RIP Alice❣️

Idag fick vi släppa taget...låta Alice vandra vidare in i katthimlen❣️ Det känns som rätt beslut och gick lugnt och värdigt till. 

Hon är saknad❣️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Alice❣️

Vill bara berätta att Alice inte mår så bra❣️ 

Måndag 22/2: Hon har haft ont i rumpan i några dagar och I dag var vi till veterinären och tog vi blodprover och blodtryck , alla prover var bra men det tog två timmar.

Tisdag 23/2: Tillbaka hos veterinären och idag sövde dom henne och kollade rumpan men det var inte analsäckarna som jag trodde...det var tarmen som ramlat ut. Den har dom stoppat tillbaka och så ha dom sytt några stygn för att hålla tarmen på plats.

Onsdag 24/2: I dag var hon på röntgen för att se om hon har tumörer i tarmen. Om hon har cancer kommer vi att ta bort henne...det kan bli snart beroende på vad röntgen visar. Är det inte cancer så ska vi så klart bota å kurera henne. Det är inte kul just nu...mycket mediciner att tvinga i henne och svårt att få i henne mat å vätska.. ❣️ Nu är vi hemma...och Alice med oss hem ..dom kunde inte se några tumörer men bilder är skickade till England för analys..Återbesök för att ta stygnen på fredag.❣️

Torsdag 24/2: Hon vill bara sova...äter inte och dricker inte...jag har tvingat i henne vatten med en doseringsspruta men det blir ju bara milliliter. Jag ringde veterinären i morse och har tid kl.10:00 idag. Vet inte riktigt hur detta slutar......❣️😢

(null)

(null)Ruth 90 år!

Igår och idag har vi firat min svärmor Ruth som fyller 90 år idag. Jag, Pelle och Ruth var och åt på En liten Röd igår kväll...trevliga timmar med god mat. Idag var vi hem till Ruth i Ås på kaffe och tårta. Det gick bra att hålla distans...vi var där i omgångar...grannarna gick när vi kom och sen var det bara Nils som dök upp. 
Tänk att få fylla 90 år och vara så pigg som min svärmor..! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Fort var det gjort...

....ännu en arbetsvecka är över...så blir det när man bara jobbar tre dagar i vecka! Igår åkte Oelle till stugan men jag blev kvar hemma...Alice är inte pigg...hostar och hulkar och slickar sig i rumoan så hon blir helt röd och sårig. Provade att få på henne tratt igår för att eliminerasluckandet...det gick sådär..! Vi ska träffa veterinären på måndag...får se vad hon säger. Idag måste jag på jobbet en sväng...bara en kortis senare i eftermiddag. Min svärmor Rut fyller 90 år på söndag och på något sätt ska vi försöka fira henne...hur det ska gå till får vi se...något ska vi hitta på❣️
(null)


Halloj..❣️

Nu är det länge sedan jag skrev! Vi har inte varit till stugan på ett tag då varken Pelle eller jag är så pigga. Jag har min rygg och mina höfter och Pella har gjort illa ett knä när han skottade snö för några veckor sedan..att skotta tak med all denna snö år inte lätt. Svårt oxå att ta sig till stugan..pulsa mördarbacken i djupsnö är inte heller någon lek. 
Så förra helgen var vi hemma som konvalescenter och jobbveckan flöt på.....möten  med Företagarna via telefon och en hel del ordrar..men vi jobbar fortfarande bara tre dagar/ vecka. Pelle åkte bort ned polare i helgen och jag blev ompysslad. I fredags kom Lena å Karin och lagade middag till mig...god mat..mycket vin och så sov dom över. På lördagen var jag bjuden på middag till Maggan på Körfältet. God mat där med och vin så klart. Nils var snäll och skjutsade mig tur å retur...Tack för det❣️ Pelle kom hem på söndag eftermiddag och vi käkade hämtmat från Madonna för att fira alla ❤️ dag...såg lite filmer och mådde gott. Nils, Marielle och barnen har varit här och hälsat på...tror det var förra söndagen  dom dök upp och käkade lunch med oss...så mysigt att träffas❣️
(null)


Tjejmiddag....

....och nu redan helg ..igen❣️

I onsdags kom Lena å Karin till mej i Lit på tjejmiddag. Det var mysigt och trevligt på alla sätt och länge sedan vi träffades. Denna tantmiddag bjöd oxå på koll av blodtrycket...! 😂 Börjar vi bli gamla eller vad..?!? Till middag blev det lax och mycket vin. 
Idag är det fredag..helg igen och en hel vecka sedan jag åkte ner till syster i Uppsala.
 Idag åker vi runt på kundbesök i Östersund och så blir det en tur till Svenstavik med kälkramar.
 Det var meningen att vi skulle åka till Huså idag men Pelle har gjort illa ett knä och kan knappt gå så det blev inget av den resan.
 Vi har -10 idag och strålannde ☀️ Önskar dej en fin helg❣️
(null)

(null)

(null)
(null)


RSS 2.0