Storsjöyran

Har inte skrivit på hela veckan...! Otroligt vad tiden flyger iväg..Jag jobbar...det är helt OK..! I onsdags var vi på Stråket..först på Parkrocken och sen på Stråket...en jätte kul kväll...synd bara att man måste upp klockan 6...! Igår var det  grillfest på Körfältet..men den "frös inne"...svårt att sitta ute när det är 8 grader och regnar..! Vi var inne hos Annsi å Kent..! Många ungdomar och trångt men otroligt mysigt..! Så har man då jobbat en hel vecka och ikväll blir det Storsjöyran..med Sting, Thåström, Hoffmaestro, Seinano Sey, Hello Saferide, Tove Styrke, Syster Sol och många fler..! Ska bli fantastiskt roligt...hoppas att det slutar att regna oxå...! Vad gör du i helgen då...? 
1:a arbetsdagen....

....efter semestern! Det har varit fullt upp kan jag lova! Emil ovh Noms har fortfarande semester så jag är på flera uppgifter...! Det får lov att gå! 
Ikväll tog vi en skön promenad vid Storsjön....efter regn kommer sol! 

Boltonfest 2015

Nu är den fantastiska Boltonfesten över för i år...och tänk att vädret var fantastiskt! Idag har jag inte gjort så mycket...körde ner bilen till Elina å Emil och åkte å handlade..! Annars bara TV å smågodis! Ungdomarna fortsätter sitt Stråket-festande och ska iväg även ikväll...jag slappar i soffan..ska jobba i morgon! 


Så där ja...

...ännu en missad dag dyker upp...när man ska samanfatta..! PK åkte på jobbet i morse men jag sov ut...dåligt samvete men ändå bra..! Åt frukost med Lars å Knut..på verandan i solen..! Åkte till fina Emil som fyller 24 år idag! Tiden flyger...! Det var en otroligt varm sommar när lille Emil bestämnde sig för att det var dax...! Jag vandrade runt i Lugnvik å profylaxade över grannarnas staket..! Vi lämnade Nils till Moster Maggan å Jonny i Håkansta..! Förlossningen gick bra så klart trots ännu ett snitt..! En lite go å glad kille kom ut..Nils tyckte att det var sådär kul att bli storebror..! 😜 som sagt..Nu har han fyllt 24 år..! 
I kväll har vi fixat trädgården inför Bolton..Käkat middag med Mariell å Nils..fixat ljudet till i eftermiddag....? Välkommen på Boltonfest ni som orkar..! Meeen satan i gatan...

......vad tiden går...! Jag hinner inget mina sista semesterdagar..! Lämnade in Lilla Alice på Djurskukhuset för att ta bort tovor...Jämrade en sur katt på eftermiddagen. Jobbade oxå hela dagen igår...löner å andra inbetalningar som måste göras..En otrolig förkylning välde oxå över mig i går...nyser hostar å fryser...! Tog det säkra före det osäkra å dränkte min förkylning i whiskey..en...! Det blev ännu en tur tur till KAPAB idag...har skrivit in alla ordrar som låg i mejlen..,ca 50st...städat kontor å personalrum....! Så fikade vi på Lits Hembygdsgård...Ikväll kom Knut...barnens kusin..! Fest på balkongen så klart å start på Boltonfest å Yranvekan..! Skit i förlylningen..,! En lat tisdag!

Pelle åkte och jobbade i morse....men jag tog mej inte ur sängen! Slöade hela förmiddagen...inte ett dugg blev gjort trots det hyfsat fina vädret. När Pelle kom hem tog vi en skön promenad nere vid Minnesgärde....en underbar timma vid Storsjön..! Sen blev det en fika på Björkbacka och så kom regnet! Nu sitter vi åter i kuvösen i väntan på middag...! Det var min helt otroligt lata tisdag....
I morgon bitti ska Alice in på Djursjukhuset för att ta bott tovor och jag ska till KAPAB å jobba några timmar.....betala räkningar och fixa löner! 


Sista semesterveckan...

....har startat! Jag tog en lugn morgon eftersom jag sov som en kratta i natt...ångest över det mesta...! Klev upp vid 06:00 och somnade en stund framför TVn..! Snickar - Kalle kom vid 08:30 för att hjälpa PK att fixa innertaket i garaget...jag slöade en stund till..,sen satte jag handen i målarpytsen och målade utsidan på altanen...det jag kunde! Fina Annsi kom på eftermiddagen och hjälpte mej att måla! Tack för det! 💕🙏
Har skjutsat grannen på affären och sen fixar en god middag! Nu sitter vi åter på vår inglasade altan och njuter av den svala sommarkvällen! I morgon säker dom regnet kommer....som ska hålla i sig i över en vecka...ma får fäll si...! 
Möte med the Crew..!

Nu är årets Sommarfest knappt en vecka bort...Boltonfest! 😘💕❤️
Möte med The Crew ikväll så nu har vi styrt upp det hela! 

Den förlorade sonen..,,

....kom hem i morse...! Sen har man inte sett så mycket av honom! Jag har skrapat mera färg å Pelle har målat! Min kropp börjar att protestera lite lätt...har faktiskt ganska ont i mina leder! Men det måste ju göras och snart är vi klar! Nu har jag fixat Tacomiddag till mötet i kväll...vi ska planera Boltonfesten! 


Grattis Pelle!

Idag fyller min Garagegubbe 53 år...Grattis till dej min livskamrat!  💞


Vi var Uppe med tuppen.......å ute var det ösregn! Så en film med Pelle och softade i TVsoffan. Pelle åkte för att se på Traktor Pulling i Flytjärn...jag åkte på stan med Lena! Regn, regn och åter regn! Fixade god födelsedagsmiddag till Pelle och mej och sen kom Nils och Emil med respektive hem på fika och firande på verandan trots det bistra vädret! Denna sommar är det tur att vi har inglasat med infravärme. Ungdomarna drog vidare på sitt...Emil å Elina på fest...Marielle på jobbet och Nils ut med en kompis. Vi gamlingar blir kvar i kuvösen...presis som det ska vara...var sak har sin tid och jag är så nöjd med att bli kvar! Lars missade firandet då han är med flickvän i Norge...kommer hem i morgon! Nu är det en vecka kvar på semestern ovh nu vill jag ha sol...! 
Jag hinner inte....blogga!

Vaknde tidigt i morse...redan vid 07:30..! Satte igång med allt på en gång..! Veden som var kvar på vagnen...ut med alla mattor.....fixa med tvätt å disk...städat hela stugan...Vi åkte från stugan vid 11:30..åkte till Lit för att kolla läget...till Bussgods för att hämta å lämna paket...till källsorteringen med skräp...till Byggmax för att handla lister..! När vi kom hem var det måla som gällde..lister och staket..! Helt plötsligt var klockan över 3 och det var tid att bege sig ner på stan på AfterWork..! Träffade Lena å Sven på Teaterträdgården för en öl..vidare på Placa för middag och vin...avslutade på Sir Winston Sail med en drink...! Träffade Titti, Roos å Frida...kul det! Sen cyklade vi hem...förbi Ansi å Kent på Körfältet...! Nu är vi åter i hemmets lugna vrå...Det kostar på att ligga på topp...! 

Pysslar...!

Vi pysslar på med det som behövs..! Idag blev det en gegantisk vedhögen som låg under verandan. Den skulle på släpvagnen och upp till Huså! Sagt å gjort...efter en frukost med Erika och "Jordgubbs Lisa " satte vi fart...mest Pelle då eftersom jag helt omöjligt kommer in under vår veranda ! Jag hjälpe till med att tömma skottkärran typ...10 gånger..! Erika surfade å spelade spel och vi lastade släpet fullt! När Kerstin å Rrr hämtat sim tös åkte vi till stugan med propoad vagn....ved + vedklyv + gräsklippare. Nu har vi klippt gräs..och kört ved ned skotern..Det gick bra det! Sen har vi varit och hälsat på nya gannarna som bygger hus rakt bortom vårt hus...ett helt nytt område precis bredvid liften! Efter det blev det bastu å en enkel middag! Nu är jag slut som artist..! Det är så otroligt skönt här i stugan...synd att vi inte kan stanna! Dels  ska Pelle bort i helgen och så har vi lånat ut stugan..! Önskar er en fin kväll...här regnar det...men vem bryr sej..! Kram på er alla! 


En lite hjälpreda!

Idag kom Erika till oss...mamma å pappa är på bröllop så hon ska sova hos oss till i morgon. Mycket energi i en 5 åring...jag känner mej helt slut. Roligt har vi haft! Tror jag säger godnatt! 


Måndag å tisdag...!

Igår fick vi en fantastiskt in dag med strålande sol...! Vi var uppe med tuppen..hyrde skylift hos Engelins och körde sopor...så klart! Jag hade tid för nagelvård mitt på dagen och smet från spektaklet..! Pelle satte takplåt å målade  vindskivor och jag fixade mina naglar...och tog en öl på torget..! Rättvist..Nääe men nödigt..! Jag cyklade till Lena i Torvalla på kvällen...vi 
käkade sallad å drack vin...satt på balkongen i solen...Underbart..! Jag cyklade hem vid midnatt! Idag satte jag igång att slipa altanräcket för att kunna måla..! Hann med ca.hälften innan kroppen sa NEJ..! Har ätit god matämnen denna kväll och Pelles bror Anders var här och åt..! Nöjd även ned denna dag trots att kroppen är gråtfärdig! 

Solig söndag...!

Lite pyssel på förmiddagen...vi fick upp vitrinskåpen i vardagsrummet och jag flyttade alla glas som skulle dit. Östa Lena kom och vi åkte till Hembygdsgården i Grytan och tog en fika. Emil och Elina har varit här och käkat middag....vi firade Elina  som fyllde 24 år igår! En mysig dag och söm kväll..Tack för det! 


Solen!

Idag kom solen tillbaka....så skönt ! I natt kom Lars å Malin och i morse kom Malins syster med pojkvän. Jag bjöd på frukost och sen stack gänget till Trondheim för en veckas semester. Jag och Pelle åkte till Lit för att klippa gräs....tre timma senare var vi hemma igen...det blev lite mera jobb om man säger så...! Nu har jag lagt lite kött i marinad...passar på att grilla när vädret är gött..! 

Du e min man....! ❤️🎼

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man

Jag vet hur jag får dig att glömma
så bara nuet spelar roll
Så att du skrattar igen
och slutar att döma dig själv för en stund
och vågar drömmaOch om den bistra verkligheten
är mer än du kan ta just nu
Så låt mig hjälpa dig då
att svälja förtreten
För mig finns det bara du

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man

Du är min man

Och om den bittra hopplösheten
har slagit rot hos dig just nu
Så låt mig hjälpa dig då
att svälja förtreten
För mig finns det bara du

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man
Ny dag!

Sov länge å sen satte vi fart..! Samma rensa i röran som tidigare..Åkt på kupan å återsamlingen....fikat räkmacka på Kupan  å sen fortsatt rensa..! Pelle har målat å jag har försökt sorterat papper...jag blir då otroligt nostalgisk blanda alla foton å sånghäften...har liksom sparat allt..! Lagade god mat trots allt och pratatat massor..! 
Nu väntar jag på Lars som är på G..! Onsdag å torsdag v. 28

Nu har snart min andra semestervecka regnat bort...! Igår förmiddag var jag i Lit och jobbade...betalade räkningar...in med skatt å arbetsgivaravgifter...ringde kunder...En hel del som måste fixas trots att man har semester. Åkte till min svägerska Gerd i Nor igår eftermiddag..! Vi fick en trevlig eftermiddag och en fantastisk kväll / natt med God mat och gott vin....viktiga samtal....vi kom i säng klockan 4 i morse! Ikväll kommer Oelle hem...ska hämta honom på flyget vid 19:00. Känner mej nöjd på allt regnande...nu vill jag ha sol å värme..Jag menar...8 grader och hällregn och vi är en vecka in o juli...! 
Skitväder...! 


 

The real miracle...!
Hur mycket kan man sova....?

Vaknade i morse av att någon stod i hallen tjoade...Det var en man från Oktopal som kom för att besikta vårt hus...För det första trodde jag att han skulle komma klockan 10...och för det andra trodde jag att klockan var kring 7...! Fick brådis kan man lätt säga...tur att jag städade badrummen i går kväll och inte nu på morgonen som jag först tänkte...! Det tog nästan tre timmar att besikta huset...han snokade i alla vrår! Nåväl...det var ju vi som beställt besiktningen inför kommande försäljning..! Men pinsamt att försova sig...hur mycket kan man sova egentligen...? Sov ju 4 timmar igår eftermiddag....lade mej vid midnatt och sov till klockan 9....helt otroligt ! Har tydligen behov av vila! 

Regniga måndag!

Jaha ja...! Idag lyser solen med sim frånvaro och regnet står som spön i backen! Vi hamn ned ett lass till återvinningen innan jag skjutsade Pelle till flyget..Han har åkt till Portugal idag...!  Efter det åkte jag å handlade och sen somnade jag i soffan och sov i fyra timmar..! Nu tänkte jag glo lite på TV men så gick strömmen...ingenting funkar och jag hittar inte felet..! Så jäkla typiskt..,! Väntar på att Nils ska komma hem och hjälpa mej...alltid är det något fel på gamla hus! Lördag å söndag...!

Igår var vi bjudna till Sven å Lena på middag..,Det blev en underbar eftermiddag å en härlig kväll...! Vi sov över...ingen bra idé att cykl hem mitt i natta...! Idag har vi fortsatt att plocka prylar...sorterar å funderar...! Grillade till middag och satt ute i solen så länge som det var möjligt...! Sen kom Nils och Marielle och vi tillbringade resterna av kvällen på den inglasade veandan..! Nu har vi plockat in kuddar å dynor å parasoll för nu kommer det em veckas regnande...om jag förstått detta rätt...! Pelle åker till Portugal i morgon...! Gusk om jag får säja vad jag tycker...! 

Tjejkväll...!

Cyklade på stan i eftermiddag med Pelle å Lena..tog en öl på Torget! Sen gick Lena å jag ut till Carina på Frösön..fina fruntimmer samlade till en god middag..! Mycket prat å skratt ! Cyklade hem i natten..! 

Storsjöcuppen i Östersund!

Ser lite fotboll denna helt otroligt härliga fredag,...smart hem å fixa till mej inför kvällens Tjejfest' 


Semesterdag 4 å 5...!

Igår gick vi en underbar dag med över 30 grader varmt. Vi stökade lite med att sortera och jag klippte gräset....men det var lite fär varmt för så t så det blev solstolen. Fick kaffegäster...Eivor å Sewe kom förbi..! Pelle övade balansen på sin nya leksak...en elektrisk enhjuling...! Vi grillade till middag och satt ute till mitt i natten...en sån kväll, jag ville aldrig gå in! Vaknar till samms sol idag...man tror ju inte att det är sant..! Idag ska vi iväg med grejer på loppis ovh tömma släpvagnen på återvinningen. Ikväll är det tjejfest hos Carina....ser jag fram emot! Det enda som grumlar livet just nu är att Saxon inte varit hemma på ett helt dygn....känner mej orolig...men han brukar ju dyka upp till slut. Hoppas att inget hänt ! 


3:e semesterdagen!

Har fortsatt att sortera och slänga bort....nu har vi snart bara matkällaren kvar att röja ut! Vid lunch åkte vi till Lit för lite koll av läget och så blev det en fila på Caritas Café. På hemvägen åkte vi in i Kännåsen och hälsade på Gunilla. Det har varit växlande väder idag...ömsom sol och ömsom regn! Ikväll tog vi en tur med Thunderbirden och hängde på Veteranbilklubben till Hara....en mysig kväll! 
RSS 2.0