Tjejmiddag!

igår var jag bjuden till Carina på middag. Vi var 5st. damer som blev bjuden på en fantastisk måltid, tre rätters och goda drinkar. Samtal om både högt och lågt präglade kvällen. Jag tog bussen hem till Lit vid 01:00 Tusen Tack Carina för en underbar kväll! ✨❤️✨AW med företagarna Östersund!

Ikväll har jsg varit på After Work med Företsgarna i Östersund. Vi var på Gamla Teatern men prosecco och snittar...ca 60st företagare dök upp..! Bland annat grattade vi det företag som gick vidare till Guld Galan i Östersund - Helitool Eirope AB. 

Så jätte kul! 
Och nu ser vi fram emot Guld Galan!


#MeToo

Denna text är lånad från FB...

men mitt i prick! 

"Regel 1: Kvinnor brukar uppskatta prata först, röra sen. Dvs en hand på röven innan man sagt sitt namn är en dålig idé. Förvånande va?

Regel 2: Om du råkar göra något och kvinnan blir obekväm, sur, stöter bort dig eller liknande - sluta. Fortsätt inte. Skitsvårt, jag vet, men kämpa!

Regel 3: Om du ser en vacker kvinna på gatan, gör en notering i huvudet och håll sedan tyst. Ropa inte efter henne. Börja inte förfölja. Börja inte "ragga" på henne. Tröstät nåt gott för att belöna din mun om den kan klara av att knipa.

Regel 4: Om du vill ge en kvinna en komplimang, påminn dig själv att hon inte bara har ett vackert ansikte, fyllig byst eller sexig rumpa utan också en hjärna, en personlighet, olika begåvningar. Kanske kan du hitta något där att berömma också/istället? Svårt jag vet, det kräver att man lyfter blicken från tuttarna, börjar lyssna när hon pratar och intresserar sig för henne som person. Tufft, men kan vara värt det!

Regel 5: Vet du en söt tjej som är 20 år yngre som du skulle vilja dejta? Låt bli. Vill hon dejta en gubbe så får hon ta det i initiativet. Och vill ingen ung snygging dejta dig så får du, hur hemskt det än verkar, söka någon i din egen ålder.

Regel 6: När man är full kan det hända att man gör en massa tokigheter, som tex att kalla tjejer för horor, tafsa på dem och försöka tvinga dem att suga av en på toan. Visste du att en brottslig handling är brottslig ÄVEN när man är full? Jag vet, helt sjukt, men så är det. Vet du med dig att fyllan gör dig till ett arsle - testa nåt alkoholfritt.

Jag vet att det är otrolgit många jobbiga regler att förhålla sig till för att inte göra fel, att man är rädd och orolig att något ska hända och att man nästan tappar lusten när man måste anpassa sig och tänka på mottagarens känslor och vilja hela tiden. Om det är till någon tröst så är det precis så vi kvinnor alltid har haft det.
Lycka till!" / Hilda Dean Blomberg" 

Så mitt i prick! Tjejmiddag....igen!

Igår var det dax för ännu en middag med bästa gänget....hos Biggan! Det var trevligt och gott! Jag kom hem vid 23:00....blött och kolsvart att köra hem! Idag kom Malte...han ska stanna över natten så farmor får rå om riktigt länge. Lördag...!

Sovmorgon å frukost framför TVn..! 

En sväng på stan för att uträtta ärenden....köpt ny matta till vardagsrummet bland annat..p fika på Röda Korset! 
Besök på graven..!❤️
En sväng till Ansi..hämtat fisk till Alice...Tusen Tack för den! Nu är vi på väg till Pelles bror Anders som har 65-års fest ikväll...! Från det ena till det andra hela tiden! 😂❤️  


Ledig torsdag!


Nu var det länge sedan jag uppdaterade min blogg...igen! Jag har jobbat och haft mitt barnbarn Malte....jobb måndag-onsdag och Malte torsdag-fredag förra veckan och lika denna veckan. Jag känner mig rik dom får rå om mitt barnbarn var vecka! I lördags hade jag besök av 4 damer från stan...Pantertanter på besök. Det blev en mycket trevlig kväll! Mat å prat i kvadrat! Jag har plockat in mina blomlådor...dom är så fina så jag vägrar att göra mig av med dem!  Nu är det torsdag igen och jag är ledig och Malte är på plats. En fantastisk dag att vara ledig på...Vi har varit ute och gått i solen! 🌞✨🍁🍂


Ledig fredag!

Så var det fredag igen och en hel vecka har gått sedan resan till Uppsala/Stockholm....Jag jobbar på med det som är mitt...och lite till...promenerar på  lunchen och dör i soffan på kvällen..Önskar mej lite mer energi..!  Jag är ledig idag...har farmorfredag med Malte och han ska sova över...! Jag njuter av tiden vi får tillsammans! ❤️ I morgon har jag Pantertanter på middag....det blir jätte kul! Önskar er en trevlig helg! Bröllop.....

.....och fantastiska möten! 

Måndag igen...tillbaka på jobbet efter en fantastisk helg med släkt och familj. Åkte till Lars i fredags...fick rå om honom hela kvällen...vi var ut och käkade. 

På lördagen tog vi oss till Hotellet i Haninge..käkade lunch och fixade oss. Bröllopet mellan Elisabeth och Olle startade kl.16 och vi var på plats i god tid...! Vi blev bjudna på bubbel och en fantastisk middag med goda viner och kaffe och avec. Sen dansade vi till en bra bit inpå natten..!  Brudparet var glada och vackra och vi hade en fantastisk kväll! Tusen Tack Elisabeth och Olle för denna härliga kväll! ❤️💑💋👗En söndsgsutflykt..!

Målet med dagens utflykt - det blev en bil...en Peugeot 207 SW outdoor 110 hk disel✨👍🏻✨

Sen blev det god middag med lax och gott vin....nu Arne Dahl på NetFlex..! 😊🍷Fort var det gjort..!

Snart är denna fina helg över...som jag sagt förr....tiden rinner iväg för snabbt. Men jag är tacksam för den gemenskap med familjen som äntligen blev av. ❤️ 
På gredagen kom bästa Malte och det blev kvalitetstid för farmor och farbror Lars.❤️ En fila på Fröken Olssoms lilla fik hann vi oxå med Lars och jag! 
 På fredagkväll gick vi på Sekelhuset och käkade och drack gott! Igår lördag fick vi sovmorgon och en lång skön promenad. Sen på eftermiddagen kom alla " ungar" med respektive hem på Pizzabuffe...vi smakade av 5 olika pizzor med sallad och bea...och avslutade med kaffe och nutellapizza med jordgubbar..! Det var gott och mysigt!
 Idag åker Lars hem och och Pelle och jag åker med söderut en bit för en liten söndsgsutflykt....vad vi ska hitta på får du veta senare idag! 😜


RSS 2.0