Bilar å fika....

Min trötthet har suttit i idag...! Fixade middag och åt ute i solen...tänkte att det blir nog en sovakväll ikväll med men så kom vi på att det är onsdag och Ikväll var det bilar å fika med Veteranbilklubben...på Föreningsgården  i Häggenås. Tyvärr så funkar inte Thunderbirden just nu...så det blev till att åka Svenssonbil..Otroligt mycket bilar var det ikväll..och så klart mycket folk å gofika. Vädret var perfekt tills det var dax att åka hem då skyarna öppnade sig...! Tur att det blev en utflykt ikväll och inte bara sova..! 













Sova...!

Kom hem från jobbet igår..käkade middag och somnade i soffan vid 18:30...sov till Karin ringde vid 20;30...gick och lade mej i sängen och sov till klockan 07:00 fast jag ställt klockan på 6....känner mig inte utvilad nu heller Hur är det ens möjligt...?? Ingen liv..så jäkla trött...! 



Sol på bryggan...

....hela söndagen...! Vi låg i varsin solstol hela dagen...bakade en kaka för att jag skulle få främmande men dom ändrade sig så jag tog kakan på jobbet idag. Tog en promenad...såg på fotboll ute under parasollet med en öl..sen Blev det middag ute på versndan och vi kunde njuta av solen till långt in på kvällen..! Idag har det regnat hela förmiddagen men varit varmt...sen bröt det upp och nu skiner solen på oss igen! Vi har ätit middag ute idag med...matjesillknyten..!  Jätte gott!
 Ikväll blir det fotboll! 





Midsommar!

Igår packade vi husvagnen och åkte till vänner i Fyrås. Vädret har verkligen varit helt fantastiskt och vi kunde sitta ute hela kvällen...tills myggen blev för jäkliga. Vi har ätit och druckigt gott o haft det mysigt. Alice har varit med...och det funkar kanoners...förutom att hon verkligen inte gillar att åka bil..! Nu är vi hemma igen och idag kommer Pelles systrar hit. Det blir mera god mat och så skall vi besöka Nils och Marielle i Halåsen...om dom är där vill säga. Hoppas att du oxå har haft en bra midsommar ! 

Morgonsol över Indalsälven.

Alice filosoferar! 


Kolbullar till lunch!



Midsommarstång 

Pelle röker räkor!


Tant Ansi å tant Anita

Matjesillknyten...mums! 



Min egengjorda Limoncello....super god! 


Besök hos Ansi å Kents grannar! 



All inclusive...!

Igår var jag på middag hos bästa Lena....Tjejmiddag med all inclusive. Tre rätters middag med vin och sen kaffe å avec...övernattning och frukost. Inte illa!
 
Jobb idag som vanligt men lugna gatan...verkar som om kunderna redan gått på middommarledigt..! Nu är det två veckor till jag har semester...behöver jag säja att jag längtar...! 







Krya på dej!

Krya på hälsningar till dej käraste Syster Maggan, som fått ett nytt knä idag! Hoppas du snart är på benen igen. 
I Love you! ❤️❤️❤️❤️






Lördag å söndag...!

Skrev ett inlägg igår som jag tog bort...för det var så jäkka negativt..! Jag vill se framåt och inte fastna i dagens skit..,! Så därf tog jag bort det...! Inlägget handlade om min kropp..! En sorglig historia som vi tar en annan gång..! 
Igår var vi till Sikås med prylarsom Pelle lovat bort..fikade hos Ulf å Ingrid för första gången på 10 år..! Sen blev det verandamys och god mat...tidigt i säng! Sovmorgon idag.,.välbehövligt och sen en tur till stan..! En promenad Jamtli - Frösön...fika med Eivor som ligger på hjärtintensiven..,hämta varor som vi köpt både här å där..Handlat mat..! Väl hemma så började matlagningen..,tjocka revben i ugn med fylld paprika..! 
 Alice kom oxå hem med middag...en fågel..!  
Nu blir det fotboll...igen! Och Alice har just kommit in med en fågel...igen...!
Och så har jag gjort Limoncello till middommar ! 









Breaking News..!



Sitter på jobbet och ser på fotboll Sverige - Italien....ensam är jag då alla andra gått hem! Jag väntar på att posten ska komma å hämta våra sändningar..Än så länge...efter första halvlek står det 0-0..! 





Jag ska bara..,

....åka in till stan och jobba på Katthemmet några timmar..! 
Bra..,,då kan jag oxå lämna detta hit å detta dit...och handla mat å panta burkar...och köra papp å plast å annat på källsorteringen...och åka på Systembolaget..! Känner mig helt slut...började dagen med att gå på jobbet 7:30 och kom hem 20:30...! Det kostar på att lugga på topp..! Mysigt å roligt på Katthemmet i alla fall..! 💕



Njutbart!

Kommer hem från jobbet vid 16:30....byter om och slänger mig i en solstol...rör inte en fena på en timma eller så...fixar middag och käkar ute under parasollet...sen solstolen igen....tar en lång promenad runt byn med min man....sol och varma vindar...Njutbart att bo på landet..! 
😎🌞😎🌞😎🌞😎




Lite av varje...!

Idag hade jag tid hos frissan klockan 12..och bor man på landet...som jag ju gör så får man passa på att göra ärenden samtidigt..! Var till en kund med sågblad...hämtade slipstenar på GP...köpte olja på Mekonomen...och åkte sedan till Carina och klippte mig. Gjorde sedan ett sjukbesök och bjöd Eivor å Sewe på fika. Sen åkte jag upp till Erikslund och hälsade på min gamla granne...Katarina och surrade bort en timma med henne..! Hämtade nyavmöbler som jag köpt till min lilla balkong....köpte billigt via FB..hämtade på Körfälltet...smidigt..!  Åkte sen och köpte plant till mina blomlådor och sedan hem till Lit! Ikväll har jag då planterat i mina blomlådor och gjort fint i entrén...får köpa mera blommor...måste fixa fint på bryggan och verandan oxå..! Nu ser vi mera fotboll..ikväll spelar Pourtugal - Island..judt nu står det 1-1...spännande..! 

Ny kort sommarfrissa- Tack Carina! 



Fint med blommor! 






Nu e de kväller! 





En fotbollskväll !

Här ser vi på fotboll ikväll. Först Sverige - Irland som slutade 1-1...ren tur att det blev oavgjort..! Nu är det dax för Italuen att möta Belgien och jag hejar så klart på Italen. Forza Italia! 



Sköna söndag!

Softar på bryggan..tar en promenad...äter glass ...åter i solstolen..Lätt att leva denna söndag..! 






...en Groupie...!

❤️"Oåj ojoj ojoj oj oj oj
Inga mera selfies, för vi ska ta en Groupie
Oåj ojoj ojoj oj oj oj
Ingen vill ju vara helt själv, ta en Groupie ikväll..." ❤️




Fredagsmys..!

Fick ett SMS i morse..! "Vill du gå på bio med mej å ut å äta..? Jag bjuder..! " Det var fina Lena som bjöd ut mej för att jag fyllt år..! Jag åkte in med Emil...tog en kaffe med Marina på bibblan..och mötte upp Lena på Dalwhinnie..Vi åt och drack gott och sen gick vi på bio. Vi såg "The Dressmaker"...en drama komedi..Bra tyckte jag...sådär tyckte Lena. Efter bion gick vi upp till Marina som bjöd på vin..väntade in bussen som gick 22:10..! En fantastiskt trevlig kväll...! Tusen Tack Lena och Tack Marina..! Love you! ❤️







Grattis....

.....till Nils och Marielle som nu har klart med köp av huset i Halåsen. Jätte roligt för dem och all lycka till er önskar jag! Köpet gick igenom igår och jag ville åka och fira dem men det blev inte så...vår bil funkar inte så bra...något som måste fixas innan den kan användas..! Får fira dem till  helgen..! ❤️ 
Efter en dag på lager och leveranser åkte jag med Emil in till stan..till katthemmet för några timmars volontärarbete hos fina katter! Tog sen bussen tillbaka hem till Lit..Det tog lite tid men fungerade..! Nu blir det sängen...min höft vill inte mera! Imorgon fredag..,igen!  Hepp hepp..! 








Rivstart...

....på veckan..! 
Redovisnings byrån har varit hos oss idag...2015 bokslut ska bli klart inom kort...en del frågetecken att reda ut. Siffror och papper hela dagen..! Varmt idag med...men ingen sol att tala om..! Styrelsemöte med Företagarna mellan 17-18...hämtat ett par kängor jag köpt, på Frösön. Tänkte handla plant till mina blomlådor...men for hem till Lit. Trött som bara den....begriper inte varför ..?!??

Nästan nya kängor för en femtiolapp..! 



Nationaldag den 6 juni 2016

Sovmorgon å frukost på verandan...meningen var att vi skulle åka till Halåsen idag med men min höft sa ifrån så det blev sola på bryggan och en cykeltur till Lits Hembygdsgård och nationaldagsfirande..Mysigt där med fika i solen och en omväg på cykel hem..! Eftermiddagen har vi tillbringat på bryggan i solen...en sån dag! Hoppas att sommaren blir så här bra! 🇸🇪🌞🎶❤️🎶😊🇸🇪











Nu är det kväller...!












Långhelg..!

Det är skönt med långledigt...men jag lyckad alltid boka upp mej å det grövsta! I fredags var det lugn hemma kväll med TVn.. I går, lördag var det fullt ös medvetslös..! Mötte upp Ansi redan 11:30...vi åkte å handlade..körde grejer och dukade å fixade inför fest ned volontärerna på Katthemmet..Fen festen blev mycket lyckad med 20st. volontärer som åt gott och lekte lite lekar. Eftersetts då drog Ansi och lag vidare på en 40-års fest på Survival MC....Jamen herre min...fullt ös..! Jagtäddsde  skulle sova hos Ansi nen beslutade mig förstår åka hem till Lit eftersom vi lovat hjälpa Nils å Marielle i Halåsen idag..missade bussen med nån minut och höll på att frysa ihjäl..! Emil å Elina räddade mig och skjutsade hem mej till Lit..! Idag har vi varit i Halåsen och hjälpt Nils å Marielle med att riva å bygga..! En hel del blev gjort..! Nu sitter vi på verandan och njuter av kvällssolen..spelar musik å dricker öl..å vin..! I morgon är en annan dag...Sveriges Nationaldsg.,! 






















Ännu en rosa skymning..! 💞









Hur var det här då...?

Nuvarande humör: 😵💤
Civilstånd: 💍
Kids: 👨👨🏻👨🏼
Husdjur: 😻
Favoritfärg: ⚫️🔴
Favoritmat: 🧀🍷🍤🍳🍾
Favoritdjur: 🐈
Favoritårstid: ☀️🌻🌞
Favorithelg: 🎄🎅🏻
Mest använda emoji: 👍🏻😊
Yrke: ⚙🛠🖇📉📈📊📦✉️💶💷💵💸💰

Varmt....,!

Jag klagar inte men man är verkligen inte van att det är 30 grader varmt...! Till ovh med Alice tycker att det är för varmt..! Försöker verkligen njuta av detta otroliga väder...för vem vet hur länge detta varar..! Ikväll har vi varit en tur med Thunderbirden...onsdagsträff med fika på bygdegården i Tulleråsen...fint väder...mycket bilar....billigt fika..! Tyvärr inga bilder få jag glömde min telefon hemma..! 










RSS 2.0