Valborg!

Idag är det Valborg...30 april....min födelsedag! Vi firar i Uppsala hos syster å svåger som du kanske redan förstått...! Dag ska vi ut å uppleva Uppsala med picknick i parken å flottar Fyrisån. Det ser ut att bli en bra dag...Grattis på min dag! 


Mot Uppsala!

Ni är vi på väg....
Uppsala å Syster Yster..! ❤️
En måndag....

....å en tisdag ! Så fasligt fort dom dagarna gick! Kör påminnelser och jagar folk som inte betalar för sig...trist jobb men nödvändigt! Idag har jag varit till Ansi en sväng och tröstat å pratat....hon miste en av sina katter i lördags....lille fint Simba! ❤️ Vila i frid lille katt! Jag borde packat ikväll....men det blev inget med det. Åker till Uppsala i morgon för att fira Valborg med käraste Syster å Svåger...det ska bli så skoj! Vi kommer hem på söndag eftermiddag ocj på söndag kväll åker vi till Turliet....en vecka i Alanya! Men jag har som  sagt inte packat en pinal....Jobbar bäst under extrem tidspress så det löser jag i morgon bitti..! Har ett arbetsmöte med företagarna oxå...att klämma in i morgon mellan 15-16.....hämta Lars på jobbet vid 17 
...sen far vi...! 
Golden Hits!


Åkte med Pantertantena-Körfältet, till Jämtkrogen i Bräcke igår....vi tog tåget på eftermiddagen för att bo på hotet, käka god mat och uppleva Golden Hits. Det var så jäkla bra...4 timmar med kanonunderhållning....god mat...och roligt sällskap. Så otroligt lyckat! Detta kan jag göra om! Kom hem med tåget nu mitt på dagen! Igår var det hagel å drivis....idag skiner solen på oss...Verkligen aprilväder! 

Kör After Work.,.

En kul kväll med Lena å Pelle på Gamla Teatern....Otroligt givande..! 👍💕😊

Erikslund....

....min plats på jorden! 
Rekordmånga besökare på årsmötet i år...ca 20st....! 👍💕 Tror att en orsak är vårt engagemang att köra igång Grannsamverkan! Många är intresserade av att vara med...efter de tre inbrotten som skedde för några veckor sedan i villor i området..Många grannar vaknade upp efter detta..! Vi hoppas få till ett möte med Polise å det snaraste!! Trots att jag inte är omtyckt av alla grannar blir jag återvald...år...efter år 
...efter år....! Deras problem...inte mitt..! 
Som vanligt åt vi paj å sallad efter mötet...å drack lite vin...! Trevligt tyckte de flesta...! Man kan inte mer än vara sig själv..! Nu e de kväller...! 

Jag hinner inget....

....Absolut inget mer än att jobba....och så dessa kvällsuppdrag...Är så jäkla trött så jag "glömmer att blogga"...! Inte bara blogga jag glömmer....en hel del annat som inte heller blir av för att det försvinner....I går var det ett pass på Katthemmet efter jobbet och sen iväg på affären för att handla till kvällens möte med grannarna....brukar ju bjuda på sallad å paj å vin efter mötet...Idag MÅSTE jag göra lönerna....lön på fredag...! svårt med kontorsjobbet nu när jag jobbar på leveransavdelningen...Emil är ju sjuk...! Är nu på väg på jobbet...men först har vi varit å lämnat grejer på källsorteringen i Odenskog...hämtat paket på Jetpack i Torvalla.....bytt gasoltub i Lugnvik....Ibland är vägen till Lit extra lång! Tur att jag snart ska få vara lite ledig....måste dock fixa för katterna först...!

Lunchpromenad i Lit!

Trötta fötter...! En solig start...

....på denna veckan...men i morgon kommer regnet! Synd....det får gärna bli vår å sommar nu..! Denna veckan har jag något på chemat varje dag...det är allt från styrelsemöte i Företagarna...till Katthemmet och möte med grannarna....och så jobbet då...! Vaknade i morse av att en räv stod ute på gatan och "skällde" på våra katter...snabbt ut i morgonrocken för att skydda de små liven och snabbt försvann räven..! Det var den helgen det....

....så försvinnande snabbt passerar ens ledigs dagar....Igår var jag ute å gick en låååång förmiddagstur....sen blev det en fika med Lars å Pelle på Svenssons Caffe'...trevligt! På kvällen var vi bjudna till Lena på födelsedags middag....mycket trevligt å gott! Idag gick jag i morgonrock till klockan var nästan 11.....sen åkte vi till Lit för lite pyssel...städade och målade bland annat...Tog en omväg när vi skulle hem och åt en sen lunch i Krokom....gott å onyttigt som bara den! En blåsig stund i solen när vi kom hem....synd att det blåser så förbenat....! Nu fixar jag med en köttgryta till middag.....Det var den helgen det! 

Fruntimmersmiddag å äntligen fredag...

Igår träffade jag gänget igen...mysig middag hemma hos mej. Tyvärr blev Karin sjuk och  fick åka hem mitt i...! Idag är Emil hemma och är sjuk och det innebär att jag jobbat på leveranserna idag....kul men jobbigt! Nu lite eftermiddagsmys i vår fina Lounge...inna hemgång....jag njuter i våra nya fina lokaler..! Önskar dej en Trevlig Helg! 


Är romantiken död....?

.....efter en helt otroligt stressig... Meeen mysig fruntimmers middag...sitter jag å Frank här å undrar om vi möts igen....?Middag å Bio...

.....middag å bio med Lena...Tackar för presenten ! 


Måndag å tisdag...

Igår gick arbetsdagen snabbt....fort å roligt..! Jag åkte direkt till ett arbetsmöte med Företagarna Jämtland också kul...vi var klara vid 20:00 och jag fick skjuts hem av Frida vår sekreterare..! Lite TV å samtal med Lars när han kom från jobbet vid 22:30. Idag började vi dagen med att sortera å slänga sopor på återvinningen och så tog jag Lars bil idag eftersom jag har en dejt frissan kl.13 och sen  med bästa Lena som ska bjuda mej på födelsedagsbio...först lite käk på Dalwhinnie...! 
En kul dag idag oxå med andra ord! 


Söndag all in...!

Tog en redig sovmorgon och var sedan redo att åka till Lit för ännu en arbetsdag...men Nääe...vi ändrade oss..! Pelle åkte på gamla KAP för att plocka å städa...p jag fick en Hofors ned bästa Lena å en Loppis hos bästa Mari à...Mysigt att få en dag med kompisar....Tackar jag för! Lagade som vanligt en god middag....lchf-stuk..lite vin...å flera goda samtal. Lars blir kvar i Uppsala till i morgon... Andra hemlisar finns att berätta...återkommer när dessa blir offentliga..! 😜


Helena....❤️

...begravning idag....❤️

Fredag å lördag....

Fredagen försvann i rök å damm...ungdomarna slutade tidigare av lite olika anledningar och det var lugnt på telefonen...men så fort jag blev ensam så brakade telefonhelvetet lös...! Det var helt otroligt...! Prylar som bara måste gå NUUU...! Bara Pelle å jag till middag då Lars åkt till tjejen i Uppsala i helgen...Somnade som en klubbad till TVn..! Vaknade tidigt i morse av ljus å fågelkvitter...redan vid 05:30...svårt att somna om..! Idag har vi kört sopor från våra gamla lokaler till källsorteringen...massor kvar på det gamla stället som ska sorteras..! Sen en tur till Lit för att städa kontor å personalutrymmen.....! En promenad i solen blev det oxå....! Åkte hem vid 15:00 och satte ned rumpan i solen på verandan..Ett helt otroligt väder idag..,! Indiskt till middag å goda samtal kring bordet...bara Per å jag...! 
Önskar dej en skön kväll..! En dag på kontoret...

Äntligen fick jag till en hel dag på kontoret...,har packar upp mina grejer och slängt en hel del...! Skönt att få det gjort...! Lagade god middag med Mils och Lars..mysiga samtal vid bordet...I morgon åker Lars till flickvännen i Uppsala..! Kul för honom men oroligt gör mej att han ska köra själv hela vägen...tur att det är ljust länge på dagarna..! Redan fredag i morgon....men jag ska nog jobba i helgen...Pelle och jag ska ställa i ordning KAPABs butik det blir skoj...! Kul med en liten butik..! 
....fortsatt trött....

Har tillbringat hela dagen på leveransavdelningen....å nu är vi ikapp....äntligen..! Åkte direkt från Lit och ner på Katthemmet för att göra några ideella timmar bland alla tipsar som behöver rena burar...mat, vatten och kärlek..! En omelett till middag....framför TVn....dödens dö trött...! 
Ännu en kort vecka....

Redan tisdag....och jag har kört järnet på leveransavdelningen hela dagen....mycket att packa och det är ju bra....att vi har mycket att göra...! Men jag är trött.....som om jag inte vilat alls under påsken...Och det har jag ju inte gjort heller..! Tur att det är en kort vecka även denna vecka....! RIP Helena....

Idag har min barndomskamrat Helena som bodde i Rom lämnat oss....hon dog i morse........
Saknaden är stor...!❤️

Helena på min Julfest 2013! ❤️Påskdagen

redig sovmorgon i morse....sov till 8:30...! Gjorde inte ett levandes dugg före kl.11:00...! Då for jag å Pelle å Lena på Loppis i Hackås...hos en gammal klasskamrat! Sen blev det fika hos Lena i Torvalla..! Efter en slapp eftermiddag skjutsade Lars ut mej till Lena igen...på middag..! Mysigt med Amanda å Simon med familj..! Mycket surr å skratt...Tack för det! Å jag lånade nostalgi av Amanda..! 


Påskafton

Sovmorgon i morse...till kl. 07:30...! Sen måste Tjälaknulen ut ur ugnen och ned i lagen...som jag i vanlig ordning glömt att färdigställa...! En promenad med mannen i mitt liv blev det på förmiddagen...det blev en timma med apostlahästarna...sen på bolaget p affären med Knut å Lars..! Så bjöd knut på sill-lunch...Gott! 👍 och så har jag klippt Pelle mitt i allt...!  Nu ska jag förberedda kvällens Påskbuffé...fixa en potatisgratäng..är väl det som tar tid...allt annat är jag klar med...nästan i alla fall..! Vi blur väl en 10 pers. i kväll...Kuuul med ungdomar i huset! Ett glad Rosé blir det nu...å skala potatis...! Skål på er alla! Glad Påsk!

Tänk att det är Påsk redan...!?!? Igår kväll kom Knut från Uppsala...Kalle är oxå här men bor hos Emil. Idag har vi jobbat på i Lit Pelle och jag....i alla fall halva dagen. Lars å Knut kom å drack kaffe!  När jag kom hem städade jag verandan och satt en stund i solen...! Nu har vi käkat en god middag med Lars å Knut...dom ska hem till Emil å Elina på fest ikväll och i morgon kommer hela drösen hit på Påskbuffé....det blir Kuul! April April....

....idag...! Har du blivit lurad...? Jag har klarar mej,  men gjorde ett försök att lura andra på FB..Det fick kanonbra..! 👍🐣


RSS 2.0