Söndag....

Det var ett bra surströmmings kalas igår.....vi var inte många men vi som var med hade skoj! Maud ordnade film och musikquiz....jätte roligt men jag var verkligen inte bra på detta! Idag har vi slöat i TVsoffan hela förmiddagen och halva eftermiddagen med en härlig promenad där emellan! Saknar Tilda...! 💕 Det blev en sen middag...härligt kryddig köttfärssås å pasta...! Nu blir det mera TVsoffa! Skönt att Nils är tillbaka på kontoret i morgon...! 



Loppis!

Idag har vi haft loppis i Erikslund...i ett strålande väder! Vi var fyra utställare från området och två utifrån...bla. fina Marina.. ! Kul med folk utifrån! 👍💕
Det gick sådär på loppisen....lite folk å lite intresse...! Jag sålde för ca 400kr...å handlade för 150...! Ikväll blir blir det surströmming i loppistältet...det blir jätte kul! Nu har Nils och Marielle kommit hem å dom har hämtat älskade Tilda...! ❤️ Tilda blev naturligtvis jätte glad att husse å matte kom hem....meeen åhhh vad jag kommer att sakna henne. ❤️











Tgif...!

Idag har vi hunnit undan bra på jobbet och gått iväg då gott som alla leveranser....,ett härligt samarbete med både Emil och Lars. Jag är trött å slut å glad över att Nils nu kommer hem! Pelle bjöd på middag idag och det var gott å trevligt...skönt att slippa fixa....trevligt att slippa äta själv ...nu väntar vi på grannarna för vi ska att sätta upp loppistältet...hoppas att det blir snart så Tilda och jag får åka hem till Lugnvik å städa. Tänkte röja ur lägenheten lite tills dom kommer hem i morgon! 




Snabba dagar...

Idag har allt gått i full fart...och jag är helt slut när jag kommer hem! Tog en promenad med Tilda och fixade middag. Det ringer plötsligt på dörren och den kvinna som står i trappan talar om för mej att jag har lämnat bilen på parkeringen med dörren öppen på vidgavel...! Men hur fasen kan man göra det...? Snacka om stressad...! Efter ännu en promenad med Tilda somnade jag i soffan framför TVn....nu dags för sängen och mera sova! 

Äntligen middag...! Idag blev det en snabb tonfisksallad av det som fanns i sonens kyl..! I morgon fredag och min sista dag med denna jobbstress...Nils kommer hem på lördag! 






Höstloppis!

Höstloppis i Eriksund! 

När: Lördagen den 30/8
Grusplanen vid infarten till Erikslund
Tid: kl. 10-16

Välkommen att fynda på vår höstloppis! 
Vi har alltid bra saker och billiga priser. 
Som vanligt håller vi till på grusplanen vid infarten till Erikslund - bra skyltar vid vägen från bägge håll. 

Vi söker fler deltagare/ utställare, bara att ta med eget bord eller varför inte säljs från bakluckan på din bil. 
Ingen avgift! 


Hjärtligt Välkomna ! 





Over the Hump....

....det är onsdag! Trött var jag i morse på morgonpromenaden...! Kom i alla fall ihåg att ta med lunch till Tilda....men glömde min egen...! Vi kör på så det ryker....Lars är här och hjälper till! Många röda markeringar i mitt orderblock...sånt jag inte hunnit..! Nu är det snart bara två dagar kvar av helvetes veckan....kommer dock att sakna Tilda när allt är över! Nu blir det en lunchpromenad med Garagegubben och Tilda! 



Mitt i natten....

.....å jag kan fasen inte sova! Vänder och vrider på mej å snurrar i sängen....jobbproblem dyker upp i mitt huvud...och tankar på ungarna och livet....hur det blev....hur dom har det....hur dom mår...! Allt i en enda sörja...huller om buller tumlar tankarna runt där inne i mitt huvud....som kläder i en tvättmaskin...! Jag ber tyst en bön med hopp om sinnesro...! Jag kan ju inte göra något åt "hela livet" nu..här mitt i natten...! Blundar och försöker andas lugnt....farmors ord kommer för mej..." Det blir aldrig så hemskt som man tror!" I morgon känns det säker bättre....i morgon är en annan dag...! 

Tack bästa Lena för besöket i kväll! ❤️




Bara jobb å Tilda!

Just nu hinner jag inget mer än att jobba och ta hand om Tilda...! Många promenader blir det ju så klart...! Konstigt att det funkar så bra att promenera för någon annans skull...för Tilda..! Att promenera så här många gånger per dag för sin egen skull..Varför gör jag inte det...? Jag blir med Tilda tills husse kommer hem...det var meningen att någon skulle hämta henne idag...men så blir det inte...farmor blir kvar i Lugnvik..! 💞 Lars har semester denna veckan så han kommer in och hjälper mej med pack och leveranser...guld värt! ❤️ Det blev en sen middag idag...plockade ihop en tonfisksallad av det som fanns i sonens kylskåp...ett glas vin blev det till detta...! Tilda sover...jag väcker henne för en sen nattpink innan läggdags..! Livet på en pinne! Den som vill får gärna komma och hälsa på mej här i Lugnvik...har snart varit här en hel vecka..! 



Söndagsmys!

Tilda har sovit o min säng i natt....så jäkla söt! Vi vaknade inte förren kl.9..! Efter morgonpinl å frukost tog vurm längre promenad....inget regn ännu även om molnen ligger tunga. Vi gick bortot badplatsen i Lugnvik...och plötsligt hoppar Tilda till gnäller å drar hårt...! Hon har blivit stucken av geting...eller nåt...! Jag försöker se av vad hon blivit stungen och vart....men hon drar och vill bort. Efter en stund lägger hon dej platt ner och vägrar röra på sej....du flyttar inte då lätt på 40.kg hund...! Till slut gick jag upp henne ock hon går ca 10m...sedan samma sak..hon lägger sig platt på asfalten och vägrar att röra sig. Efter lite lirkande kommer vi iväg och då får hon en faslig fart...vi nästan springer hem! Väl hemma så lägget hon sej ner...slickar å slickar å slickar sitt ena framben...jag försöker se om det är svullet men det är svårt att se...! Nu sover hon i alla fall...! Jag var mest rädd att hon blivit stucken på nosen eller i munnen/halsen men det verkar inte vara någon fara! Kan man ge klådstillande antihistaminer till en hund....? Får googla å kolla runt lite..! Guuud så stressad jag blev...nu kaffe! 




Hälsningar till Marina!

Detta var ett videoklipp men jag fick inte till det...så här kommer i alla fall en bild! ❤️



Löööördag...!

Tilda lät mej sova till klockan var 8...helt otroligt! Sen tog vi en morgonpromenad...! Skönt med hund på det viset...man kommer ut! Idag har jag träffat Marina...först tog vi en promenad med Tilda i Minnesgärdet...ännu en promenad å klockan var bara 11:30...! Tilda är verkligen stark dom en oxe...så jag får liksom ett gym.pass varje gång...! Sen åkte vi till Stocke Titt och fikade....vi satt ute men Tilda var i bilen. Hon tjöt å pep å gnällde så jag hämtade henne...då öppnade sig skyarna och vi fick ta skydd i bilen alla tre...Blev en snabbfika..!  Så åkte vi till båtklubben och hälsade på Pelle som är där på arbetsdag...grillning...bira å bada. Blev en massa rännande fram och tillbaka efter ombyte...badbyxor....handuk..! När jag släppt av Marina så åkte jag och fixade trisslotter till gänget från Körfältet som har kräftfest ikväll...jag kan ju inte vara med men fixade min del av triss i alla fall. Så vill Pelle ha hämtning i Mjälle ikväll efter festen....orka tänkte jag...! Har nu fixat så att Emil hämtar sin far så slipper jag ränna mera. Blir en lugn hemmakväll för Tilda och mej....vi är helt slut...! 




Äntligen....

....fredag..! 
Inte riktigt samma slit idag som igår....plus att vi stänger tidigare på fredagar.....plus att Emil hjälpte mig Big Time..! Åkte hem en sväng efter jobbet och hämtade lite ombyte och grävde i frysen efter något att fixa middag av. Provade att bjuda min man till Lugnvik på middagsdate men han avböjde....skulle meka med bilar...! Så Tilda å jag for hem...efter em promenad runt Erikslund...! Väl hemma softde vi på balkongen en stund och började så med min middag. Då ringer det på dörren och så kommer han ändå...Garagegubben...men han hade ätit...! Vi har gått en tur med Tilda...medans köttgrytan kokade...och nu glor vi på TV...! Tilda har krupit upp i soffan bredvid oss...är det FF så är det..! ❤️







Toooorsdag...!

Tilda å jag tog en promenad redan vid 6....sedan frukost och iväg på KAPAB..var på plats kl. 7:15 idag. Annars lika som igår....fullt ös medvetslös hela dagen å en regnig promenad med Tilda på lunchen. Efter jobbet åkte jag å Tilda ner till Storsjön och tog en promenad innan vi åkte hem till Lugnvik. Nu har vi ätit middag ( ja jag oxå..! ) och nu softar vi lite innan det är dax för kvällspinken! Undrar om jag ska bjuda hem min man på middag i morgon....kanske vill han sova över oxå..! 😝😍



Hej å hå....

.....min ludna tå! En dag utan några lata stunder...! Tilda och jag vaknade samtidigt efter en skön natts sömn....sov faktiskt gott i natt...Tindra drömde och voffade lite i sömnen men annars sov hon mellan 22:30  - 06:15...! Vi tog en promenad innan frukost och var på jobbet till halv 8. Det har varit tufft på jobbet även om det på något vis fungerat...lätt att glömma något....som att äta tex....eller något man lovat en kund...åkte med tre extra paket till posten på vägen från jobbet - tur att jag kom ihåg att jag lovat leverans..! Jag svarar i telefonen....skriver order och packar å skickar grejer...där emellan ska Tilda ha uppmärksamhet...kissa och få lufta sej lite..! Mitt eget jobb kan jag glömma helt å hållet..! På lunchen skulle vi ta en kort promenad då skyarna öppnade dig och det började tokregna...vi gick ringa efter Emil som hämtade oss halvvägs...! Eftermiddagen har gått i ett huj...och Tilda å jag kom hem vid 17:30...! Vi tog en kort promenad innan vi gick in och hon fick mat. Nu sover hon och jag dör i soffan....Kom just på att jag glömt äta idag...nästan i alla fall..! Åt två ägg i morse och sedan nada...! Ska äta om en stund...! 😜 Missade kvällens tjejmiddag då ingen ( läs Pelle ) ville vara hundvakt...jag såg det inte heller som någon möjlighet att ta med Tilda till Lena....Tilda  behövde vara hemma å vila efter en lång dag på kontor å verkstad. Lars har åkt till Uppsala idag för en minisemester hos Moster å Ludde...! När Tilda vaknar ska vi gå ut en sväng igen..! Tror jag kommer att somna ovaggad idag oxå! 




Flyttat till Lugnvik!

Idag bar det av...jag flyttade hem till Tilda i Lugnvik medans matte å husse är på resande fot. Nils lämnade Tilda hos mej på jobbet i eftermiddag och så får jag ha Mariells bil så att Tilda och jag tar oss emellan jobbet och Lugnvik. Vi har varit ute på en lite promenad ikväll efter att vi ätit middag. Men det blev bara en kort prommis eftersom hon har opererat ett ben och ska ta det lite lugnt! Sen har jag förvällt kantareller som jag köpt av grannen och så har vi varit ute på kvällspinken. Nu sover hon sött min goa Tilda! Det verkar vara ett bra beslut att jag bor hos henne å inte tvärt om..! ❤️






En natt i soffan!

Jag sov i soffan i natt....kunde fasen inte somna o min säng....knappt i soffan heller! Har ont i kroppen efter några dagar på betonggolvet på verkstan..,idag har jag i alla fall tagit på mej skor för endamålet. Tog en skön promenad på lunchen....varmt ute! Ikväll flyttar jag ut till Tida i Lugnvik...det blir spännande dagar att bo med en hund! 😊



Ny vecka....

.....nya möjligheter! Startade dagen med ett frukostmöte på Clarion....sämre start kan man ju ha. Idag är jag på lager och leveranser då Emil är på tillverkningen..! Vi får ta en dag i taget...inte ta ut bekymren i förskott....men det är lättare sagt än gjort! 
Nu lite kaffe på maten! 



Lugnet före stormen..!

Tar det lugnt idag...sovmorgon och film! Alice och jag under samma filt....kaffe och FB..! Vi ska ta en promenad lite senare Pelle och jag....mulet och ca 15 grader ute. Gruvar mej inför veckorna som kommer....frukostmöte i morgon och leverantörsmöte på tisdag..Sen flyttar jag hem till Tilda i Lugnvik..! Med tungan rätt i mun och bra styrfart ska jag väl klara att rodda allt iland....förhoppningsvis...! 

Önskar er en skön söndag! 



On the road....

Idag blev det em roadtrip med brudarna...i jakten på ett sommarcaffe tog vi oss runt Brunfloviken. Inte hittade vi nått fik! Var förbi i Grytan hos moster Maggan och kikade på hennes nya sommarstuga. Så småningom hamnade vi mitt i stan...på torget i Östersund och Wayne's Cofee där det blev lunch! Meningen var att Pelle och jag skulle ta Solöga till Kungsgårdsviken och sova över där..! Men vädret såg inte lovande ut på eftermiddagen...det drog ihop dig...blåste snålt och föll lite regn...Så vi skippade det...en sån miss! Vi har världens härligast kväll med sol å vindstilla..."inget vågat...inget vunnet..!" Skit oxå...missat en fin kväll i Kungsgårdsviken bara för att vi inte gjorde som planerat! Vi har lagat god mat hemma och umgåtts med Lars en sväng..inte illa det heller! 







God middag...

....å andra funderingar..! 

Vi har fixat god middag...druckit lite vin och beslutat om morgondagen. I morgon åker vi till Kungsviken med båten och sover över i Solöga...grillar korv å myser..! Det blir på eftermiddagen..först ska jag träffa Lena å Marina för en fika..! Åhh så kul att fika med vänner! Denna veckan har varit skiiit..! Jobbet har sugit musten ur mej...jag har bråkat som faaan med en som jag älskar..,Lars jobbar kväll och det innebär stt vi inte träffats på hela veckan...! Nu måste jag ladda inför nästa vecka med leverantörsmöte på tisdag och flytt till Lugnvik på onsdag...ensam på kontoret resterande veckan..! Missar tyvärr tjejmiddagen på onsdag då jag inte känner Tilda så väl att jag törs improvisera! Puss till alla denna fredagskväll! ❤️👍💞




Till Marina..!

En hälsning till dej min  vän..! ❤️










Fredag mina vänner....fredag...!

Kärlek till er alla idag!
 
 

En gnagande oro....

Det är inte bra just nu....jag oroar mig...för typ allt!
Men i första hand oroar jag mig för
hur jag ska fixa allt på KAPAB v. 35
Nils har semester och en av medarbetarna blir sjukskriven...!
Vi blir två kvar då...Emil och jag!
Emil måste svetsa sågblad och jag får fixa allt det andra
som att svara i telefon...skriva order...och packa å skicka iväg allt.
 
 
Samtidigt ska jag ha Tilda...
som jag ju lovat för länge sedan eftersom Nils ska till Cypern.
Jag ska bo i Lugnvik med Tilda i Nils och Mariells lägenhet...
köra bil till jobbet med Tilda bak i Mariells bil...!
Tilda måste ju vara med mej på dagarna...hon kan ju inte vara ensam så länge.
Om jag "bara" satt på mitt kontor så vore det ju inga problem
men att ha henne på verkstan det går ju inte...!
Får väl se hur mycket hon "gråter" över att bli ensam på kontoret...!
 
 
Hoppas att Pelle kan ta sig i kragen
och hjälpa till med telefon eller på levderanserna....!
 
 
Det löser sig säkert...det gör ju liksom alltid det på något vis...! 
 
 

Fira det som firas kan...!

Igår firade vi Nils och Marielle....
det gäller att träffas å fira det som firas kan....
det gäller att passa på!
Middagen blev god och jag gick hem i tid och slapp att stressa.
Synd att Lars jobbade!
 
Nu på morgonen har jag varit och fixat mina naglar...
välbehövligt men dyrt.
Jag får nog lägga ned detta med att fixa mina naglar på salong....
Marielle håller på att lära sig...
kan betala henne en slant i stället...kanske...om hon vill...!
 
 
Jag cyklade på stan i morse...det var lite kallt...
inte mycket men lite höstkänningar fick jag nog.
Det är varmt å skönt i solen men inte annars...
blåste lite snålt om man säger så!
Blir lite gråtmild när jag tänker på att sommaren snart är slut...
men så är det ju...det är livets gång.
Vi kommer ju att ha många fina dagar ännu....
det kan vara sommar ända in i september....
......om det vill..... för min del! 
 
Onsdag mina vänner...redan mitt i veckan!
 
 
 
 

Sova å vakna....sova å vakna hela natten...!

Inatt har jag sovit som en kratta...
Alice har kutat ut å in och fört o-liv hela natten.
Hon har säkert kommit in med 3 möss....!
Ogilla skarp..!
Jag flyttade mig till ett av gästrummen till slut
men då stod hon utanför dörren å jamade högt och länge!
Klev upp före det att klockan skulle ring....
ingen ide att försöka somna om!
Trött idag oxå då...!
 
 
Ikväll ska vi ha middag med Nils och Mariell och Emil och Elina....
Lars jobbar tyvärr kvällen och kan inte vara med.
Vi ska fira att Nils fyllt 25 och att han och Marielle har förlovat sig.
Måste bli denna veckan då Marielle jobbar i helgen
och sen åker ju turturduvorna på semester nästa vecka.
Så idag måste jag ge mig ut och skaffa presenter....
har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa...!
Får ta en långlunch och fixa detta!
Sen hem lite tidigare för att sno ihop en god middag!
 
Verkligen inte rätt dag att vara trött på...! 
 
 

Höstgåvor!

Lars och jag var till Rut å Lennart en sväng igår....hon ringde Rutan och hade för mycket kantareller och squash spm jag skulle få. Tackar man ju inte nej till! Men det tog lång tid stt rensa och förvälla....kom nog inte i säng förren vis 01:00 igår...Trött idag då! Men solen skiner idag med...jag kan cykla till jobbet i kjol å blus...jag har ett jobb att cykla till...bara det! ❤️ Nils är på plats igen...skönt det...att vara flera på telefonen...! Önskar dej en fin måndag! 





Soffpotatis....!

Idag händer det inte mycket....är helt slut i kroppen efter en helt underbar discokväll igår! Ett sånt party! Soffhäng å film på Netflex..! Pelle är ute å går men mina knän säger nej till det! Kan bli en cykeltur lite senare! Tusen  Grattiskramar till älskade syster Maggan som fyller år idag! 









Titti 50 år!

Hela dagen har handlat om detta..Titti 5 år...och så har jag träffat Marinaå Lena..! 










Grattis Nils!

Idag fyller min förstfödde son 25 år....!
Jamen du hör väl....Nils fyller 25 år...!
Hur gick det till..?
"Times flies but you're the pilot!"
....undrar det jag...!
 
Älskade snälla å goa Nils...
Nyförlovad med flickvän å hund!
Vi kan inte fira honom idag då
han är på Getaway Rock Festival i Gävle....
men var ska sleven vara om inte i grytan!?
 
Det var ingen lätt match den gången för 25 år sedan
då jag skulle föda...
....jag var 32år och hade väntat så på denna krabat.
På den tiden tog man inte reda på kön
så Pelle och jag hade ingen aning om det skulle bli en flicka eller in pojke.
Jag var inne på förlossningen i hur många timmar som helst....
men öppnade mej inte som uppgiften krävde
så till slut blev det ett akut kejsarsnitt.
Jag var nersövd och min son var över en timma gammal
när jag fick honom i min famn för första gången.
Det var så klart kärlek vid första ögonkastet!
 
Älskade son...jag önskar dej allt gott i livet...
....fortsätt att vara den glada...snälla och hjälpsamma person
som du alltid varit.
 
 
Grattis Nils! 
 
 
 
 
 
 

Solöga!

Det en tur med kära Solöga ikväll....å en sån kväll sen...!









Dagar som går...

Det rullar på snabbt....redan torsdag....
bara idag och i morgon som jag är själv på kontoret.
 
Idag funkar dock inte telafonerna...
får väl se hur detta går....måste ringa nån support!
 
 
Vi fick vår del av regn och åska igår eftermiddag och igår kväll....
jäklar vad det regnade och blixtrade å small!
Översvämningar över allt i stan
och vi hade blött ända in på den inglasade verandan....slagregn..!
 
 
Nu får jag sätta fart och fixa telefonerna....detta går inte! 
 
 
 
 
 
 

Ingen åska...

....å inget regn...... ännu!
 
 
Dom hade lovat åska å regn idag
men ännu står luften bara stilla...
solen skiner och det är varmt!
Skönt det tycker jag....det kan regna på natten!
 
Jag får mina fiska varma även på kontoret....
jäklar i min låda vad det ringer!
Önskar er en skön tisdagskväll!
 
 

Full fart....

.,....från start!
 
Inte har jag hunnit annat idag
än att svara i telefonen och reggat order!
Som tur var så är både Emil och Leif på plats
så jag behöver inte vara på verkstan.
Nils har ju semester denna veckan!
 
 
Det är så otroligt varmt ute och luften står helt stilla!
Var ut och gick en sväng på lunchen....
....20-25 minuter och sjöblöt av svett!
Skönt ändå att värmen håller i sej....
....det får gärna var sommar hela augusti för min del! 
 
 

Tomt å tyst...!

Jag saknar er redan...ni som förgyllde mitt liv denna veckan! Några av er stannade över en helg...och några av er stannade lite längre. Några har kommit å gått...och några blev mer permanenta...!  Lycko mej som får rå om er alla....!! Tror att jag skulle bli gammal i förtid om ni inte kom en gång om år och "stökade till" mitt liv! Jag vill verkligen inte ha det på något annat vis Kram till er...! ❤️

Knut

Gabriella


Nils & Marielle

Calle


Elina

Emil




Ludde


Fredrik

Moa


Lars


Sköna söndag!

Efter en härlig och rolig Yrankväll så känns det ganska bra att allt är över...att allt återgår till det normala. Ungdomarna åker hem idag...men sover nog ännu. Jag och Pelle tar en tur med Solöga och så har jag en date med kusin Anna i eftermiddag. I morgon är en annan dag...!







Fest...!

Det känns som fest hela dagen! Pelle och jag cyklade ner på stråket och mötte upp tjejerna vid 13:30. Först var vi på Kajplats 1 och sen på Vinbaren...! En skön eftermiddag i solen på Stråket. När vi kom hem åt vi hamburgare med ungdomarna....vi blev 10 till middag idag! Sen tog jag en Powernap i hängmattan och nu är vi på väg ner på Yran. Lite kyligare i luften ikväll så det blir till att ta med en jacka. 












Stråket!

Ett härligt kräftkalas med grannarna igår....idag ska jag träffa tjejerna på stråket för lite mat och nån öl. Ikväll ska Pelle  och jag Yra! Städar av verandan mu på morgonen....det blir lite dammigt å stökigt efter ungdomarnas förfester....det var kväll nr. 8 som dom satt där igår! 

Jag har köpt läsglasögom med belysning! 😜



Kräftor..!

Härlig fest hos grannarna! 





Trött å frusen....

.....det är jag idag...!
Har frusit i natt och kraxar å nyser..-.!
Hoppas verkligen att jag slipper bli förkyld...!
 
 
Igår gick jag hem redan vid 13:00....det var skönt!
Plockade lite eftrer ungdomarna...glas...burkar...flaskor,
men det var inte mycket att städa upp....dom sköter sig ganska bra!
Sen lade jag mig i hängmattan och somande en stund...
otroligt skönt att sova ute i skuggan i trädgården.
 
Så kom Knuts kompis Fredrik med flickvän Moa ( tror jag hon heter..!)
Dom ska bo hos oss över Yran!
Jag fixade Taco till middag
medan ungdomarna åkte på stan och fixade Yranbiljetter.
Vi åt middag på verandan....8st blev vi
eftersom Emil och Elina oxå dök upp lagomt till middag! ;O)
 
Förfest på vår veranda innan utgång blev det så klart....
....ja inte jag å Pelle då....
Vi såg på TV och jag somnade som vanligt.
 
 
I natt har det regnat men nu hoppas jag att det är färdigregnat....
för alla som ska Yra idag och i morgon.
Jag ska på stråket en sväng i morgon med tjejligan....
sen ska Pelle och jag Yra på lördagkväll.
 
 
Men först en fredag att ta hand om....
jobba lite....sen hem till hängmattan
och ikväll blir det kräftor hos grannarna! 
 
 

RSS 2.0