Nyårshelg i Husåstugan.

Vi har det mysigt här i stugan....trots regn å skitväder. Var ute och gick en sväng igår i halkan...risk för benbrott var överhängande på osandade byvägar. Gjorde ett besök på Gruvstugan oxå...tog en öl och halkade hem. Idag regnar det ännu mer och jag blir kvar inne. Ska städa undan i stugan och förbereda nyårsmiddagen. Vi får besök av vänner över nyår och en 5 rätters meny väntar. Kul att laga god mat till vänner!


....och så var vi på plats....

...i Husåstugan.,! Kom upp idag vid lunch.
Lars åkte tillbaka i måndags efter ett besök o Halåsen och lite gos med Malte. Fort försvinner en julhelg!
Igår var jag in på byn en snabbis och träffade Lena på en fika.Köpte nya fina koppar på rean. Mysigt att få prata bort en timma..! Sen handlade PK och jag nyårsmaten. Idag har vi alltså packat ihop oss och åkt till stugan. Alice är med och det gick hyfsat bra..hon klagande bara lite...mådde illa...gick på lådan som jag satt på golvet bilen och så var hon nöjd hela vägen upp. När Jon kom ur bilen så sprang hon med mej hela vägen upp till stugan. Nu har vi ätit middag..,rester av julmaten...revbensspjäll och blomkålsmos..! Maten räcker länge efter jul.,! Ikväll blir det en film och ett glas rött..! God fortsättning på helgen önskar jag er! ✨❤️✨


God Jul...!

Igår på julafton rullade det på i lagomt tempo...ingen stress. Nils, Marielle och Mslte kom mitt på dagen och vi fick en fantastisk fin julklapp...en underbar tavla...en bild på Malte. På eftermiddagen kom Emil och Elina och så käkade vi Julbord. Jag dom trodde att jag köpt så lagom mycket och att det skulle gå åt igår...Jo pyttsan..,.hur mycket mat som helst kvar...så klart. Efter julklappar så spelade vi TP 2000-talet ovh så fixade Lars ett musikqviz med låtar från 1990 talet...och jag kunde inte en enda..!
Idag softsr vi med film och rester av julmaten...glömde en del julklappar igår som ska delad ut...både till Nils och till Emil...Helt otroligt!


Dan före dopparedagen..!

Vi har jobbat idag...som vanligt och börjat inventera mitt i hela härligheten..! Telefonen höll sig smeksamt tyst och mina medarbetare gick hem vid 12:00..! Pelle och jag blev kvar med det sista och vid 14:00 åkte vi in till människobyn..! Handlade grönsaker å potatis och lite annat smått å gott..! Lars kom från Uppsala och mötte upp oss på Lillänge. Pelle åkte hem och städade och jag p Lars gjorde lite ärenden och sen åkte vi upp på graven och tände ljus för Mamma pappa å Lasse bror..! ✨❤️✨❤️✨Väl hemma i Lit så har vi pratat om livet över en Julöl och käkat middag! Nu ser grabbarna filmcitat jag fixar det sista...griljerar skinkan...glacerar revben och fixar ischoklad...några julklappar att slå in har jag oxå..! I morgon kommer Malte med familj...å Emil å Elina..! 💞


Jag har INTE slutat blogga....

.....det blir bara inte av...! Jag sliter på med livet...jobbar å fixar jul...allt i en salig röra. Förra helgen var det två julfester...på fredagen hos oss med grannarna och på lördagen glöggmys hos Ansi å Kent..! På söndagen bakade Pelle 6 sorters kakor...jag bakade en sort och kokade knäck..!
Igår efter jobbet gjorde jag två timmar på katthemmet och sedan åkte jag och handlade julmat....kom hem vid 20:00 Idag åkte jag oxå på Katthemnet efter jobbet...sen vidare på Systemet och ICA...till vänner i stan med julklappar...till em annan affär för stt köpa lax...vidare till svärmor å svärfar med julklappar...och så gjorde jag ett besök hos lilla familjen i Halåsen...lille Malte sov men jag fick träffa nya tillskottet i familjen..kattungen Imber. Så söt så! Ikväll kom jag hem klockan 23:00....bägge dagarna blev jag utan middag..! Hårdmackor med ost som kvällsfika!

Glöggfest hos Ansi å Kent!
Pelle i bakar tagen!
Imber

Ännu en vecka som försvann...!

Jag begriper inte att tiden rusar på och att jag inte hinner med..Jag jobbar så klart mycket just nu men ändå..! I tisdags var det dax för en julöl med bästa tjejgänget och i torsdags var det julbord och Julshow med KAPAB....gott och trevligt. Nils och Marielle var oxå med...Malte var hos mormor...men Elina var tyvärr sjuk och kunde inte komma med. Marina rykte ut med kort varsel och fyllde ut den platsen.
I går var vi till Halåsen...fikade och gosade lite med Malte...Så mysigt!
Ikväll har vi bjudit in grannarna till Julmingel..! Från det ena till det andra...hela tiden.
Trevlig Helg till er alla!


Jobblördag.,!

Idag har det varit marknad på torget i Lit och vi har haft öppet butiken på KAPAB...en hel del människor letade sig dit. Vi bjöd på kaffe och korv! Kul att ha öppet en lördag och träffa folk dom inte skulle komma in till oss i vanliga fall..!


Finbesök!

Igår kom dom med underverket...Nils å Marielle kom på besök med lilla Malte. Det är en helt overklig känsla att hålla sitt barnbarn i famnen för första gången...helt overkligt..! En lite krabat som snusar å sover...och som så klart är vackrast i världen! Så glad och tacksam att dom kom förbi!


Farmor...! ❤️

Jag har blivit farmor...! Nils och Marielle fick en pojke igår kväll...en Malte..3705gr. och 49cm lång..! Jag känner mig larvigt lycklig och längtar efter att få hålla honom i min famn..! ❤️


Du har ju hela helgen på dej!

Och fort va de gjort...helgen alltså..! Lugn å skön fredagskväll på Pizzerian och sedan Idol på TVn. I lördags åkte vi till Huså för att kolla till lite...sätta på värmen och julpynta. Lugn hemmakväll med Så mycket bättre..! I går söndag så skulle ju lilleman Malte Munther komma...men inte dök han upp i tid inte..! Så vi åkte till Halåsen för att fira Marielle som fyllde år igår. Trött kväll i TVsoffsn igår med..!
Och så var måndagen ett faktum...och ingen Malte..!


Fredag.....äntligen..!

Så är det..jag har längtat efter denna dag..! Fortfarande ingen bebis..ingen Malte så än så länge...Vi längtar...! ❤️ Ikväll åt vi middag på lokala Pizzerian...njöt en stund av god mat och gott vin..! Nu är vi hemma vid TVn..å Idol..!


Alla dagarna som kom och gick....

.....inte visste jag att det var livet..!
Så känns det just nu...jag bara jobbar och sover..! Ett årsmöte har jag hunnit med...och några lunchpromenader...men det har inte blivit några julklappar...inget julbak och inte är jag klar med julpynt och ljusslingor..Jag tänkte jag skulle och borde...men orkar inte. Och som grädde på moset har en lätt förkylning smugit sig på..! Nu har jag klagat färdigt....i morgon är en annan dag!


RSS 2.0