Dagen efter....

......kvällen före...! Det blev en otroligt rolig fest igår....30 st. vänner kom för att fira Jonny! God mat och dryck....musik och prat natten lång...! Tack Maggan å Jonny för en rolig helg! Idag tar vi det lungt...Grabbarna är på bio och kommer hit på middag senare...Maggan och hag ser film hemma. Mitt tåg går 23:30....natt tåg hem till Östersund....önskar att det fanns ett snabbare sätt att ta nej hem..! 








Jonny 50 år!

Idag ska vi fira min svåger Jonny som fyller 50 år. Hela dagen ska vi fira och avsluta med fest ikväll. Vi börjar med löjromstoast och bubbel....löjrom från Kalix! 



Uppsala..!

Dag 1.....Uppsala..! Vaknande tidigt och körde igång matlagning direkt..! Kul att laga mat tillsammans..kul att hjälpa till..! Vi fixade allt tillsammans ' ❤️ Tack Maggan för att du är min fina syster!?  
Nu lägger jag ner mitt huvud på kudden. Å susaar gott! Puss till fina Lars! 






 

Mot Uppsala!

Nu sitter jag på tåget till Uppala.....vansinnigt med människor....klustrofobiskt fullt. Men jag har hittat min plats och ska snart duka upp ost  vin...till middag! Längtar till syster å svåger och helgens kalas.! Och så längtar jag efter Lars så klart..! ÄDet ska bli kanon kul att träffas! 


Möte med Företagarna....

....och Tjejmiddag! Jobbade halva dagen och sen var det dags för lunchmöte med FöretagarnaÖstersund. Idag handlade möte om nya Föreslrifter gällande arbetsmiljön , som kommer i mars. Sen åt vi så klart god lunch och knöt kontakter. Efter detta hade jag ledig eftermiddag och passade på att göra stan...handlade presenter och var på Loppis. Klockan 17 var det dags för Tjejmiddag hos Lena...! God mat å mycket prat..! Tillbaka i Lit vid 22:45...ganska trött eftersom jag klev upp redan vid 5 i morse...Nöjd med dagen eftrrsom jag hittade den perfekta presenten! 














Kalas...!

Idag var det dax för kalas...ett 85års..! Jag tog bussen från Lit11:15 och landade hos svärmor i Ås 12:15..! Sen var det all in i köket i nästan 7 timmar..!
Det var en jätte trevlig fest och jag å min avägerska roddade runt i köket...! Tack Gerd för det! Jag var  tillbaka i Lit vid 19;00...Emil var snäll å körde mig hem..! 
Grattis Ruth 85 år! 

Bilder från min brygga i morse...jag ville inte åka..! 




Gräsänka..!

Pelle for till Huså igår eftermiddag men jag blev hemma. Orkade inte packa ihop och ta mej iväg..! Jag gick på Pizzerian och käkade middag och tog ett glas vin all by myself...sen hem till TVn..! Idag bär det av in till Östersund...ska handla födelsedsgspresenter och träffa vämner..Lena och Marina möter upp...och så ska jag ta med mej Moster Maggan ut på ett glas vin..Det blir en bra dag! 

Solnedgång igår! 

Vin på Madonna


Soluppgång i morse..! 



En bra dag...

Har hunnit med det jag skulle himna idag...lugnare idag än igår!  Som vanligt en skön promenad på lunchen. Beställde tågbiljetter till Uppsala inför nästa helg då svåger fyller år och det är kalas..något att se fram emot...även om det bara blir jag som åker...Pelle blir hemma med katterna..! Åkte till Emil Och Elina efter jobbet och bjöd dem på middag...jätte trevliga timmar fick vi med goda samtal och frågelek. En mycket bra dag...och kväll. I morgon får jag kavla upp ärmarna igen då Nils blir hemma..bara att köra så det ryker..! Pelle åker till Huså i morgon kväll...men jag blir nog hemma i Lit...har inte bestämmt mej hundra ännu...men det lutar åt hemma..! Jag är för trött...orkar inte släpa mat å katter...blir hellre hemma..! På söndag ska jag dessutom hjälpa svärmor med en bjudning...hon fyller 85 år..! Men hur jag ska ta mej till Ås på söndag utan bil är ju en annan fråga..! Undrar hur bussarna går härifrån på söndagarna...? 

Over and Out! 





Back on track...

....det vill säga...tillbaka på jobbet idag! Sov gott på min nya madrass...försov mej faktiskt! Mycket siffror idag på jobbet...betalat räkningar och rotat runt bland andra siffror...besök av redovisningsbyrån som hjälper mig med bokföringen...kvitton hit å staplar dit..Vissa dagar är det bara så...siffror...siffror...siffror...! I morgon är en annan dag..! 
Ikväll har jag förberett morgondagens middag...Pelle och jag ska ta med mat hem till Emil och Elina och bjuda på middag. 
Det var den onsdagen det! 




Tur å retur....

....till stan! Skulle köpa en ny/begagnad säng till gästrummet...det fanns en bra/fräsch via blocket...men den var såld när vi kom fram..! Så vi åkte på Jysk som hade halva priset på madrasser idag...och köpte nya bäddmadrasser till oss själva. Lite andra ärenden blev det oxå...ärenden åt KAPAB + handla mat...och middag på  McDonalds av alla ställen..! 




Vilodag...!

Idag är jag hemma....vilar från jobbet...! Är egentligen inte jätte sjuk men har en begynnande förkylning och har därför sovit som sig bör i natt..! Tar en OD...Oners Day och vilar en dag...Tacksam för att jag har möjlighet att göra det..! Sover i soffan och däremellan njuter jag av en fantastisk utsikt..! Katterna är nöjda att få kuta ut å in som dom vill..! 


 

Längtan efter våren....

.....och längtan efter sol och värme! 
Dom sa på Vädret i morse att idag börjar våren...i södra Sverige. Hos oss här i Jämtland beräknas våren komma i mitten på mars..! Jag längtar verkligen efter vårvintern som sakta men säkert går mot vår och sommar. Idag fick vi i alla fall en skön vinterdag med en härlig lunchpromenad. Synd att solen dalat när man slutat för dagen...! 








Slö å slapp...!

En söndag som jag vilat mej igenom! Lena å Biggan åkte mitt på dagen...jag tog en promebad och sen blev det soffan och filten och flippandemellan  kanalerna. Pelle kom hem vid 2 tiden..! Jag har gjort långkok på kotletter...blir gott med gräddig sås och ugnspotäter..lite lingon..! I mormgon startar en ny vecka...med nya möjligheter! Önskar dej en skön söndagskväll! 

Puss till min gubbe på AllaHjärtansDag! 




Myyys..!

Tog en långsovmorgon...en promenad å en fika på Caritas Café..! På eftermiddsgen kom mina älskade vänner Lena å Biggan..Vi har pratat...skrattat..å druckit vin...sett på TV...Mellon och Gay-galan..! Kärlek
 till er alla!   







Tjejfest.....

.....å tjejhelg! Tusen Tack Maria Leijonklou för tjejfesten igår...så jätte kul att träffas! Gott vin och goda ostar..! Jag sov över hos Marina - Tack för sängplats! I helgen var det meningen att jag skulle bo hos Biggan som inte vill vara ensam när Sven är borta. Men så beslutade sig Pelle för att åka till Huså...utan katter..! Jag tänkte ett tag att jag skulle ta med mej dem till Biggan men insåg snart att det var bättre att tjejerna kom till mej i Lit..Men så blir det inte..Biggan får i alla fall sällskap av Lena å Karin...Tur det...hon som inte vill vara ensam i huset. Jag bryr mej inte att jag är ensam...ganska skönt tycker jag! Pelle är som sagt i Huså...å jag är hemma på Östersundsvägen med katterna. Skönt med fredag! 









Huuur det kan bli.,.!

Idag har jag lagt min KAPAB-enegi på leveransavdelningen...Marielle var sjuk! Det fungerade fint med hjälp av både Emil å Nils..Teamwork..! Åkte in till stan vid 4 för att göra några timmar på Katthemmet! Det funkade oxå bra...tillbaka i Lit vid 19:00..! Omelett å ett glas rött vin..! Nu ska jag förbereda mej för morgondagen...packa väskan för att övernatta i stan. Åker med Emil in efter jobbet..! Ska på tjejkväll hos Maria Leijonklou och sova hos Marina..! Det kommer att bli en jätte kul kväll..! På fredag kväll är det meningen att jag åka till Biggan för att spendera hela helgen hos henne i Grytan ...tjejhelg...pyjamasparty...vinfest..! Men Pelle ska till Huså och det känns otroligt knöligt att jag måsta släpa med sig två katter...kattmat...kattsand...kattlåda...till Biggan i Grytan...!!! Tänkte att pyjamas/tjej/vin/helg-partyt kunde vara hos mej i Lit i stället...! Men om detta  vet ingenting...ännu..! Vi får se...det löser sig..! Jag har oxå en hel del andra grejer att lösa under våren...saker som kolliderar...å styrelsemöten..å jobbgrejer..å resor..och...och...och..! 
Jag borde sortera ut i mitt....! 

Hej..hej! 





Funderar på.....

.....vad jag ska skriva om...?!?! 
Dagarna ser liksom lika ut..jobba å sova..å äta..! Orkar inte så mycket på kvällarna och undrar varför..?!? Borde kanske skaffe mej en hobby..något att pyssla med när jag inte jobbar. Längtar efter våren..solen...ljuset...! Jag vill sitta på min bryggan..dricka vin å doppa tårna Indalsälven...! Men ännu är det några månader av snö å regn å slask att leva igenom. Tror jag måste skaffa lite vitaminer mot mörker å trötthet!  
I morgon efter jobbet ska jag vara på Katthemmet några timmar...ska passa på att handla mat när jag ändå är i stan..! OCH i morgon har halva veckan gått..igen! Nu Ullared..!

Idag bjöd jag på Semlor på jobbet! 





Inte mycket sova...!

Var uppe länge igår och väntade på Saxon som aldrig kom in..! Var ut vid 01:30 och letade..Hörde hur han skrek och slogs med en annan katt...som stack när jag kom. Fick i alla fall med mej honom in..! Han var helt slut...gick inte ens ut i morse...Jobbigt att vara nyinflyttad och försvara å ta nya revir. Ikväll är han inne! 


Alice har tuggat i sej mina tulpaner idag..! 




Ännu en helg...

....har gått! En ny vecka startar i morgon...Nils jobbar hemmiftån så det blir jag, Emil och Pelle som roddar på plats..! Veckan som kommer innehåller en hel del..! På ondagkväll har jag ett pass på kattklubben...på torsdagkväll ska jag hem till Maria Leijon på ost å vin...fredag till söndag är det pyjamasparty hos Biggan..! Undrar bara vart jag ska göra av katterna under en hel helg..??? Pelle åker till stugan å jsg har då ingen bil..! Han kan skjutsa nej å katterna till Biggan säger han...men vet inte om Lena ska ta ned hundrn...! Vi får se hur det blir med allt..! Idag tog Pelle och jag en lååång promenad i omgivningarna...var nog ute  i närmare 2 timmar! Skön eftermiddag vid TVn...god middag...rött vin..! Puss på er alla! 










Sköna lördag!

Sov länge och och sen blev det lite städ och plock..! Vi tog en lång skön promenad över gamla Litsbron och bort till slalombacken..! Jag var mycket i Litsbacken nör jag var ung...gick slalomskola och var där på kvällsskidåkning med kusin Anna och hennes pappa Olle. Jag hade gamla begagnade skidor och för stora pkäxor..! Vi fick alltid varm svartvinbärssaft och bulle att fika. 
Efter promenaden tog vi en fika på Caritas Cafe! 
En mysig dag!








Manfall..!

Idag har jag och Emil jobbat själv..! Marielle jobbar inte fredagar...Nils var sjuk...Pelle var på resande fot...i alla fall på på förmiddagen...! Emil har tillverkat sågblad och hjälp mej packa och jag har svarat i telefonen, skrivit order, packat och skickat gods...letat försvunna paket...och tagit kunder i butiken..! Ganska trött vid avslut..! 
God middag ikväll och ett långt samtal med Lars! 

Nu röttvin! 




Tack Carina!

Åkte in till stan efter jobbet...levererade sågblad till en kund och gjorde lite ärenden. När jag var klar så var det över en timma kvar tills min tid hos frissan. Så jag åkte in på Kallkällvägen för att säja hej till nån av de gamla grannarna...det blev Eivor som fick ett besök. Hon hade bedök av andra grannar...Siv å Krister, dom skulle käka tillsammans och jag blev bjuden på hemmagjord ärtsoppa...! En sån tur man(jag)kan ha...Otroligt trevligt å gott! Tack Eivor! Sen blev det Frösön och Klippstugan...och som vanligt lyckades min frissa med uppdraget...! 
Nöjd med min frisyr är jag...hon kan din sak Carina! Tusen Tack! 👍🏻😊






Over the Hump!

Så var denna onsdag över...över halva veckan har gått! I morgon blir det jobb som vanligt och sen ska jag till Carina och fixa håret....det ska bli skönt....ingen frisyr kvar längre med utväxten from Hell och helt platt..! Hugaligen...! Men i morgon blir det som sagt andra bullar..! 
Undrar som vanligt hur jag ska ha det med frisyren....och som vanligt lämnar jag detta till Carina! 




Jobba...äta...sova...!

Nu är jag i en sån period igen...när jag inte orkar mer än att jobba..! Kan ju ha att göra med att jag varit ensam på lager ochleveranser då Marielle var ledig hela förra veckan...! Tur hon är tillbaka i morgin..! Längtar efter Lars gör jag oxå...å efter Syster Yster...måste kanske ta en tur Uppsala snart...! ❤️


 

RSS 2.0