag ska jobba...svara i telefon å mejla order till Emil som skriver in dem. Vi måste ju svara i telefonen trots att vi är på resande fot! Nils hämtar mig vid 06:00.  Här får ni lite bilder på KAPABs /Pelles fina skoterpulka...Joyride heter den! 






Mitt i veckan.....

....igen....time flies...! Äter äggröra till frukost och funderar över vad jag ska packa ikväll...åker till Jönköping på mässa i morgon tidigt. Vi ska bila ner Nils och jag....Bolistmässa på Elmia. Vi sätter monter på torsdag eftermiddag....mässa fredag och lördag....stor fest lördagkväll....hem på söndag..! Roligt med mässa....men jobbigt! Hoppas att jag kryar på mej lite till....är fortfarande inte hundra...! Japp få kör vi....en promenad till kontoret så man piggnar till! Må så gott alla där ute! 



Hopp om livet!

Har varit på jobbet idag....hela dagen!  Det som var tänkt att bli mitt över dagen blev en heldag....men jag har varit och fixat naglarna oxå. Ska ju på mässa på torsdag och måste ju vara fin såklart! Men jag har mått ganska bra idag...lite alvedon och nässpray så löser det sig...om man säger. Det är hopp om livet!  Skypade med Lars igår kväll....allt är bra! Han har mycket att göra...många läxor och uppgifter som ska in denna veckan....! Det blir ju snabba puckar när vårterminen bara är 16 veckor! Men han tyckte att det funkade bra...han är ju där för att plugga såplugga blir det! Lagar mat i mitt provisoriska kök ikväll....men det finns dom som har det värre! 




Klippstugan!

Min frissa tar emot på de mest udda tider....och jag hade tur att få en tid ikväll....då är det bara att gå även om man är sjuk! Tack Carina....det blev så bra så jag blev nästan frisk!




En sjukdag...!

Klev upp i morse som vanligt vid 05:30....tänkte bege mig på kontoret. Men orken tröt...är inte frisk ännu så jag blev hemma idag....under filten i soffan....sover å flippar på TV kanalerna. En sjukdag hemma helt enkelt! Måste bli frisk till på torsdag då Nils och jag åker på Mässa till Jönköping.....måste vara frisk då!! Men ikväll har jag en frissatid...jag ringde och kollade att det var OK att komma trots att jag är klen och det gick bra...tur det för gott om frissatider är det ont om!

Mysigt med sällskap i sjuksoffan! ❤️





Soffpotatis...!

Har inte gjort ett levandes dugg...bara legat i soffan under täcket och tittat på film...vatten och 
alvedon nu å då...Jag är dålig på att vara sjuk...ville fixa med köket...ville ut å gå o solen...Men nej...det blev inget av det. Men nu har jag tagit mej o kragen och ska fixa Rotmos å fläsklägg till middag...det var flera år sedan jag åt det! 




Söndagmorgon!

Vaknar tidigt trots att det är söndag....det är kallt i huset...bara -10 men det blåser som bara den. Vi ser en film....mysmorgon i soffan....sen stök med kök...! 



Ingen återvändo!

Nu är vi på G...har börjat riva och stöka undan prylar! Kuuul att vars en bit på väg....inte kul att fortfarande ha feber! Dagens utflykt blev på Willys och en sväng runt Frösön i snålblåsten! 













Lite köksfix!

Idag ska vi börja riva köket....börja renovera...och jag gruvar mig å det grövsta! Jag är inte pigg idag heller och stökigt kommer det att bli men nu måste vi sätta igång om det ska bli gjort. Vi tar en halva av köket i taget så vi kan leva å laga mat på ena halvan! Men annars blir det en lugn lördag...Hahaha..! 



Uppdatering !

Lagade god mat när Pelle kom hem...trots allt! Lars Skypade att allt var bra...att han var ledig fredagar...att han varit tvungen att ta en spruta mot nån av barnsjukdomarna...att han å rumskompisen skall åka in till Manhattan i morgon å se sej om...! Pelle å jaha har haft en hemmakväll i soffan...framför TVn...en snorig kväll för min del! 



Feber å snuva...!

Vaknade i morse med feber å snuva...men tog mej på jobbet ändå. Jaaa jag vet att det är fel! Men det var två saker jag var tvungen att fixa idag! Det tog längre tid än jag trodde...Emil skjutsade hem mej i lunchtid! Nu ligger jag under filten och kryar på mej! Det blir väl inget Huså i helgen då....ingen mening att släpa två katter dit upp i denna kyla...för att sitta inne och elda i spisen å vara sjuk! Borde städa...borde jag trodde å skulle men näääe...det blir ingenting! 
Trevlig helg önskar jag er alla! 



Struligt....!

Det är struligt idag....
 
*lönerna ska ut....
*jag har betalat in 32 000kr till fel bankgiro....
*reklamationer att reda ut....
*en nyknoppande förkylning....
 
Meeeen det fixar sig nog...
måste försöka ändra inställning till saker och ting...
inte vara så nego...
Jag är ju egentligen en glad och positiv person...egentligen...!
 
Det var i alla fall trevligt och kul på gårdagens fruntimmersmiddag...
....tur det! ;O)
 
 
 
 
 

Mitt i veckan....1

Så har vi då tagit oss till onsdagen....
mitt i veckan...härligt!
Det står still i mitt huvud och jag vet inte vad jag ska skrva om...
förutom Lars å att jag saknar honom! <3
 
Igår var jag helt slut...och somnade i soffan som en soffpotatis.
Idag ska jag på hälsoundersökning...via jobbet.
Sen tänker jag ta en ledig eftermiddag
och åka hem å fixa till tjejmiddagen som är ikväll.
Det blir trevligt att träffas igen!
 
Må så gott mitt i veckan!
 
 

Ny lya!

Ikväll åkte vi och hälsade på Nils och Marielle i deras nya lya på Pumpmskargränd i Lugnvik! Pelle hjälpte till att skruva köksstolar och så drack vi kaffe och surrade! En mycket fin lägenhet som egentligen duger som den är....men dom ska väl fixa med den ändå...lite tapeter och fär och så ska badrummet renoveras...om jag förstod det rätt. I morgon har Nils ännu en visning på sin etta i Lillsjön! Nu blir det Filmtajm och väntan på att Lars ska Skypa mej ! 



Ont i magen....

.....och svullna ögon...! Vaknar före kl.5 efter en "orolig" natt! Lars ringde igår när han var på hotellet och lite senare så pratade vi på Skype...! Detta var svårare än jag trodde....detta med att ha ett barn någon annan stans i världen. 





Lasse Lasse liten....!

Vi hade en heldag Lars och jag igår! Åkte ner på Clarin och käkade Brunch....en underbar buffé' hade dom...sen gick vi på stan en sväng och på kvällen kom alla grabbar med respektive hem på middag. I morse for han sonen...från Frösön till Arlanda vid 8 och sen vidare mot NY....jag känner mig trött å ensam å jätte ledsen! Men jag vet att detta är något helt fantastiskt han får vara med om och om 16 veckor kommer han hem på sommarlov....16 veckor går fort...visst gör det...?

Middag igår! 

Finaste Lars!


By by....se you....! ❤️



Ingen partypingla..!

Jag blev hemma ingen AW för min del...trött i kroppen å knoppen...å stressad över att Det snart bär iväg för Lars....jag kommer att sakna honom! Det är klart att jag är glad för hans skull...en sån grej..! Men jag dåååå!?!?




Godmorgon fredag...!

Så var slutet på denna arbetsvecka här....som vanligt försvann dagarna  i ett huj..! Pelle åker till stugan ikväll...men jag blir hemma. Lars sista helg hemma på ett tag. Ikväll funderar jag på en After Work med vänner...men jag känner mig så jäkla förkyld så vi får se...i morgon blir det avskedsmiddag för Lars...Trevlig fredag på er! 




Slutspurten...

Nu är det slutspurten för Lars....
....han jobbar sista dagen idag!
Jag var och lämnade in hans vaccinationsjournaler
till en läkare nu på morgonen.... 
för att få ett intyg att han är vaccinerad....
Det är hur mycket papper som helst som skolan i USA vill ha!
Men som sagt...
...nu är det inte allt kvar innan avresa på söndag.
Han har inte packat en pinal...ännu...
Han hinner säger han..! :O)
 
Torsdag mina vänner...då kör vi... ännu en dag i gruvan!
 
 
 

En bra dag....trots allt!

Jaaamen herre min je hur det kan bli! Bästa Nils...som jag INTE skulle klara mej utan....hjälpte mej igenom allt det svåra i ny programmet+banken som strulade....och den försvunna journalen! ❤️ Inte var det svårt på möte med banken heller....vet inte varför jag stressar upp mitt liv så förbannat...till ingen nytta! Jaaa jäklar i min låda...! 




Godmorgon struliga onsdag....!

"Näe fy en sån dag...!" ....med dessa tankar vaknar jag! Då kan ju inte gärna dagen bli bra heller...eller hur! Jag är bara ute efter lugn å ro.....men det är alltid något som stör....eller jag låter mig störas av allt...!? Idag har jag en gigantisk hög med fakturor som ska in i nya systemet....jag måste hitta igen en bokförningsjournal som bara försvann i går....utlandsbetalningar som ska göras med tungan rätt i mun ( ganska mycket kan gå fel! )....ett nervöst besök på banken i eftermiddag...!!!! 
Hur blir din onsdags...? Najs eller bajs..?




Mörkt å kallt...!

Det är 15 grader kallt ute....och mørkt som i graven! Är det meningen att man ska upp å ut så här tidigt...som människa...? Jag skulle nog kunna sova ett tag till..! Idag en vanlig tisdag....sk hjälpa Lars med lite papper ( hämta kopior på BVC journaler) som skolan i USA vill ha....bevis på att han är vaccinerad mot de vanligaste barnsjukdomarna....och på eftermiddagen ska jag fixa naglarna. För utom alla turer så ska jag så klart jobba...fixa så att skatt å arbetsgivaravgiften blir betald tex..! Önskar er alla en härlig tisdag! 



Ny vecka....

....nya möjligheter! Hoppas på en bättre arbetsvecka denna veckan...lite lugnare och det ramlar in pengar på kontot. Det är mörkt å kallt ute....vill bara krypa ner under täcket och sova fram till april nån gång..! 



Kul med revy...!

Först mat å sen revy!





Söndag.....

Sovmorgon och en kraxig timma framför TVn....ska på stan en sväng med Lena....fika och kolla in nya kläder inför Bolistmässa som är i slutet av januari. Jag måste ha något nytt och snyggt att ta på mej....mingarderob är helt slut! Jag borde in på kontoret en sväng oxå...göra färdigt det jag började med igår....och städa å plocka bort julen på kontor och verkstad. Men vi får väl se vad jag hinner...känner mig långsam å lat idag...! Ikväll ska vi på nyårsrevy...med vänner! Först ska vi äta suppe på Hotell Clarion oc h sen blir det Revy på Storsjöteatern. Detta blir verkligen skoj! 



All work and no play....

Är på jobbet och ska försöka komma ikapp...
det är trögt en lördag förmiddag... men ett måste!
Pelle jobbar oxå så det är ju lite sällskap i alla fall!
Får väl se hur länge jag blir här...!
 
Ikväll ska Lars ha "going away party" med polarna...
...Pizza och öl...!
Bara en vecka kvar hemma i svedala nu..!
 
 

TGIF....äntligen...!

Vinter idag då...snö och -13 grader! Hemma efter en strulig fredag med många härdsmältor...utbrända säkringar....slutkörda batterier! Har inte varit nån bra chef i dag..! Är inte klar på långa vägar....måste jobba i morgon oxå...! Men det är det ju många som gör...jobbar helgen menar jag! Bara att köra på till det är klart..! Gjorde god Italiens tomatsås till middag...med köttbullar och broccolimos..! Pelle åker kanske inte till Huså...eller så åker han i morgon. Lars hänger med oss i köket...goda samtal...härliga möten...lugn å ro! Älskade unge...! ❤️








God fredag på er!

Det blev en kort vecka denna veckan...mjukstart! Lika mycket att göra på jobbet idag....redan ont i magen! Pelle åker till Huså i helgen...men jag blir hemma för att få vara med Lars så mycket som möjligt innan han åker till USA. Han kanske inte vill "sitta i mitt knä" men jag känner att jag vill finnas till hands...! Nu kör vi ännu en dag!
 God fredag på er!  



Blodpudding....

.....och stuvad vitkål till middag! Nu blir det Brothers & Sisters och sen ett bad och tidigt i säng....hoppas jag i alla fall! 




Blandad kompott!

Mycket jobb idag med...och lite ledig för fotvård och en lunch på stan. Det var så många mammor med barn på Törners så det var som värsta BVC-träffen...jag slängde i mej min sallad för 100 kr och gick ut...stod faktiskt inte ut med allt barnskrik...förlåt alla småbarnsföräldrar..! Blir kvar på jobbet ett tag till....har en hel del att reda ut...ont i magen och gråtfärdig! Men så är det att vara sin egen chef...ingen att fråga och ingen hjälp! 



Klart med visum till USA!

Idag blev det då äntligen kart med Lars visum till USA...nu far han...bara en å en halv vecka kvar hemma i Svedala. Han åker den 19 januari för studier i NY....Long Island University.....tjoho Time flies! Nu blir det lite going "away party" för polarna och "crying my hart out" för familjen....i alla fall för mamsen! ❤️ Jag hämtade Lars på flyget idag och sen gick vi och firade på Dahlwinnies med lite mat...min lilla bäbis flyttar till staterna! 










Tröttmössa...!

Somnade som väntat i TVsoffan före klockan 21 igår.....låg i sängen före midnatt...Vaknar 05:30 i morse men orkar inte kliva upp...Så jäkla trött trots min långa julledighet! Känner av en förkylning som sakta smugit sej på...!  Idag ska jag fokusera på Lars och goda tankar på att allt går bra för honom på ambassaden...Go Lars! 




Stressigt som bara den...!

Jag hann bara komma in på jobbet idag så gick pulsen upp och det totala stresspåslaget var ett faktum. Telefonen har ringt som en tok hela dagen....ingenting av mitt pappersjobb har jag hunnit med...faxen balladen ur....glömde telefonen hemma och fick åka hem och hämta den...letat grejer som inte kommit fram...slut på etiketter till lilla skrivaren....bankgirobetalningar som inte fungerar...hem och hämtade Lars vid fyra och skjutsade honom till flyget( han flyger till Stockholm för en träff med Amerikanska ambassaden i morgon ...bor hos Anna och Olivia i natt och flyger hem i morgon!) Tillbaka på jobbet efter detta för att försöka fä något av pappersarbetet gjort...blev på kontoret till 18:45...åkte till Lunvik och hämtade lampor som jag köpt på FB....åkte och handlade på ICA Maxi....fixade omelett till middag...! Nu håller vi tummarn för Lars och Ambasad besöket i morgon...alla med på det?!? 




Inte hundra...

Vaknar idag och känner mig hängig å snorig...inte sjuk men inte heller hundra...! Tar det lugnt från starten idag då fixar det sig nog...! Ska träffa bästa Lena för en fika idag och då kommer grabbarna med respektive hem på middag! 
Familjen Knutas 1995! 





Plockar undan....

....julen...det är vad jag pysslat med idag! Har varit otroligt trött eftersom jag inte sov så bra i natt....väntade uppe på Saxon till klockan var nästa 3....sen kunde jag absolut inte somna förren långt senare! Vaknade före 8 och sen har dagen varit trög! Pelle han rymde till jobbet och jobbade fram till 3....så jäkla typiskt bara för stt vi åkte hem. Lars beställde Tacomiddag och så blev det....lättsamt å gott! Nu blir det soffhäng och lite rött vin...må så gott alla där ute! 




Hemfärd....!

Idag packar vi ihop och åker hem! Vi har nu varit i stugan i 7 dagar och det känns bra att få några lediga dagar hemma oxå. Vädret är grått...regnigt och trist...! Vad är detta för tråkig vinter...? Känner mig utvilad men fyld av ångest eftersom jag unnat mig så lång ledighet...som om någon ska komma å ta mej i öronen för att jag skolkat..!?!?



....lugnt å stilla...!

.....somnade i soffan framför brasan igår....! Vaknar lugnt å stilla....masar runt i pyjamas...ser på film....dricker kaffe...undrar vi ska åka hem idag....undrar om jag vilat klart....!



Brothers & Sisters....

Vi kör nu maraton på serien Bothers & Sisters.....efter en lugn å fin dag...med en enkel middag!



Kretsloppshuset!

Det blev ingen skidåkning idag....regn, mörker å blåst satte stopp för det! Vi provianterade i Järpen och den åkte vi till Mörsil och käkade lunch på Kretsloppshuset. Ett härligt ställe att käka på....god mat och underbart kaffe! 





Godmorgon torsdag!

Tycker att jag vaknar tidigt....då är klockan nästan 9...man sover gott här! Men jag var uppe till klockan 3 i natt....såg på film! Idag ska vi åka lite längdskidor. Vi får se om det blir i Björnen eller kanske i Ullådalen...här i Huså finns det inga preppade spår och det går inte att åka i skoterspåren...för hårt! Vi måste på en affär oxå...för komplettering. 



Hipp som happ...

Mina inlägg kommer hipp som happ...uppkopplingen har varit skit över nyårshelgen...och nu plockas inläggen lite som dom vill...ligger liksom på kö..! Men summan av kardemumman...en hyfsad helg....längtar efter ungar å syster å kompisar! ❤️




Sorgsen....

Känner mig sorgsen idag....når liksom inte fram till livet...! Eller kanske känner jag mig övergiven....utan samtal som uppmuntrar och för mig vidare...! 

Hyperventilerar och räknar till tio....!




Första dagen....

....på resten av ditt liv! 
Nu får vi se vad det blir av detta året...?!?! Jag önskar att jag var så driven att jag kunde slänga ur mig nyårslöften och sedan fokusera på att uppfyller dessa....jag är dålig på det...låter liksom livet ta över och det blir att jag gör sånt som förväntas av mi inte sånt som är bra för mig. Jag vet att jag inte är ensam om detta....vi är många Florence Nightingale..! Så mitt löfte till mig själv blir att lyssna mer på mej...göra sånt som är bra för mej...! God fortsättning alla! ❤️




Nyårsdukning för två !

Nu har jag dukat för morgondagens nyårssuppe'...för två! Det blev ingen Gruvstugan...fullbokat! Det blir en tre-rätters även här! 





RSS 2.0