Sååå trött!

Nu sitter jag här med datorn i knä, det gick sådär med mina planer för kvällen må jag säga. För det första så hittade jag inte de julklappar jag var ute efter, bara en. Det blir svårt i år att träffa rätt! Ungdommarna vill ju bara ha pengar, men det tycker inte jag är så kul att ge bort. Tänkte på när dom var små och jag bara behövde besöka Barnens Hus och så hittade jag något till dem alla. Det är lite mer komplicerat nu för tiden!



Jag fick ge upp och åka hem till middagsfix. Det blev fullkornsmakaroner och köttbullar, inte så värst tycker jag då, men Lars och Emil var nöjda. Själv wokade jag svamp, tomater och röd mangold och år cornfilè till. Pelle åt ute med kunder och Nils Satt på bussen från Stockholm.



Jag åkte ned och hämtade Nils på bussen till kl.19, lämnade över bilen till honom. Han fick köra hem själv och jag gav mig iväg på min runda. Jag sprang Rådhusgatan från busstorget och fram till ICA Kvantum, upp Odenskogsvägen, genom industriområdet, Körfältet och hem. Det tog en timma. Här är 7-8 grader kallt och det var friskt att vara ute och skönt att komma hem. Nu har jag badat, sett på House, druckigt en kopp te och har inte det minsta lust att ta mig an min bångstyriga garderob. Det är ju en dag i morgon också, eller hur!?



Det är märkligt vad orken tar slut efter kl.22 nu för tiden, jag är inte van det. Jag brukar var en nattuggla, men nu blir inget gjort på kvällar och nätter längre. Är det åldern? Kan det ju inte vara för då borde jag vara pigg på morgonen och det är jag inte.



Kommentarer
Postat av: Gubben

Lita på en gubbe - det är bara en tillfällig svacka...

2007-12-12 @ 11:07:58
URL: http://gubben.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0