Höst!

Igår efter jobbet åkte jag in till stan och fixade min trasigs nagel på Wellnesskliniken...får väl de hur fet funkar...skyddar bra med förstärkning över skadan...! Träffade fina Tina och tog en öl med henne på Dalwhinnie...där satt även Carina å Marina och deras bror...Dom firade födelsedagar! Jag blev kvar ned dem och sen gick vi upp till Marina å Allan ...det var så trevligt så...men jag tog bussen hem vid 21:00...det blev en lagom kväll. 
Idag har jag gjort ärenden..köpt nya gardiner till vardagsrummet...å kuddar å filtar. 
Sen åkte jag till kyrkogården och fixade lite fint åt dem som vilar där...tände ljus oxå. ❤️ 
(null)

(null)

(null)

(null)


Helgen som gick!

Pelle åkte till stugan i Ullådalen på fredag eftermiddag....jag och Alice blev hemma. Köpte pizza till middag...tog ett glad vin...ringde en del samtal och somnade i soffan. På lördagen tog jag bussen in till stan och käkade lunch med moster Maggan..❣️Vi åt god mat och drack vin på Dalwhinnie...Marina kom oxå en sväng och tog en drink med oss. Tog bussen hem till Lit och gick på Pizzeria Madonna där jag såg fotboll och...såg ÖFK få stryk av Malmö och drack öl. Så blev det söndag och jag städade och tvättade och så kom ungdomarna hem och käkade Buffé på eftermiddagen...Pelle kom oxå lagomt till maten. Nu kör en ny vecka igång och hösten känns på något sätt i luften...även om det fortfarande är hyfsat varmt...vi har  a 12-13 grader och på onsdag ska det bli +20...sommaren vill inte riktigt släppa taget..!

In a World full of Princesses....dare to be Batman❣️
(null)

(null)

(null)

(null)


Jobb å surströmming!

Snart en vecka sedan jag kom hem från Italien. Rivstartade med att jobba så klart...onsdag, torsdag å fredag. Mitt högra ben, högt och rygg har haft riktigt dåliga dagar...jag har haft svårt att få med mej höger ben...svårt att gå...till och med svårt att stödja på benet. Inga promenader för mej...tur man har bil. I lördags var vi till Ansi å Kent i Fyrås på surströmming...gott som tusan och mycket trevligt. Vi hade med husvagnen...bekvämt å bra! Igår söndag var det valdag och vilodag. Jag har förtidsröstat så det blev TV å valvaka för min del! Nu kör en ny vecka igång ovh jag önskar att jag var mer rörlig....är bättre i benet idag men inte bra..! 
(null)

(null)

(null)


Italen del 2❣️

Sedan i fredags bor Lena jag och Karin med Asta i hennes lilla lägenhet i Udine. Det är trångt men det går. Vi är inte så mycket hemma! Ut och  äter med vänner..blir bjudna hem till olika människor. Mycket mat å gott att dricka . Igår tog vi en förmiddag hemma då vi bakade bullar och gjorde en rulltårta...sen  åt vi faktiskt middag hemma och sedan gick vi på konsert...en symfoniorkester som spelade...fantastiskt att lyssna på. I morse var det tidig revelj och frukost..Tåget till Lino och Antonella i Abano gick vid 9...Där harvi tillbringat dagen...otrolig mat och mycket prat..❣️Tog tåget hem vid 18:00 och kom tillbaka till Udine vid 20:30. I morgon börjar vi packa för på tisdag förmiddag åker vi hem...Det blir spännande att se om allt får plats i väskan hem..❣️ Men en hel del annat står oxå på morgondagens chema...lunch med Tina bland annat..!  
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0