Surströmming....

....och sista badet i tunnan! 

I lördags kom The Ladies...vi käkade surströmming ute på verandan och njöt av den något svala höstkvällen. En mysig kväll med mycket prat och många känslor❣️
På lördagen kom Pelle tillbaka från sin fjällkonferens...och på kvällen blev det bad i tunnan....det sista för i år tror jag nog. 
(null)

(null)

(null)


Ännu en vecka....

...har passerat...försvunnit...runnit iväg...! Snart är september över och vi går in i oktober...OKTOBER..!!!! 
Jag har börjat köpa julklappar..planerar julledighet..! Men helst av allt vill jag gå i pension...har tappat sugen på att jobba. Jag gillar fortfarande mitt jobb...har inga problem att gå dit och inga problem att  jobba många timmar....men  livet  har talat om för mej att det finns annat att göra oxå..när man har jobbat sedan unga år kan man längta efter att göra annat...jag hoppas jag hinner gå i pension och göra just...något annat! 

I kväll blir det lugna puckar...men i morgon blir det surströmming med The Ladies❣️

Önskar er en trevlig helg!
(null)


Ludwig....

....en helt overklig dag har nu passerat...
Du finns i mitt hjärta för alltid..❣️
(null)


.....på plats....

Nu har vi tagit oss till Uppsala...Ludwigs begravning är i morgon..❤️
 Vi bor på hotell...i världens minsta rum...utan toalett å dusch..Men ingenting av detta spelar någon roll.,.i morgon ska vi begrava min systerson...DET spelar roll...❣️❣️❣️
(null)

(null)


Jobb å jobb...

.....å en sväng till Föllinge!

Det blir mycket jobb på mej nu när en medarbetare är ledig..men det måste ju gå på något sätt..Det blir långa dagar med  både jobb på leveranserna och på kontoret...rent svettigt ibland! Jag jobbar äter och sover...och så kör jag de övningar som sjukgymnasten lagt upp till mej...fyra olika övningar varje dag..
I fredags träffade jag och Pelle kusin Anna och hennes Lars och moster Maggan...vi käkade och drack gott på Dalwhinnies....en mycket trevlig kväll.
 I lördags var vi bjudna till Arne och Lena i Föllinge...god mat och gott vin...bad i sjön  och mys i grillkåtan...vi sov över! 
Idag har jag äntligen varit till Carin och fixat håret...klippning..förg och slingor men ljust denna gång...blev annorlunda och jag är mycket nöjd. 

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)
Badtunna och surströmming...

I fredags var vi på lite AW på Madonna och sen blev det badtunna och ett dopp i Indslsälven. På lördagen åkte jag runt och hämtade lite FB-fynd...stolar och en matta. Har fixat lite nytt i vardagsrummet...vi ska inte ha dessa stolar som standard..bara som extra.  
På kvällen tog vi husvagnen och drog till Fyrås där det var Surströmmingsfest. En mysig kväll med strömming och spel.
 På söndagen hade vi Eivor och Sewe på middag och bad i badtunnan. Jag köpte färdig mat från Madonna....lättsamt å gott! Vi hade det jätte mysigt och jag tog ett dopp i Indslsälven igen......inte lika varmt som i fredags...kanske var det 15-16 grader.,
Nu har ännu en arbetsvecka kört igång...och jag är helt slut när jag kommer hem...nu blir det soffa å tv...
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)


RSS 2.0