Sjuk och sjukt! 🤬😡

Jag är fortfarande sjuk…bättre idag men långt ifrån bra. Pelle är i Huså och Jag kurerar mej hemma framför TVn…med diverse filmer och naturligtvis med katastrofen i Ukraina…så sjukt att detta kan hända 2022…att ingen kan sätta stopp för detta. Jag känner en stark oro över denna utveckling…det känns som om vad som helst kan hända nu…freden och demokratin i Europa är hotad och detta är ett faktum…!!!!
(null)

(null)

(null)

 

Sjuuuuk…!

Vaknade igår och kände att något var på G…hes å trång i luftrören. Gick på jobbet då det var mycket igår…räkningar att betala bland annat. Det blev trögare under dagen och svårt med konsentrationen så jag gick hem efter lunch. Idag är jag sämre och blev hemma under filten…ingen feber men trång i bröstet. Tog ett självtest idag som visade negativt…ja jag vet att dessa inte är 100%…ska ta ett till i morgon eller på fredag…blir hemma till jag är frisk. Missar en massa kul…ikväll middag på FrösöPark med svärmor dom fyllt 91…Pelle fick åka själv. I helgen..lördag till söndag har vi bjudit vänner till stugan på middag å övernattning…tveksamt om jag hinner bli frisk.   Och så löner som skall vara inne på fredag….!  
Hatar detta…jag som kommit igång så bra med  min träning och min rehab…så typisk!!!
(null)

(null)


Småstadsliv i Hudiksvall.

I lördags åkte vi till Hudiksvall för att se Småstadsliv…snart två år sedan vi köpte biljetter och föreställningen har blivit uppskjuten två gånger…men nu blev den av. Vi kom ner redan vid 14:00 och fick rummet  med en gång….på Quality Hotell Statt. Lite softa på rummet innan middag på Pinchos…öl på nån pub och sedan började schowen. Den var mycket roligt och bra. Efteråt gick vi på en napolitansk restaurang som hetta Napol’e. En mycket trevlig kväll…lagom å mysig. 
Vi kom iväg i bra tid i morse…var hemma redan vid 13:00. 
Ett styrelsemöte kl.16:00… middag och nu TV-soffan.
 I morgonbitti kl. 7:40 har jag träning med min fysioterapeut Åsa…hur kunde jag boka en sån tidig träningstid..! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Energin….

….kommer sakta tillbaka! 
Och nu menar jag inte efter magsjukan utan efter operationen. Det har varit trögt att återhämta sig…även om jag ju inte haft ont och träningen har gått hyfsat. Vi jobbar ju bara fyra dagar i veckan…Men jag har varit utan energi! Så jäkla trött jag varit. Nu har jag jobbat heltid i en månad och det funkat…men jag har nästan bara orkat jobba och tränat. Helt plötsligt…vet inte när det hände..har jag helt annan ork…❣️Jag går till och från jobbet..eller tar sparken…jag ser fram emot min träning med fysioterapeuten och jag orkar mer hemma…städ, tvätt, mat…inte för att det är så kul men det är kul att orka. Jag känner oxå större tillgång till barnbarnen när jag faktiskt orkar❣️ 
Nu kanske jag kan orka ta tag i detta med ortopeden i Östersund….så jag får operera nästa höft. 
(null)

(null)

(null)


Magsjukan….

….från helvetet! 
Hämtade barnbarnen från förskolan i torsdagseftermiddag och åkte upp till stugan i Huså. Vi har haft det fantastiskt kul och mysigt…i alla fall på fredagen. Åkt skoter å snowracer…grillat korv och eldat. Men natten mot lördagen insjuknade Hailey i magsjuka…spydde en gång i timmar hela natten…stackars liten❣️Det gick hyfsat att vara ute på lördagen men hon ville inte äta. På natten mot söndagen var det Malteses tur att kräkas. Han var helt utslagen på söndagen och när vi skulle till att fara hem var det min tur. Vi tog oss hem…Pelle var ju frisk och körde. På söndagkvällen insjuknade Pelle så idag måndag är vi hemma båda två….tror aldrig att det hänt förr…att vi varit sjuka precis samtidigt och i magsjuka…! Jag tror att jag kom lindrigast undan…utan att gå in på detaljer!  
En sån helg! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Husåstugan….

…..mitt Paradis❣️
Vi kom upp till stugan igår…vid 17:00! Fixade till lite mat och drack lite vin. Det blev en TV-fri kväll…vi satt vid köksbordet och pratade och planerade hela kvällen å halva natten❣️Idag har Pelle kört skoter och jag har slappat i TV-soffan. Skönt att komma upp på torsdagkvällar….helgen blir ju lite längre.  

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


Positivt och Negativt…

Idag skulle jag ut å äta middag med Karin å Lena…fira lite födelsedag…! Men jag blev kvar hemma…Emils sambo Elina testade positivt på Covid testet idag…så Emil fick gå hem och blir kvar hemma veckan ut. Så då tyckte jag det var bäst att stanna hemma ikväll…jag gjorde ett snabbtest kväll..som var negativt och jag känner mig INTE dålig eller sjuk på något vis. Bäst att göra saker rätt…hålla sig på sin kant och vara rädd om andra…😵😷
(null)RSS 2.0