Barnbarn❣️

I fredags kom Malte och Hailey till farmor å farfar❣️
Vi har har haft så fina dagar…hittat på lite av varje. Dom vaknar väldigt tidigt…mellan 5 å 6 på morgonen…och somnar tidigt på kvällen…mellan 7 å 8. Igår lördag var vi på middag hos en granne som fyllde 85 år och det gick supersmidigt. Idag var vi på ICA Maxi lekplats och sedan åt vi lunch på Sibylla innan vi skjutsade hem dem till Halåsen. 
Mysiga dagar med "livets efterrätt "❣️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


…inte på topp…!

Idag är inte livsandarna på topp…känner mej nere, slut å trött! Tänkte gå ut en sväng men det blev inte så. En hel dag i soffan framför serier på Netflix…inte så indirerande men så blev det. Soppa att äta och protreindtyck till mellis… Har i alla fall gjort mina övningar trots att dagen varit trög. 
I helgen firade vi Marina som fyllt 60 år…med bubbel p drinkar och middag på lokal. Det var i alla fall jätte roligt…Tack till alla som deltog❣️Igår var jag på fotvård och sedan besökte jag Elina och vi tog en fika tillsammans…det var oxå jätte mysigt❣️
Men idag är det som sagt en skitdag❣️😝
……. blir säkert en bättre dag i morgon….! 
(null)

(null)

(null)Fysioterapi….

…..är ett måste efter operation! Några övningar två gånger om dagen med tio repitioner av varje. Jag gör inte alltid övningarna två gånger på en dag med alltid en omgång…plus en kortare promenad och så gå jag hos min fysioterapeut en gång i veckan. Hon är super bra, peppande och positiv! Men jag blir oxå helt slut när jag varit där.. hon stretchar ut min opererade höft så jag inte ska bli för kort i höftböjarmuskeln. Idag har jag oxå fått cykla på motionscykeln…helt fantastiskt att det inte gör ont i någon av höfterna längre….helt fantastisk..! 
Men jag har jäkligt ont på massor av andra ställen….artros i fingrar å fötter…i armbågar och handleder…och i några kotor i ryggen..! Detta kände jag inte så mycket av då jag käkade Diklofenak…en tablett om dag hjälpte. Nu får jag inga fler diklofenak utskriven då det inte är bra för mina njurar och heller inte bra för miljön…säger min läkare på vårdcentralen..!  Men något annat antiinflammatoriskt måste jag få för att bara äta Alvedon hjälper inte. Får ta tag i detta…att ringa läkare och bråka är inte min starka sida..! 
(null)

(null)

(null)


Ut på tur….

….aldrig sur❣️😎

Idag tog vi husbilen och stack iväg på en tur…vi vara knölade in oss och åkte…stannade i Krokom för att handla mat och gå på bolaget. Nu har vi hamnat på en ställplats i Trångsviken…nere vid Storsjön. Här står vi fint till i morgon..sedan får vi se vart vi hamnar❣️😎
Igår var det tjejmiddag hos Karin och jag sov över hos Lena…det blev ett mycket trevligt dygn med god mat och dryck och goda samtal 
Innan jag åkte hem idag fixade jag till lite höstfint på graven. 
Nöjd med denna vecka då jag oxå varit till fysioterapeuten och tagit hyfsat långa promenader över Litsbron. Känner mig stark i kroppen men trött å slut oxå…på något konstigt sätt. 
Vi har oxå firat 37 år som gifta..var ut och åt och gick på bio i tisdags ( fast dagen D egentligen var igår ) 
Vi blir ute med husbilen till på lördag…får middagsfrämmande på lördag eftermiddag då Sven å Lena dyker upp för lite samvaro. 
Livet är gott❣️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0