Det blir inte alltid som man tänkt....

Meningen med helgen var att vi skulle upp till Huså för att förbereda påsken..men Pelle hade  ett möte på fredag eftermiddag som blev sent och på lördag var vi så trötta så vi kom inte upp i tid...och inte lyckades vi fixa kattvakt..! Nåväl vi blev hemma...tog en lång promenad och käkade middag på Pizzeria Madonna..soffa å TV på kvällen. Idag söndag har vi gjort en loppisrunda...fikat på Shoppis och sen ett besök i Halåsen med påskägg till bästa Malte..! Vi fick två mysiga timmar med vårt barnbarn och fina samtal med Marielle å Nils. Jag fick en fin present...en karta där du skrapar fram de länder du besökt...Jätte roligt...tusen Tack! 
Så var denna helgen ett faktum...och snart är det Påsk! 
(null)


Libanesisk afton!

Denna helg åkte Pelle till stugan men jag blev hemma. Hade ju bokat Libanesisk afton denna lördag men Pelle bille inte hå så jag gav Lena hans biljett och så kom Karin oxå med...trots att det egentligen var fullt. Det blev en jätte trevlig kväll  med otroligt god mat...mysigt å dans. Igår söndag var jag och hälsade på bästa Eivor ...fikade lite och pratade bort några timmar..!  Ikväll har vi hämtat hem vår "nya" soffa. Vi köpte Marina och Allans soffa...dom flyttar till mindre så soffan ryms inte. Jag tycker soffan blev kanoners hos oss! Lars och Linda ska få våran soffa! Lite rulljans i tillvaron är alltid bra! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


SPA helg!

Igår åkte vi ut till Frösö Park för en skön eftermiddag i deras SPA anläggning + massage och en trerättersmiddag och sen övernattning. Jag fick ett presentkort när jag fyllde 60 år....så det var detta jag nyttjade. Ansi å Kent var oxå med och vi hade verkligen en mysig eftermiddag och kväll. Så tusen Tack till Ansi, Kent, Eivor, Sewe, Maggan, Sandra, Tina, Margaretha F och Åsa. Fantastiska timmar! ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Long time...no see...!

Nu jäklar är det länge sedan jag hörde av mig..! Det känns som om jag jobbat och varit sjuk i flera veckor..! Och inte bara jag utan alla på jobbet har oxå varit sjuka..! Nu kör Pelle sin influensa period..med hosta å feber..! Nåväl...det finns definitivt de som har det värre.,! Denna helg har vi haft bästa Malte hos oss....! Hämtade honom på förskolan i fredags och vi har haft en fantastisk helg med vårt fina barnbarn....! Var en sväng på stan i går i kylan men det blev en snabbis då både Pelle å Malte snorar å hostar. Idag tog vi en promenad på förmiddagen..var nog ute straxt efter 9 i morse...strålande sol och ca. -10..! Malte sov två timmar i vagnen..! Våfflor till lunch och sen en tur på snowracen på eftermiddagen.,! Nu snöar det igen...fattar verkligen inte hur mycket snö vi ska ha..! Vi sitter i köket och surfar..lyssnar på musik och tittar på snön som faller..! Ska fixa kyckling med pesto till middag..men vi har inte brottom att äta..! 
Lovar att höra av mig oftare..! Love Peace and understanding..! ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0