Farmor å farfar..❣️

Lördag till söndag kom Malte å Hailey till oss❣️
Så mysigt att äntligen få umgås med de små liven. Vi bakade pepparkakor å lördagen och på söndagen var vi till lekplatsen i Badhusparken och så käkade vi lunch på Sibylla. 
Idag vaknar jag med feber å ont i halsen…har beställt tid för covidtest i morgon….så jäkla typiskt!!!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Långsam läkning…

Tycker att det går långsamt att bli pigg å rörlig…känner mig mycket trött från å till och den oopererade höften ställer till det på nätterna. Men jag kämpar på…tränar och tar korta promenader….men jag läser om dom som är pigg och fit for fight på mindre veckor än mej. 
Jag vill ju vara utan smärta men just nu är det lite långt borta . Kanske att sommaren 2022 är ett möjligt mål…om jag nu får en operation av vänster höft..❣️
Idag åkte Pelle till Huså efter jobbet…å jag gick på Pizzeria Madonna och käkade middag. Några dygn hemma för mig själv..det får gå! 
(null)


Framtiden….

Igår samlades familjen på Frösö Park…jag, Pelle och grabbarna har diskuterat / planerat  KAPABs framtid…hur ska vi bäst göra för att företaget ska fortsätta finnas när jag och Pelle går i pension…vilket vi vill göra ganska snart. Vi delade tankar och idéer och fattade en hel del avgörande beslut. 
Nils , Emil och Lars vill behålla företaget…vilket var glädjande för mej men absolut inte en självklarhet. Det känns fantastiskt bra att vi kommit fram till så mycket bra. Vi avslutade arbetsdagen med att tjejer å fruar anslöt…det blev SPA å Relax och en fantastiskt god middag….och lite barhäng.
 God frukost i morse…å Lars och Linda tog tåget hem vid 9. 
En fantastisk lärorik och bra helg - Tack till alla som bidragit….nu börjar jobbet med förändring❣️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Livet från den ljusa sidan…

Jag försöker verkligen göra det….
men den vänstra höften…den som inte är opererad ställer till det för mig. Jag har mycket ont och när jag ringer vårdcentralen och ber om en läkartid då blir jag avvisad…Den vänstra höften är inte utredd…! Jag behöver börja från början med bedömning från sjukgymnast…besöka läkare på VC..remiss till ortopeden..och under tiden har jag bara Alvedon som smärtlindring då jag inte kan äta diklofenak när jag äter blodförtunnande. Jag vilar och gör mina övningar så gott det går…så länge! 
Ikväll är det tjejmiddag hos Biggan…det ska bli så skoj att träffas över god mat och vin….Pelle kör❣️
(null)


Rehabilitering.

Jag är ju sjukskriven…är hemma…vilar..sover..ser på TV…Jag gör mina rehabövningsr 2-3 gånger/dag….tar korta promenader och vilar ännu mer..Det är tråkigt men mitt liv just nu..! Det går utmärkt att gå med kryckor…får inte släppa dem på några veckor ännu..jag har inte ont i den opererade högra höften….men jäklar så besvärligt med den vänstra..! Dags att börja bråka om operation av den med…detta funkar INTE..! Trist när nya höften funkar så bra..! Idag har jag varit en sväng på jobbet…fixat lite med sådant som inte kan vänta…någon timma blev snabbt fyra timmar…! Fick besök av Eivor på eftermiddagen…fika och fina samtal. Kvällen i soffan framför TVn. Ska försöka trappa ner morfinet…så idag har jag bara tagit en gång. Blir så erbarmligt trött  när jag äter detta så jag sover bort mitt liv..Pratade med en sköterska på Löwenströmska som sa att det gick bra att hoppa över morgondosen till att börja med…Har inte haft ont idag…får väl se hur det går! 
(null)

(null)

(null)


Löwenströmska

Nu är det gjort…höger höft är bytt…
 Och det har gått helt otroligt bra! Checkade in på Löwenströmska måndagmorgonen kl8…först röntgen och sedan inlagd på avdelning. Operationen gjordes vid 13:00…med ryggbedövning plus lite annat så jag sov djupt och kände ingenting av ingreppet. Vaknade vid 16 och blev kvar på uppvaket till klockan var nästan 20:00. Helt otroligt så  var jag uppe och gick redan första kvällen och sov hyfsat redan första natten. Så klart var jag smärtlindrad men ändå..så bra det har gått. Igår var det lite övningar med sjukgymnast…kryckor å trappa..men eftersom jag redan gått med kryckor så länge så var det inga problem över huvud taget! Pelle hämtade mej igår eftermiddag och vi har sovit över i Uppsala hos syster och svåger i natt. Även natt två har varit nästan smärtfri. Nu sitter jag i bilen på väg hem..har tagit extra smärtlindring. Det är inte protesen som smärtar…det är mina uppskurna muskler i rumpan på höger sida…protesen känner jag inte av mer än när jag går! Än så länge funkar allt över förväntan….helt perfekt faktiskt!

En del medecin blir det. 
(null)


Nöjd över lyckad operation❣️
(null)

Första frukost efter op…så gott❣️
(null)


(null)

Jämtland nästa❣️
(null)


RSS 2.0