Adventmys och familjemiddagar...!

Helgen har varit proppad med härliga middagar och mysigt advetsmingel..! Lars kom hem i fredags och på fredagkväll var det middag hos mina svärföräldrar med Pelles syskon och syskonbarn...god mat och mycket prat...Länge sedan alla kusinerna på den sidan träffades och nu var nästan alla på plats! ❤️ Igår lördag blev det lite julklappshandel på Lillänge och sen adventsmys hos bästa Marina. Det var Marina å Carina som bjöd på glögg och vin med tilltugg...mysiga timmar med vänner! ❤️ Igår kväll kom alla pojkarna med respektive hem på middag....härligt att alla kunde komma nu när Lars äntligen var hemma! ❤️ Lars åkte hem idag vid 12....Pelle och jag tog en lång promenad som avslutades med en fika på Café..! jag har tillbringat mycket tid i soffan idag med mysiga filmer...och middag framför TVn...
Det var den helgen det...!


Advent....

....betyder väl ankomst..! Jag väntar på yngste sonens ankomst..Förstskulle han komma ikväll/natt...men ändrade sig och åker i morgonbitti..Det var klokt tycker jag...att åka i dagsljus i stället för mörker..! Jag hade tänkt vara ledig i morgon..men nu blir det nog jobb på förmiddsgen.
I morgon kväll ska vi på middag hos svärföräldrarna i Ås..familjemiddag med Pelles familj....men utan Pelle. Livet är underligt ibland!
Har plockat fram mitt fina Luciatåg...1:a advent på söndag!


Det blev en...

....fin och trevlig dag med Lena och Karin i lördags..! Vi tog en promenad till Hemnygdsgården och julmarknaden...där blev det julgröt och skinkstut...tomtar å granar...ljus å änglar..! På hemvägen tog vi en öl på Pizzerian. Sen blev det glögg och julklappsinslagning och en god middag. I söndags åkte vi in till stan Pelle och jag...fikade och handlade julklappar. En bra helg som swischsde förbi..! Nu har en ny vecka tagit sin början...och jag har startat mitt adventspyssel..!


Dax att sätta igång....

....att pynta till advent! Nu vill jag det...köra igång julen..! Jag riktigt längtar efter stjärnor å slingor å ljus..! Funderar på att pynta i butiken på KAPAB på fredag...men undrar om det är för tidigt..?!?! Det är Julmarknad i Lit på lördag....packa julklappar som skall till Italien...dricka glögg...! En vecka snart till första advent..nu går det undan.,! Lars kommer hem till 1:a advent...det längtar jag verkligen efter...stt få rå om min yngste son några dagar. Jag kör väl igång adventandet till helgen...
hur gör du med julstöket..??


Blandad kompott...

Igår blev det en loppistur med Carina å Marina..+ en tur på Lillänge och en fantastisk Latte..! På kvällen skulle jag till Lena men Pelle ringde och hade bestämmt att vi skulle ta en öl med Ansi å Kent...så det blev en sväng på Allstar i stället...Sorry Lena - vi får göra ett nytt försök..! ❤️ Det blev ingen partykväll...jag var hemma till "Så mycket bättre" klockan 20:00..! Lagade en stor Lasange till Emil å Elina...till middag i morgon när dom kommer hem från Vemdalen..❤️ Idag har jag haft sovmorgon...varit på Högmässa i Stors Kyrkan med Eivor...tog bussen hem till Lit kl.13:15..! Tack fina Eivor för goda samtal och gemenskap denna söndag förmiddag! ❤️ Farsdag är det idag och jag sänder en tanke till min egen fina pappa Bosse..! Nils kom hem en sväng och grattade Pelle...bjöd på fika och hade köpt Trisslotter..! Min familj betyder mycket för mej och jag känner mig tacksam idag..! ❤️
Nu ser vi en julfilm som heter "Wish for Christmas!".....det blir en sen söndagsmiddag idsg! ❤️


Kattvakt...!

I helgen är jag katt akt åt Emil och Elinas katter..! Tog bussen in till Östersund vid 17:30...träffade Marina å Allan en sväng på Dalwhinnie..sen upp till dem för mera vin och så till Ringvägen för en kväll med Nowa å Neo..! Pelle kommer hem ikväll...Nils är bussig och hämtar honom för leverans till Lit..! Jag blir kvar på Ringvägen till på söndag..!


Back in business....!

Det rullar på som vanligt och jag är både här och där...på jobbet alltså..! Idag var Emil sjuk...Marelle är hemma å väntar på Malte...Pelle reste till Österike....Och Nils har jobbat hemifrån...Så idag var jag ensam på KAPAB..! Gick hem en sväng efter jobbet för att mata Alice...tog bussen till stan för fotvård...och nästa buss hem till Lit..!
Pelle ringde och han var kvar på Arlanda och väntade på flyg till Köpenhamn..! Flyget från Frösön var försenat så han missade det flyg från Arlanda han skulle åka...inga hotellrum på Arlanda så flyg till Köpengamn...hotell där och hoppas att i morgon komma med ett flyg till Österike..! Så kan det gå när snön vräker ned..!


Man lever...

....tills man dör!
Det sa min mamma...hon menade att vare sig man var frisk eller sjuk så gällde det att leva de dagar man har...tills man dör..!! Kan vara nog så svårt att leva fullt ur var dag...att vara här å nu och inte i det som var...eller i framtiden.
Ludwig är opererad och läkarna anser att det var en lyckad operation på alla plan..man tog bort tumören och en njure och man kan inte se någon spridning...Tack å lov! Nu är han hemma min systerson och ska bli stark och pigg. Jag är så tacksam att det blev så bra..trots allt! Det är jobbigt att leva och försöka fungera när familjen är i kris...men nu känns det bra...nu är allt OK. När Ludwig blev sjuk så åkte jag tillbaka i tiden...till då när vår Lars föddes och behövde opereras direkt trots att han var så liten...han opererades i Uppsala och läkarna sa att han hade 50% chans att överleva..! Jag var på sjukhuset i Uppsala i över två veckor...helt själv med denna lilla bebis...! Pelle var ju hemma med Nils och Emil...! Där hamnade jag när Ludwig blev sjuk.....!
Men som sagt LEVA HÄR Å NU...!


Nu är jag på G...

.....återkommer under morgondagen...!!❤️


RSS 2.0