.....å solen skiner....!

Det var en trevlig kväll igår och vi kunde sitta ute nästan hela kvällen....Tack till Ansi å Kent! Det är otroligt lugnt på telefonerna så jag hinner en del annat oxå som tur är! Undrar om jag kan gå hem tidigare idag...det vore skönt! 




Krogstråket!

Vi hamnade på Krogstråket igår PK å jag... efter en härlig middag hos Eivor å Sewe. Ja det var ju så klart några till ute! Mysigt var det å massor med bra musik i tälten....dock tycker jag att dom spelar för högt överlag! Vi cyklade hem vid 01:00...! Idag jobbar jag och Nils som vanligt...Pelle gick hem vid lunch han..! Ikväll är det grillfest på Körfältet hos Ansi å Kent som gäller....på fredag kräftor hos grannen och på lördag stråket + Yran...! Det kostar att ligga på topp...!






Tiiisdag....!

Det är konstigt att jobba när inte alla är på plats....
när verksamheten inte är igång fullt ut!
Man måte motivera sig själv mycket hårdare för att få något gjort!
Vår telefontid är denna veckan 8-12....
sen kan jag gå hem om jag vill....
om jag har tid....
om jag gjort det jag ska!
Idag tror jag nog att jag går hem efter lunch...faktiskt!  
 
Vi ska på middag till Eivor & Sewe ikväll.... hela ligan....
Emil å Elina, Nils å Marielle, Knut å Lars, Pelle å jag...!
 
 
Det blir skoj! 
 
 

Back in business...!

Idag börjar jobba...två veckors ledigt bara försvann! Det är över 10 år sedan jag hade 4 veckors semester på raken...hoppas kunna ta en eller två veckor nu i höst. Än så länge är det lugnt på telefonerna! Jag har ont i magen idag...kan vara jobbrelaterat...vi får väl se åt vart det lutar! Önskar dej en skön måndag! 



Åka hem å stamma kvar...!

Trupperna  omorganiseras....idag åkte Gabby, Calle å Ludwig hem till Uppsala,  Knut blir kvar hela Yranveckan. Vi åt middag tillsammans hela högen....kuuuul..! Det det det ut som det ska komma regn men inte kommer det nåt regn...!?!! I morgon börjar jag jobba....lite ångestladdat är det! Jag vill inte....! 

Man borde vara katt...!



En sån fest.,,,!

En sån fest det blev igår! Så otroligt lyckad..! Så rolig...så lagom...så bäst...!













Nils ❤️ Marielle

Dom förlovade sig igår....Nils och Marielle..! Mitt under Boltonfesten gick han mer på knä min förstfödde och gav sin flickvän en ring! ❤️ Undrar just vems romantiska ådra han har ärft! 








Bolton 2014

Igår kväll var vi ut med båten....såg Krogstråket från sjösidan....en skön kväll och fina bilder kommer här...!






Micke Stenbäck knäppte korg på oss å Solöga...fin bild! 



Idag laddar vi för Botonfest....kl.16 drar eventet igång. Jag springer runt med stolar och bord....Ansi kommer kl.14 så vi kan sätta upp ett Boltonquiz....frågor som ska sättas upp runt i området....jag har gjort pastasallad för ett helt kompani....! Ungdomarna är i Kungsgårdsviken och badar....! 








Igår.....å idag!

Igår blev det inget skivet...konstigt! Jag bar på fotvård från morgonen sen jobbade jag några timmar...! Skjutsade grannen hit å dit och avslutade kvällen med att äta surströmming hos Tomas å Cattis....trevligt dom tusan! Idag ska trädgården ställas i ordning inför morgondagens Boltonfest. Nils kommer och hjälper till....partyt ska upp så att det finns  skugga någonstans....parasoller och lite annat stök. Den kommer folket från Uppsala med tåget på eftermiddagen....jag måste handla middag till ikväll.....pastasallad skall fixas till morgondagen...! Lite stt pyssla ned idag då..! 










Storsjön en sommarkväll!

När vi kom hem städade vi ur vagnen...som är uthyrd från ikväll. Sen cyklade vi och köpte present till Emil som fyller år i morgon men hade mottagning idag. Cyklade ner till Emil och grattar honom...kaffe å tårta! Sen hem och så kom Nils å Marielle en sväng! Ikväll har vi tagit en fantastisk tur med Solöga...Pelle, jag, Lars och två av hans vänner...! Vi käkade på båten och njöt i några timmar! Folk solade å badade i Storsjön och klockan var 8-9 på kvällen....Helt otroligt! 














Hemfärd....!

Idag ska vi åka hem till Östersund....hem till vardagsliv å katter. Det blir en pärs att åka bil i denna värme....men vi har bara ca 15 mil att åka. Igår gick vi på pub här på Campingen...bra stämning och livemusik....det var skoj! En underbart skön kväll å natt...man ville inte gå in. Dax för kaffe och sen plocka ihop vagnen å sticka hemöver! 







Långsele Camping!

Vi hamnade i Långsele....här är varmt å skönt....jag håller mig i skuggan! 














Vandra vidare...!

Idag åker vi vidare....mot Högakustenbron och lite till. I morgon åker vi hem....det ska bli skönt! Mina två veckors semester är då över....börjar jobba på måndag...! Men först en Botonfest att rodda iland...och så börjar Yran och huset fylls med ungdomar! Till veckan har vi bara öppet telefonen på förmiddagarna...Nils och jag delar på bördan! Idag och i morgon ska det blir varmare än varmt....vi har redan över 26 grader! 






Ulvön!

Idag blev det av...i morse tog vi båten ut toll Ulvön! Båtturen tog va 40min och det var mycket folk och en fin tur. Vi har ätit lunch på Hotellet...mycket gott. Nu ska vi ta en promenad i omgivningarna....det är otroligt vackert här...! 










Storsands Havsbad!

Idag ligger vi vid havet och njuter....vid Storsands Havsbad! Massor med barnfamiljer men gott  plats. Jag har dock ingen som helst förståelse för ungar som springer omkring å skvätter sand längre...har gjort ifrån mej det! Man kanske ska läggs sig på nudistdelen av stranden så får man kanske vara ifred! Vi tänkte åka övrig till Ulvön idag men missade båttiden så det går bli en annan dag...i morgon kanske eller så blir det stranden imorgon med. Nu känns det som semester faktiskt! 😊






Norrfällsvikens Camping

Nu är vi på plats....på Norrfällsvikens Camping! En jättestor camping för både tält å husbilar/husvagnar och så finns det massor med stugor här att hyr....i olika priser och storlekar. Detta stället är känt för god mat...sin fiskrestaurang! Vi ska ätaute ikväll....räkfrossa rekommenderar en del....buffén i puben säger en del...! Vi får se vad det blir! Just nu doftar vi vid vagnen....läser
å ska fixa nån lunch. Det ser ut som om det skiner upp på eftermiddagen....solen tränger igenom de tunna moln som är! Jag tar väl en Mojito så länge! 










Mot nya mål...!

Idag åker vi vidare till Mjällom och Norrfällsvikens Camping. Det är något slags mellanväder idag....varmt i luften men mulet...perfekt bilväder. Det ska bli kanonfint så då hoppas vi att den prognosen håller! Må så gott alla! 




Eftermiddagsmys å kvällspromenad!

Mys vid husvagnen blev det i eftermiddag....läsa bok å sola. Sen lagade vi god middag och avslutade kvällen med en skön promenad . Nu ser vi på video....just det VIDEO...! Vi fick en TV med inbyggd video av grannen...plus en hög med filmer! Det var ett tag sedan man såg på en sån mackapär....fick börja med att spela tillbaka bandet....minns du hur detta var...?!? 😜














Utflykter...!

Vi stack iväg på en tur idag eftersom vädret var sådär i morse..växlande om man säger så..! Inget regn och varmt i luften! Födelsedagsfika på Lappuden och sen en promenad på klipporna Rotmäset....så otroligt vacker det är här!  Nu har vi ätit en sen lunch vid husvagnen....lite öl och rosé! Vi ska mer till sjön en sväng när Pelle kan släppa sin födelsedagsbok. Ikväll blir det grillade revbensspjäll till middag och vädret fortsätter att leverera...sol! 















Grattis Pelle!

Idag firar vi Pelle dom fyller år! Det är frukost i det gröna och så ska vi ta en tur med bilen för stt hitta ett ställe att fika jordgubbstårta på. I eftermiddag ska vi ligga på stranden om vädret tillåter....lite molnigare och svalare idag än igår! Grattis till PK! 💝





Storsjö Trädgårdscsmping!

Nu har vi ställt upp vagnen på en Camping utanför Kramfors! Här är varmt å vackert....vi har just ätit lunch och lyssnar på Sommar Somnar på paddan....ska gå en promenad ner till sjön sen...till Storsjön. Ja inte våran Storsjö då...! 😜 relalalaxa...!




Slå läger!

Vi åkte bara någon timma...nu har vi stannat för natten. Fint här vid Mörtån kan man lugnt säga! 



På jobbet....!

Var tvungen att jobba några timmar idag....har räknat löner och betalat räkningar. Det blev 3 timmar! Sem har vi packat husvagnen och då har jag jobbare på Katthemmet några timmar. När jag kom därifrån så åkte vi och handlade mat till Lars som ju ska vara hemma och jobba! Det blir billigare  jag handlar maten till honom än att han ska handla och vi bli skyldiga honom....det kan bli dyrt. Nu har vi ätit en sen middag och och ska snart sticka med husvagnen...vi blir ute i ca en vecka! Jag har ingen lust stt åka....men det ändrar dig nog vad det lider! Just nu är jag för stressad och trött för att tycks att någonting är skoj....! Vi vara vara hemma och dö frför TVn....som vanligt! Ma råkes! 



Tapetsering.

Pelle hjälper Emil å Elina att tapetsera....jag bidrar med markservicen som fika å lunch och sånt! Det blir ljust och fint ! 




Frissan!

Åkte till frissan tidigt i morse....grymt nöjd med frisyren. Tack bästa Carina gör bra jobb! Nu blir det lite tapetsering hos Emil och ikväll grilla med vänner! Hungrig som f är jag men det får va ett tag till...kanske PL och jag kan åka å fika efter tapetseringen...! Kram hela dan! 



Regniga måndag....

Vaknar kl.6 trot att det är semesterdag nr.1 men lyckas att somna om. Klockan 9 kommer Nils....han och Peöle ska mela bilar. Tilda och Kiito är med så jag blir hundvakt. Det är meningen att vi alla ska vara ute men himlen öppnar dig så bilmekarna och Kiito får flytta in i garaget och jag å Tida går in.....till katternas stora förtret...! Alice går upp på övervåningen och Saxon lägger sig i em stol på verandan. Det är tråkigt inne tycker Tida så hon testar mig hela tiden....hon är ju bara 6 månader men stor å stark som en oxe! Hon har oxå problem med ett ledband så hon går inte ta några långa promenader och det gör ju att hon inte får görs av med nån energi...! Nu tror jag faktiskt att hon tänker sova en stund...Hoppas det! 






Solöga på Storsjön!

Det är mycket nåt nu....ute med Solöga! Det gäller att passa på mesans vädret är bra. Igår följde Lena & Karin å Ansi & Kent med. Jag bjöd på lunch och vi hade det hur bra som helst! På kvällen var jag på tjejfest hos bästa Carina....vi satt ute på hennes veranda till klockan var 23....varmt å skönt....god mat och gott vin! Idag är det Peöle och jag på båten....vi tar en tur runt Frösön.....guppar på vågorna och käkar lunch. Det är magiskt på Stprsjön när vädret ät så här bra! Ikväll blir det grilla med grabbarna och deras flickvänner! Bra start på semestern! 










Semersterstart !

Ännu en dag på KAPAB.....sedan semester! Nils och jag fixar reservdelar...så det blir ordning och reda och lätt stt hitta! Men ännu är jag ensam....PK har åkt till Gällö i nåt ärende och Nils har inte kommit ännu. En solig och varm dag idag oxå....den känns lite svalare än igår men långt ifrån kall. Jag slits emellan det som skall göras hemma....åka båt....hjälpa Emil å Elina....fixa i stugan....åka på semester...! Och så har jag vara två veckor...hur ska det räcka..? Och så har vi Yran och en Boltonfest att klämna in som grädde på moset...! Det löser sig säkert....det brukar ju det! Ikväll blir det nog en tur med båten...eller hjälpa kanske Emil....eller....?!?! Må så gott hörrni! 




Arnjotspelen!

I kväll har jag varit på Arnljotspelen på Frösön med Eivor och Sewe. Det var helt fantastiskt....spelet...kvällen....utsikten....maten...sällskapet...! Allt klaffade! Blev riktigt berörd i vissa delar av spelet...Pappa å Lasse var med ikväll ! Mår så gott nu på verandan och tänker på hur bra jag har det...! Kärlek till er alla...! 










Jobb å värme!

Otrolig varm idag...å jag jobbar på...jag å Nils! Pelle gick hem vid lunch! Jag hämtade ett FB - fynd i Odensala sen cyklade jag hem! Orkade inte gör middag utan cyklade ner till Emil och Elina för att hjälpa till med renoveringen av nya lägenheten....Pelle ville INTE följa med. Idag har bo spaklat väggar...och så har jag städat upp i röran! Nu ska vi käka på Daffys! 






Lite regn.....

......har ingen dött av! Idag regnar det....är varmt och skönt men regn....! Jag har svårt att klä mig idag....jobba på verkstan hela dagen....jobba på katthemmet i kväll och sen avsluta med tjejmiddag hos Karin...! Det blir en liten kasse med ombyte med till jobbet idag! Just nu är regnet sparsamt men jag vaknade av spöregn....och det ska regna hela dagen...! Blir själv på jobbet idag då Nils ska med Tindra till veterinären...! Det löser sig...tur man har simultankapasitet...växelvisa arbetsuppgifter...! Må så gott hörni..! 




Solig måndag...!

Vaknar till en solig måndag....lite kyligt i luften men 25 grader i solen!
En promenad till jobbet....
....bara Nils , Pelle och jag som jobbar denna veckan
och Pelle går hem mitt på dagen alla soliga dagar...
....I wish.....!
 
 
Idag hoppas jag hinna undan lite papper och betalningar...
och förbereda löneberäkningen.
Sen ska jag ju vara på leveransavdelningen..
packa paket och och få iväg så mycket som möjligt av detta.
 
 
Jag måste slå en pling till min frissa oxå....HJÄLP....!
Har lovar Emil och Elina att hjälpa till med flytten och nya lägenheten denna veckan....
riva tapeter stod på schemat...och måla å tapetsera.
Man hinner det man hinner!
 
 
Jag är glad att solen skiner....
trots att jag måste jobba...lättare och roligare att jobba då oxå.
 
 
Godmorgon på er...!
 
 

Verkön!

En tur till Verkön med Eivor å Sewe.....magisk kväll!

















Lunch på verandan!

Idag har jag haft lunch på min soliga veranda.....Asta, Marina,Lena å Karin kom och käkade. Dagens lunch: foliepaket i ugnen med potatis, matjessill, rödlök och ägg....sen Gazpacho med spansk linssallad och rostat vitlöksbröd. Till efterrätt...kaffe å glass!  Till detta drack vi vatten, öl och rosé...! 
Det var  både trevligt och gott! 









Hit å dit...!

Idag lördag... har det varit lite hit å dit...! Vi började med att åka ut till Torvslka för art hämta våra husvagnar som var uthyrda till Storsjöcuppwn...sen blev det en fika på Emmagården. Åkte och handlade på Dollarstore och sedan mat...! Cyklade till atorvalla och kollade på lite fotboll....hem och fixade middag....sedan blev det till att skjutsade ungdomarna hit å dit på olika fester....Emil å Elina skulle till Frösön på glilfest och Lars skulle på firmafest på Marite. Efter middagen tog vi en cykel tur it till Frösönåthamn och så blev det en skön tur med Solöga....på vägen hem tittade vi in hos Eivor och Sewe....satt på dras balkong till över midnatt. Cyklade hem och vissa av oss gick till sängs mesans andra beslutade sig för stt förbereda morgondagens lunch....! Nu Ovrr and Out! 















Nedräkning....

Fredag igen....bara en vecka kvar till några veckors semester....skulle ljuga om jag inte sa att jag längtar! Vi får bara hoppas att sommaren kommer oxå! Idag går Emil på semester....å Leif. Jag och Nils och Pelle jobbar en vecka till....det är otroligt lugnt på telefonerna och lär ju vara ännu lugnare till veckan. Idag bjuder jag på sommarfika och sommargåvor till mina medarbetare....hoppas att vi alla kommer tillbaka i augusti med nys frisks tag! 








Vänner!

Igår var jag bjuden till Biggan på middag...hon bjöd på Tapas...Så otroligt gott! Härliga skratt när Biggan läste högt ur sin dagbok från någon av våra resor till Italien...det var tider det! Idag är det fortsatt jobb på everansavdelningen för mej...och Emil svetsar blad. Så tacksam att han kan svetsa....vete tusan hur det skulle gått annars! Det blir lunch på Arctura idag med Asta, Karin och Biggan. En vecka kvar till semester...!










Ombytta roller!

På grund av sjukdom har vi tvingats byta arbetsuppgifter på KAPAB....Emil svetsar blad och jag packar varor för leverans. Det är tungt att vara på verkstan...betonggolv att stå på...kliva å klättra i hyllor...bära och stressa mot en deadline! Jag var helt slut när jag kom hem igår...fixade middag och somnade. Sov i soffan mellan 19-22....bytte till sängen och sov till kl. 6 i morse...är fortfarande trött! Nu är det bara att gå på igen...hela veckan blir det så här + plus nästa...sedan semester i två veckor och sen lika igen. Vet inte hur länge personen ifråga blir sjukskriven...men det kan bli länge...! Ikväll ska jag till Biggan på middag....om det är bra väder ska jag cykla till Grytan....kanske någon kan hämta mig senare ikväll...! Redan onsdag och solen skiner! 






RSS 2.0