Nu är det gjort....

...har fått min första vaccindos mot covid 19. Det känns bra att det är gjort. Nu får vi se hur jag reagerar på vaccinet...ont i huvudet och feber är vanliga biverkningar.  
(null)


Nästan som sommar...❣️

En sån fantastisk helg vi fick...i alla fall vad det gäller vädret..❣️ 
Vi har fixar å trixat hemma..grillat med kompisar i Ås...hämtat Gula faran ( Corvetten) i Hölje....fixat med trädgården.. och till och med tagit en tur på cykeln. På lördag morgon var Nils och barnen på besök ...kul att träffas❣️
Ikväll har vi firat en granne som fyller 94 år...skumpa å tårta! Hipp hipp hurra för Stig idag❣️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Mini semester❣️

Lämnade Lit i torsdags eftermiddag...övernattade hos syster å svåger. På fredagen var vi till Lindesberg och köpte en liten husvagn...som en dubbelsäng på hjul och med tak. Något min man önskat sig länge. På fredagkvällen åt vi middag med Lars å Linda...det blev indisk mat...Take Away. Efter god mat och fina samtal åkte vi till Maggan å Jonny i Hållen. Där har vi vari till idag...blivit om pysslade big timme hela helgen. God mat, vin och goda samtal har präglat helgen❣️Tusen Tack för allt finaste syster å svåger. I morse när vi vaknade var allt inbäddat i snö och det blev värre och värre ju längre norr ut vi kom. Vi stannade på Biltema i Birsta för en fika...en å en vid varje bord var det som gällde där! Vi bor i samma hushåll...åker i samma bil...men får inte fika vid samma bord..! 
Snart hemma och vädret har lugnat ner sig..! 
(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hemma igen..❣️

Lämnade Huså idag mitt på dagen...tömt kyl å frys och stängt av värmen. Nu blir det inget Huså på ett tag...till sommaren kanske några dagar på semestern. Det är ju som sagt vår nu då men vindarna ute är isande kalla. Blåst och regn tar hårt på snön som snart är ett minne blott. Påsken har varit lugn å fin...god mat och mycket vila...umgänge med Nils och barnen betyder mycket för mej. 
Nu softar vi hemma i Lit med ett glas rosé och linsbågar det bllir en sen middag idag..suger ut det sista av påskhelgen.  
 
(null)

(null)

(null)


Göra allting rätt..

...när man försöker styra upp det som blev fel..! 
Alla grannar var ju så klart ute i tid..med att dekorera inför Påsk ..tycker jag..! Afr
Tänkte att jag genar..köper färdigt ris å fjädrar på ICA..❣️Japp...köper kvistar och fjädrar på ICA...ekologiska fjädrarar av ull..! 
Sen glömmer jag helt allt..glömmer att sätta upp allt i Lit..!
 Tar med allt till Huså men glömmer allt i bilen....!  
I morgon är det Påskdagen och ingenting har hänt..
Är det sågen idé att styra upp...?
(null)

(null)


Påsk i Husåstugan..❣️

Hejsan hoppsan så var Långfredagen över...tiden går snabbt när man har kul. 
Vi kom upp igår eftermiddag vid 15:00 och samtidigt kom Nils och barnen som skall vara med oss till på lördag..Påskafton. Igårkväll var det mat å prat å sagor som gällde och Idag har vi grillat korv och åkt skoter...ja inte jag har åkt men barnen å Nils å Pelle. Sen har den manliga delen inklusive Malte bastat. Vi har ätit god mat som jag beställt från Höglunda Gård i Skanderåsen, Jämtland. Nu har barne lagt sig och vi vuxna slappar i soffan framför TVn. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0