Ledig dag!

Jag har pecis beslutat mig för att vara ledig idag, behöver hinna undan här hemma. Detta är en av fördelarna att vara "sin egen", jag behöver inte fråga någon om lov. Det måste naturligtvis passa verksamheten men de gör det idag. Jag skall försök få upp lite advent runt om i huset. Jag vet att det är väl tidigt, men till helgen så försvinner alla dagar till Julfest & Sponsorfest och helgen därpå är det redan advent. Jag ser att en hel del redan har satt upp gardiner och stakar så jag är inte först. Jag skall också ta itu med en jätte hög med lakan som skall manglas, rena kläder som skall in i skåp o lådor, dra runt dammsugaren några varv, och så detta helt otroliga plockande av saker som ligger fel. Så skall jag handla och frosta av frysen, och baka maränger och och och och....Man hinner det man hinner! Jag skall njuta också har jag bestämt  - för att det är vacker ute - för att det snart är jul som jag älskar  - för att jag är frisk - för att dom spelar så bra musik på radion just nu.
" Bättre att gå på hal is och ha det glatt än att gå i lera o sörja!"

Jag skall också ta mina 10 km, det skall bli skönt att för en gångs skull promenera i dagsljus. Nils är hemma och är sjuk dag med, får se om han går att använda till nåt bra under dagen.
Här är otroligt vackert idag, det ligger som ett vitt frost täcke över hela landskapet och är -6.


Kommentarer
Postat av: Gubben

Vackert!
SJälva har vi runt nollan idag! Lite trist kanske! Men med hundar i huset finns inga undanflykter som godtas. Håller med, det är skönt att vara frisk nog att orka vara ute...
Sköt om er!

2007-11-21 @ 18:21:47
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?&id=Gubben

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0