On hold....!

Just nu har jag pausat mitt liv....ingenting av det jag gjort eller gör känns viktigt....återkommer när jag vet mer om att leva..! ❤️


Kusinträff...!

Igår åkte jag, Maggan å Anna hem till kusin Elisabeth för vår årliga kusinträff. Vi började med stt ta tåget till Nynäshsmn där vi käkade lunch på en mysig fiskrestaurang som hette Kökeriet. Jag åt en fantastisk fisksoppa och drack vin. När vi kom tillbaka hem till Elisabeth fixade vi god middag tillsammans drack massor med vin och dansade till långt in på natten. Mysigt med dessa träffar.


Uppsala...!

Upp ur sängen i morse vid 04:30...vill ha tid på mej på morgonen..! Bussen från Lit gick 05:50..! Tåget till Uppsala gick 07:18..! Kom fram till syster i Uppsala kl,13:09..! Ikväll har vi ätit god middag och Lars var med + Ludde med flicka var oxå med..!❤️ Knut kom oxå..det var bra att få träffa alla..! Extra Kram till Ludde ikväll....! ❤️


En något hetsig dag!

Idag har allt strulat från början till slut...Ingenting har löpt på utan problem.. Allt detta gjorde stt jag var tvungen att jobba på lunchen för att hinna med..Suck...! Och så har bilen pajat igen så nu får jag ta bussen i morgon bitti klockan 05:50 för att hinna med tåget kl.7...jag har packat en mini liten väska inför denna resa...orkar inte släpa på något onödigt...Nu dax att sova så man kommer upp i tid...!


Frissan..!

Åkte in till stan efter jobbet...gjorde en tur till Lillänge och lyckades med bedriften att köpa ett par jeans...Det måste vara 10 år sedan jag köpte jeans senast..! Köpte en ny topp oxå...Känner mej mycket nöjd! Klockan 19:30 hade jag klipptid hos Carina på Frösön...mycket nöjd med klipp å färg..! Tjoho en sån bra dag! 👍🏻😊


Tillbaka i Lit..!

Nu är jag hemma igen...tillbaka i Lit även kvällstid. Eivor å Sewe har kommit hem till sina katter å allt är frid å fröjd. Jag har åkt fram och åter Lit - Östersund med Emil...Tack för det!
Jobbar på med att vara lite överallt...lite på kontoret...lite på lagret...lite på leveranser..och just så kommer det att vara nu...resten av året..och lite till..!
Har pratat lite med syster i telefon...längtar efter henne..! Men nu ska vi snart ses...jag åker till Uppsala på fredag. Det ska bli så skoj..! På lördag åker Maggan å jag på kusinträff i Stockholm...typ..!

Bild från dagens lunchpromenad..!


Söndagsmiddag...

....och kattvakt!
Middagen blev bra...trevlig....rolig...god...även om inte alla kunde komma...tyvärr..! Men känner mig lyckosam som får ha mina barn omkring mig...dom är bara en middag bort..! Det fina de som har det värre..familjen inte är tillgänglig på samma vis som min är. Lucky me..! ❤️
Jag åkte med Emil å Elina in till stan nu ikväll...är jag kattvakt hos Eivor å Sewe i några dagar..!


Sköna söndag!

Idag har jag inte gjort nånting...tänker jag..!,Men jag har bytt gardiner i sovrummet...tagit reda på tvätten...varit ute och gått...varit på affären å handlat... satt på en köttfärssås på långkok, eftersom ungdomarna kommer hem på middag idag! Och ändå är jag missnöjd över min insats denna söndag...! Något är fel med mitt tänk...!


After Work med grannarna.

Igår hade vi lite AW med några av grannarna...alla bidrog med mat och eget dricka. På bordet fanns pizza, sallad, paj, krabba. räkor, bröd och aioli..mycket gott..! Vi hade så otroligt trevligt... kul att äntligen träffas å umgås..Vi har ju snart bott här ett år. Idag åker Pelle till Huså och jag ska på tjejfest hos Ansi ikväll...är det meningen..men jag är inte kry...har ont i halsen och känner mig frusen! Går se hur jag gör...Tjejerns skall vidare på 40+ fest på teatern senare kväll men inte jag. Om jag åker in till stan i em....tar jag bussen hem vid 21:00...vi får se...det lutar åt att jag blir hemma och kurerar mej..!


Trögt...!

Trots att jag varit ledig en vecka så känner jag mej trött å trög. Försöker komma ut på i alla fall en promenad per dag...det blur i de flesta fall på lunchen. Jag är trött på kvällarna och lägger mig redan vid 22-22:30....idag var jag i alla fall på gymmet en timma innan jag gick hem..alltid något..! I morgon är det fredag...igen! Hej å hå vad den veckan flöt iväg snabbt..!


Tjejkväll..!

Tjejkväll i Lit....!
Ikväll var det min tur att ha middag...! Hade bjudit in till klocka 18: 00 Vi har haft en rolig kväll med gos mat..!


Hemma...!

Resan hem startade igår vid 10:20 då bussen hämtade vid hotellet. Innan det hade vi lyckats med bedriften att fastna i hissen på våning 11....en panoramahiss i glas på utsidan av hotellet. Jag tänkte att nu missar vi transferbussen...det var bara 30 min. till den skulle gå..! Men vi fick snabb hjälp och blev evakuerade via taket och trapporna ner till en annan hiss....Spännande förmiddag! Sen var det en kaosartad väntan på en överfylld flygplats...och flyget hem tog 3 timmar. Emil och Elina var snäll och hämtade oss på flyget. Hemma i Lit hade Eivor fixat en i underbar fiskmiddag med bubbel å tända ljus...Underbart att komma hem...Tack fina Eivor å Sewe! ❤️
Idag sovmorgon och frukost framför morgonTVn..! Senare idag ska vi vintra i trädgården...plocka ihop å ställs in...ta en promenad i höstskogen...ladda inför kommande arbetsvecka.
Här kommer lite bilder från min vecka i Kroatien.


Vinprovning!

Igår var vi på vinprovning hos Milan Grabovac med familj. Det var mycket givande och bra...jag lärde mej massor. Vi fick prova två vita och två röda. Har aldrig varit på vinprovning förr så detta var skoj! Svårt med bilder idag så dessa kommer senare! Det regnar idag oxå...! Vi har haft 2,5 dagar med sol och resterande har regnat bort! Det är kallt oxå...bara 12-13 grader..svårt att hitta på något kreativt när regnet står som spön i backen. Tur vi var aktiva de dagar solen sken...vi har promenerat mycket...besökt gamla stan och en hel del restauranger...ätit å druckit gott...badat i havet och solat...sovit, vilat å läst! Men visst blir man besviken när det är solen och värmen man längtar efter och så är det inte ens någon värme..! Meeen så blev det och nu är det gjort...får väl åka tidigare på året nästa gång...för en nästa gång blir det..!


Dag 4 i Kroatien...

....och bröllopsdag..!
Idag firar PK å jag 31 år som gifta..lite i overkligt...!❤️ Vi vaknade tidigt efter en natt med storm utanför fönstret på 7:e våningen...vaknade flera gånger under natten av vindarna som slet å drog i allt utanför..! Gick ut å gick i snålblåsten...soligt men blåsigt...käkade frukost och letade upp ett lugnt ställe att sola på. Hittade ett nedanför hotellet dör vi låg hela dagen och njöt sv solen. Träffade ett par från Brunflo som kände mamma å pappa...världen är liten...i alla fall Östersund å Jämtland. Ikväll har vi käkat middag på en fin restaurang JEZ, som låg straxt ovanför hotellet...i en gränd något kvarter upp.,! Vi ville äta där vi kunde sitta inne å äta...strandpromenaden passade inte riktigt denna blåsiga dag.! Dör har vi ätit riktigt gott och blivit väl omhändertagna..Nu dyker vi till sängs..! Dålig på att nattparta..! I morgon eftermiddag ska vi på vinprovning....Over and Out!


En dag vid havet!

Idag har vi njutit vid havet....underbart väder och jag har badat flera gånger. Åt lunch på en närliggande restaurang och njöt av en god öl och ett gott vin. Vi hyrde solstolar och blev kvar på stranden till klockan var närmare 5. Nu har vi suttit på balkongen och njutit sv en vacker solnedgång.


Markarska dag 1 å 2...

Bloggen vill inte riktigt hänga med...ladda upp tex bilder är helt omöjliga att lägga in..! Nu provar jag igen! Igår var det mulet från morgonen så vi tog en skön promenad efter frukost. Sen öppnade sig skyarna och det regnade resten av dagen å hela kvällen. Vi gick ut käkade pizza till lunch men annars blev vi inne på hotellet...läste..drack vin...å såg på TV. Idag skiner solen från en hyfsat molnfri himmel..! Vi tog en redig promenad på förmiddage...in till gamla stan bland annat..här är mycket vackert och mycket att se. Nu blir det poolen å solstolen! Vädret ska hålla i sig som det ser ut...i alla fall till på fredag..!


På resande fot....

Rivstartade från morgonen med att städa huset. Packade in väskorna i bilen och åkte till Halåsen för ett snabbt besök hos Nils och Marielle. Sen iväg till stan...lämnade kläder på kupan...parkerade bilen hos Emil å Elina ...växlade pengar på Forex....lämnade nyckel till kattvakten...sen gick vi och käkade och drack öl på Dalwhinnie. Emil var snäll och skjutsade ut oss till flygplatsen..Nu är det bara att vänta in flyget som ska avgå vid 19:15....
" Jag är inte rädd...jag kan flyga..."!
Jag hatar att flyga å nu ångrar jag mej bittert...borde stannat hemma i Lit...med Alice...! 😳🛫


RSS 2.0