Gräsänka..,,

......nu är jag ensam...bara jag å Alice. Pelle åkte igår morse...jag skjutsade honom till stan klockan 05:00...okristligt tidigt! Han blir i USA i två veckor..! Igår kväll blev det varmkorv till middag och sen somnade jag i soffan...I kväll har jag lagat  tre olika middagar...när jag ändå sölade på i köket så blev det både pizza, kycklinggryta och lax i ugnen..! Så nu har jag flera måltider och slipper lägga en massa tid i köket...som singel..! Nu är jag så trött så jag tror jag måste lägga mig...redan...! Gääääsp..! 


Ännu en vecka utan att blogga...

Vet inte vad dom händer...tiden bara flyger iväg och jag hinner inte med..! Veckan har innehållit lite av varje som vanligt...jobbet tar mycket av min energi...har varit på katthemmet en kväll och igår hann jag både med en AW med Carina och Marina och en tjejfest med Pantertanterna på Körfältet. Mycket trevligt med båda delarna! Tacksam för goda vänner! Idag har vi tagit en tur med bilen...hämtade FB-fynd i stan och i Brunflo...lämnat spårkälkar på Zink i Svenstavik...käkat lunch i Myrviken och varit till Halåsen för lite gos med barnbarnet Malte. Nu väntar vi på att oxfilén ska tina...(glömde så klart att ta fram den i morse!) I morgon åker Pelle till USA med sin bror och jag startar en ny arbetsvecka...så orättvist kan livet vara.,! Önskar så klart min gubbe en fin resa och hoppas han får skoj..! Jag är vara lite avundsjuk..! 
Det var inte bra....

.....att jag inte skrivit något på hela vecka....bedrövligt!

Jag ska skärpa till mej..! 😳
Veckan har flutit på med jobb å jobb å lite annat. I tisdags var jag på fotvård på eftermiddagen...välbehövligt och skönt kan jag tala om..! I onsdagskväll var jag barnvakt åt Malte då Nils å Marielle var på bio. Malte somnade och sov i 3 timmar...mysigt ändå att få förtroende att ta hand om skatten..! ✨❤️✨ 
I torsdagskväll var jag på katthemmet några timmar och i går kväll somnade jag i soffan framför TVn....! 
Idag tog jag sovmorgon och sedan åkte in till stan och gjorde lite ärenden...handlade mat och hämtade lite FB-fynd...sen fika på Röda Korset. På vägen hem var vi förbi hos lilla familjen i Halåsen..en liten Malte med ont i magen..! Ujujuj..! 😳
Nu softar vi i köket...tar en öl och funderar på middagen. Tänkte göra ryggbiff i ugnen men efter räkmacka på Röda Korset och öl å chips å guacamole när vi kom hem är vi inte så hungriga...spar biffen till i morgon och äter pizza framför TVn senare ikväll..
Skönt att kunna görs precis som man vill! 
Önskar dej en fin lördagskväll! 
Jamen just det...idag har vi oxå haft visning av huset på Kallkällvägen...har dock ingen aning om hur det gått..! 


Snabbt var det gjort....!

Helgen försvann i rök å damm...som vanligt. På fredagkvällen kom Pelles bror hit på middag...god mat å prat i kvadrat. På lördagen sov jag länge...och sedan gosade jag ner mig i soffan framför TVn. Mitt på dagen fick vi besök från stan....Kerstin med man å barn kom till Lit. Vi fikade på Fröken Olssons lilla fik...mysigt. På söndagen tog jag oxå sovmorgon och så åkte vi in till stan för att veckohandla mat. Det blev oxå tid för en fika hos bästa Lena...gott å mysigt. Jag hade oxå tänkt mej att få träffa Lille Malte i helgen...men dom var på resande fot så det blev inte..nu är det en hel vecka sedan vi träffades..Får ta och åka dit nån gång i veckan. Måndag och jag har jobbat en dag och är helt slut...! Fattar inte att jag är så trött...!?! Tog tag i mej skälv idag och kom faktiskt ut på en morgonpromenad...var redan ute vid 6...! Nu blir det en kopp te ovh sedan sängen..! 


Tjejmiddag och slut på veckan..!

Så var det bara en dag kvar på denna arbetsvecka...en fredag och fredag den 13...vi får väl hoppas att den flyter på som övriga dagar..! Igår var det tjejmiddag hos Biggan...trevligt och gott som vanligt...och en liten vinst på skraplotten..! Sen körde jag hem i värsta snöstormen...såg absolut ingenting...det gick aldrig fortare än 65..!

Nu ska huset på Kallkällvägen ut till försäljning igen..! Hoppas vi får sälja..!  TMC...!

Ikväll såg jag Cancergalan...Tillsammans Mot Cancer...mångas öden man fick ta del av och mina tårar trillade i takt med all bra musik..! Önskar att det fanns mer att görs än att lämna pengar till forskning...men många bäckar små...! Har förlorat båda mina föräldrar till denna sjukdom...så otroligt sorgligt! 

Dom var nära ikväll både mor å far! ❤️


Back in track..!


Nu är det dax för våren..nu har jag slängt ut all jul både här hemma å på jobbet.Tog en liten sovmorgon och sen har det varit full fart... gick på  på KAPAB idag och rensade ut varje spår av julhelgen..städade kontor och personalutrymme Sen hem och fixade middag till Eivor p Sewe sim kom å käkade en trerätters vid Nu är det dax för våren..nu har jag slängt ut all jul både här hemma å på jobbet.Tog en liten sovmorgon och sen har det varit full fart... gick på  på KAPAB idag och rensade ut varje spår av julhelgen..städade kontor och personalutrymme Sen hem och fixade middag till Eivor p Sewe sim kom å käkade en trerätters kl. 17;00..! 17;00..! En fantastiskt trevlig kväll blev detta..! 
Kul ni kunde komma fina vänner!❤️


Långledig..!

Trettonhelgen..och så in i bomben kallt..! Vi har haft -26 grader....men idag blir det mildare å mildare och just nu är vi uppe i -13. Vi softar hemma idag...har inte varit utanför dörren. Jag har tagit bort julen och satt upp nya gardiner...det blev ljust och fint..! Nöjd som tusan! Och i morgon är det bara lördag...skönt med långledigt! Jag borde vara pigg....

....men det är jag inte...! Har jobbat tre dagar och är sååå trött! Visserligen har vi inventerat och det är ju aldrig kul...men ändå..! Jobbar äter å somnar i soffan...! Ikväll tog jag mig i alla fall i tid och åkte och hälsa på Nils, Marielle och lille Malte. Skönt att få sytta och gosa med sitt underbara barnbarn en stund. Känner mig redan piggare!


Gott Nytt 2017

Ett nytt år som börjar med ett vackert snöfall här i Huså. Vi fick främmande igår...Ansi å Kent kom på eftermiddagen. Vi firade nyårsafton genom att äta å dricka gott....spela spel och måla tavlor...champagne vid midnatt såklart.
Ser fram emot ett spännande 2017...


RSS 2.0