Det går bra…❣️

Idag är det 14 dagar sedan jag fick en nychöft på vänster sida…och allt går bra! Maggan hämtade mej på Löwenströmska på onsdagen den 14/9 och vi åkte till Hållen där jag blev ompysslad av min fina syster. Pelle kom på torsdagkväll och vi åkte hem på fredagen. Det var inga problem att åka hem…inga problem att sitta still så läng. Lite stel var jag så klart! Jag gör mina övningar 2-3 gånger/dag…vilar och sover mycket. Jag är tröttare denna gång än förra operationen. Jag har inte kommit ut på så många långa promenader ännu…men det finns tid. Jag är sjukskriven i två månader och det känns som om det behövs..även om jag inte har ont så är jag som sagt ganska trött. Jag har redan slutat med morfinet och klarar mej på Alvedon. Hoppas att den trenden håller i sig! Jag läser , glor på TV, tränar och sover..och så tar jag några korta promenader runt gården..så det min dag ut! 
Och så njuter jag av mitt nya kök❣️😎

(null)

(null)

(null)

(null)


Det närmar sig…!

Åkte till syster i fredags med tåget..och vi åkte sedan vidare till Hållen❣️😎 
Jag har haft fantastiske dagar där med syster  å svåger..och Calle å Agnes. Dom har jobbat på med hus å trädgård och jag har bara vilat mej och blivit ompysslad med omtanke och god mat. Igår åkte vi tillbaka till Uppsala och idag har Maggan skjutsat mej till Löwenströmska. Först tid på röntgen…sedan träffa narkosläkaren…träffat ortopedläkare och sjuksköterska. Nu ligger jag på rummet och väntar på middag…en timma kvar😊❣️
I morgon blir det operation av vänster höft…och jag stor först i op.kön..! 
Håll tummarna att allt flyter på enligt plan❣️😎
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Jamen hur går det då…?

Jag är fortfarande inte bra, inte jätte sjuk men faaan inte bra..hostar som en galning dygnet runt..! Är nu inne på dag sjukdag nr: 25…!   Har tagit prover..sänkan bland annat, men inte fått något svar på 1177..! Fick dålig hjälp på vårdcentralen i Lit, ingen prioritering då jag ska opereras på Löwenströmska och dåligt med tider att erbjuda. Jag ringde själv Krokom och fick bra hjälp. Men som sagt inget svar ännu..! Löwenströmska vill ju ha svar på blodproverna för att veta om dom kan operera eller ej..! 
I torsdags kväll kom min syster..hon skulle besöka vänner i Östersund men vi fick en bra kväll på verandan. Pelle har varit i Edsåsdalen på konferens i helgen å jag har legat hemma i soffan..! 
Vi få se vad Löwenströmska säger i morgon…om det blir operation eller inte…jäkla slit förkylning! 
(null)RSS 2.0