....att mötas...

Hembjuden ikväll till bästa Catharina på middag...så fantastiskt trevligt..! En otroligt fokuserade å framgångsrik kvinna...jag är djupt imponerad
Av det hon åstakommit..! Önskar att jag hade samma driv..! Får se vad mötet ger..! ❤️

Jag tänkte jag borde....

.....å skulle fortsätta att packa...men orken tröt..! Tyckte att vi åkte i tid från jobbet i Lit men var inte hemma förren 17:30..det skulle handlas mat och efter middagsfix så var klockan nästan 7..Jag  fastnade framtänderna ( fatnade framför TVn...skulle det vara) TVn och Cancergalan..!
 I morgon är en annan dag..! 


 

Linas matkasse!

Nu har vi haft Linas matkasse i över 1 år...nästan 1 och 1/2 år. Varannan vecka har det kommit varor och recept...härliga råvaror och roliga 
recept. Denna veckan är vår sista...! När vi flyttar till Lit blir det inga kassar...ingen leverans av sånt dit. Men jag har ju sparat alla recept så det är väl bara att handka å börja om...! 
I dag blev det Orientalisk köttfärskebab serveras med spetskålssallad, rödlök, kebabpeperoni, ingefärsketchup och getmjölksyoghurt serveras i libabröd. 
Jätte gott! Jobbarsöndag!

Har jobbat idag oxå..! Flera besök i butiken idag...kul! Bland annat kom Eivor & Sewe och Ansi & Krnt och hälsade på...! Det var den helgen det..! Ett kort inlägg å dags för sängen! 

Skoterns Helg!

Idag jag...KAPAB har öppet butiken eftersom det är skoterns helg..! Det är jag å Nils å Pelle som håller ställningarna! Jag kan väl inte påstå att jag sliter ihjäl mej...det är trevligt stt stå i butik och dagen till ära bjuder vi på kaffe å korv! Ingen jätte kö utanför mera spridda själar som droppar in! Men som sagt trevligt att ha butik...jag passar att stå i butik! Vi har öppet 9-14 lördag å söndag...Välkommem på en fika...Östersundsvägen 28 i Lit är adressen! Onsdag å torsdag å fredag...!

Ja men hugaligen vad det går undan..! Jag har haft en tuff vecka och känner mej helt slut! I onsdagskväll var det styrelsemöte med Företagarna, och AW på All Star...Igår stod jag i Företagarnas monter på Företagsmässan ute på Frösö Park. Det var 164 företag som ställde ut igår och jag var där för att erbjuda medlemsskap i Företagarna. Det blev en lång dag...eftersom jag till största delen var själv. Såg du mej på op.se..? Idag har jag gjort löner och renskrivit protokoll..och så har vi fixat i ordning i butiken inför Skotershelg...jag jobbar både lördag å söndag! Vi har ätit god mat och druckit en flaska vin..
Nu Idol! 
När tändas åter ljusen i min lilla stad...?

Tjejmiddag .....hos bästa Lena...Tack för det! God mat å mycket prat..! Tog bussen hem vid 9...och fick gå från stan å hem! Inga problem förutom att det är så jäkla mörkt..! Östersunds kommun har i sin spariver släkt ner stan så det är bara svag belysning kvar...jag gillar inte att ta mej hem ensam i skenet av en ficklampa...! När tändas åter ljusen i min lilla stad..? 

Snabba puckar...

Dagarna går för snabbt nu...timmarna...dagarna....veckorna snurrar snabbt förbi. På jobbet har ett lugn lagt sig över oss alla.... Det är så skönt! Så klart är flytten ett stressmoment just nu...kanske inte flytten då...men det faktum att vi inte sålt Kallkällvägen ger så klart ett litet pulspåslag. Jag försöker tänka art det blur som det ska! Ikväll fick vi främmande av grabbarnas kusiner Erik å Niclas...fika och surr i flera timmar...Jätte kul! Morgondagen bjuder på en Tjejmiddag hos bästa Lena! Sköna söndag!

Kom hem från Fyrås vid lunch...packade några lådor med glas och tömde några köksskåp..! Sen blev det en skön promenad längs Storsjöns strand....underbart höstväder! Mu har vi ätit en enkel men god middag..mörkret omsluter oss och jag blev plötsligt otroligt trött..! Tror att det blir ett varmt bad och ett glas vin som avslutning på denna skön söndag. 


Fredag å lördag!

Igår fick vi mysigt besök av Nils å Marielle...! Jag fick en fin kaffemugg å Pelle godis..! Mysiga ungar..! Sen såg vi Idol å jag somnade i soffan..som vanligt! Idag tog hag sovmorgon....sen blev det en promenad med mannen i mitt liv. Har packat mera glas i eftermiddag å tömt nästa hela gamla skåpet i matrummet..! Sen åkte vi till Fyrås med Thunderbirden..den ska få bo hos Kent å Ansi i vinter..! I Fyrås blev vi bjuden på god mat å övernattning..! ❤️❤️😊 Nu ser vu på fotboll ÖFK-Jönköping och sen blir det Så mycket Bättre..och så ska vi sova i husvagn..I Love it! 

Börjat packa...!

Det känns verkligen konstigt att packa ner sina saker...att vara på väg från det som varit ens hem så länge...20 år är länge..! Men det känns oxå bra att vi nu äntligen är på väg....det är ju ett bra tag sedan vi bestämde oss...ett bra tag sedan vi köpte huset i Lit. Det som inte känns så bra är ju vi inte fått sälja Kallkällvägen....inte ens fått ett bud. Vi har en visning den 22 oktober och händer inget då får vi överväga att hyra ut huset så länge..! Inte det optimala men kanske det får bli så..! Jag fortsätter att packa så länge för flytten till Lit går den 1 december...eller tidigare om vi har tur...! 


Planering...

Mycket som ska planeras nu...

😊 Till helgen ska Thunddrrbirden flyttas till Fyrås på vinterförvaring.....inkl. Middag å övernattning. 
😊 Nästa vecka har jag fruntimmersmiddag hos Lena.
😊 jag har oxå ( nästa vecka..!) styrelsemöte med Företagarna, AW med  företagarna och Mässa med Företagarna.
😊 vi ska ha ännu en Husvisning nästa vecka. 
😊 Nästa helg är det snöskoterns dag och då passar vi på att ha Öppet Hus på KAPAB. Det innebär stt jag ska jobba lördag å söndag. 
😊 Jag har lovat att hjälpa svärmor med svärfars 90-årsfirande den 1 november. 
😊 Maggan å Jonny kommer upp nån  helg i november hoppas jag....för att hämta lite prylar som ska till Hållen. 
😊 Dags att börja packa inför flytten den  1 december...packade ikväll ner alla glas från ena vitrinskåpet plus böcker och fotoalbum. 
😊 Julöl med tjejerna är planerad till den 17 /12
😊 Borde handla julklappen men undrar hus detta ska gå till...! Frissan!

Äntligen kom jag iväg till Carina för att fixa håret....det var verkligen på tiden! Nöjd som tusan är jag...synd att det är dax att gå å lägga sig! 


En helt vanlig måndag.

Jobb på leveransavdelningen idag...en promenad på lunchen i dis å dimma. Sånt här väder gör mej sååå trött! Ikväll har Pelle flyttat sitt bilprojekt till ett garage i Ås...vi måste ju börja tömma huset...ca. 5 veckor till flytt..! Vi ska ha en visning till den 23/10 men jag börjar packa...kan ju inte spara med allt till sista stund..! I morgon ska äntligen klippa och färga håret...ska bli så skönt! Vims å vims...hit å dit med tankarna..! God Natt! Brunch

Härlig brunch med familjen på Kitchen and Table! 
40+ fest..

Igår var jag med Pantertanterna på Storsjöteatern....40+ fest...förfest hos Madame Flood och sen middag och nostalgi ute på lokal. Det var skoj...men roligast var förfesten..! Idag bjuder jag hela la familia på Brunch...klockan 12 samlas vi till en härlig buffé på Kitchen and Table...det blir kanon! En underbar höstdag utanför fönstret men jag har inte tagit mej ut ännu...borde ta en promenad ber på stan men ingen av grabbarna är väl körbar...dom har inte ens klivit upp ännu...så jag får väl ta bilen...! 


TGIF

Jag har ett mycket varierande jobb..! Tar tag i arbetsuppgifter och jobbar där jag behövs...förutom att jag så klart har mitt eget att fixa med. På måndagar å fredagar jobbar inte Marielle eftersom hon har en provanställning på 60%..! Dessa dagar är jag på lager å leveranser och jag älskar det! Det är liksom det jag startade upp med när jag för många år började på Lenko...det blir som att återvända till nån slags start..! OCH så är det otroligt skönt att få lyfta rumpan från kontorsstolen och göra något annat! Ikväll har jag lagat god mat på torskrygg och jordärtskocka..! Tog lite tid men blev jätte gott! Snart ( om nån timma..! ) kommer Lars hem..som jag längtat..! Undrar bara hur mycket jag kommer att se sv honom denna helg...mycket som drar..! 
Siffror å siffror å mera siffror...!

Idag fastnade jag vid skrivbordet med att vända å vrida på siffror hela jäkla dagen..! Leverantör å kundteskontran...barnkfiler, skatt och arbetsgivaravgifter..! Idag försvann 250.000 kronor från banken och in på någon annans konto...Skatteverket tog hem största potten...! Trött i huvudet blev jag i alla fall...å fattig! Det blev i alla fall ännu en skön lunchpromenad mitt på dagen....tur har jag som kommer I
ut en sväng varje dag när det är ljust ute..! God middag under tystnad blev det och det var så skönt...! Eivor kom en sväng och nu övergår jag till att bli soffpotatis...! 

Over the hump....!

.....en onsdag är slut...! 

Fint väder idag...klart å kallt! En promenad på lunchen med med gänget på KAPAB...ett härligt gäng! 
Ikväll åkte jag till bästa Lena...länge sedan vi träffades. Vi tog en promenad med Zack och sedan lagade vi middag tillsammans..trevliga timmar. 
Vi har ett otroligt norrsken här ikväll...fina bilder dyker upp på FB...som jag nu lånat eftersom jag inte fick till någon bra själv..! 


Borta bra....

....men hemma är bäst! 
Det går fort att komma tillbaka i vardagsstressen och rutinerna...! Jobbade på leveransavdelningen igår...och följde sedan med Pelle till Svenstavik för att hämta och lämna kälkramar....vi var inte hemma förren vid 8 på kvällen....det blev inte mycket mer sen..! Idag är Marielle på plars så då hinner jag med mitt eget jobb! Team KAPAB tog en härlig höstpromenad på lunchen...Nu är det ingen återvändo...vintern är nära det känns i luften! Denna veckan ska vi förbereda ännu en husvisning...på lördag blir det. Och så kommer Lars hem över helgen och jag ska på tjejfest med Körfältsgänget...! Som sagt...det går snabbt att ramla in i det gamla vanliga..! Side dag 7

Så är då dagen här....dax att resa hem! Har legat vi poolen några timmar nu på förmiddagen...men jag tog inte upp kampen med de finska pensionärerna...dom var ute och bokade upp solsängar redan vid 06:20...Orka..! 😂 Nu väntar vi på transferbussen...svalt å skönt i foajén! Skön söndag på er å Ma råkes! 

Side dag 6.

Idag blev det en lite längre morgonpromenad...var tvungen att hämta ut lite mer pengar..! Sen bussen till stranden..! Har haft en underbar dag vid havet med  sol å bad å mat å öl...och så en promenad tillbaka till hotellet..! Ikväll har vi firat vår 30-åriga bröllopsdag med god mat och gott vin på restaurang...otroligt lyckat! I morgon ska vi åka hem...å jag tänker slåss om en förmiddag vid poolen med de finska pensionärerna...tänker kliva upp vid 06:30 å boka plats..! 😅 Det gäller att träna på sina positioner...! Tänk vad en vecka går snabbt..! Men jag är är tacksam över att jag jag kan ta ledigt och åka iväg..! 


Sista dagen vid havet!

Idag njuter vi extra mycket...det är vår sista dag vid havet! I morgon blir det poolen på förmiddagen och sedan börjar hemresa vid 12:30. Men som sagt än så länge njuter vi sv havet å solen å stranden! 
Side dag 4 å 5....!

Sol å bad..mat å dryck...vila å promenader...poolhäng å balkonghäng...Läsa böcker och givande samtal....Så ser våra dagar ut...! Det enda vi inte gör är choppa....det skiter vi helt enkelt i....vi har det vi behöver...orkar inte pruta å hålla på..det får vara! 

Hattparad! 😂

Köpte en solhatt i morse...var tvungen att ha något på huvudet då solen är obarmhärtig...valet var lätt...det fanns inte så mycket att välja på just då innan badbussen gick..! 
Vad tycks..! 😊
RSS 2.0