Seg deg dag!

Och jag som skulle göra så mycket idag, har inte rört en fena på hela dagen. - Nu måste jag gå ut ! - Nu måste jag gå ut ! Men näää, jag kunde inte förmå mig att ta mig ur soffan en gång. Jag känner mig helt utpumpad, utslagen, absolut helt utan eneregi. Det är precis som om två veckors arbete har ramlat över mig. Så det blev ingen promenad idag! Jag och Ozzy har suttit ihop kurade, lyssnat på regnet och flippat på kanalerna. Jag känner mig så onyttig och lat, nästan som om jag gör något som är förbjudet. Som om någon snart skall komma på att jag smiter och säga åt mig att nu får det vara nog!

Men vem skulle göra det? Pojkarna sover ju halva dagen själva och Pelle har inte kommit tillbaka från Kina ännu. Det är bara jag själv som har svårt att varva ner efter mycket jobb, tror attjag var uppe till 03:00 inatt. Varför kan man ju fråga sig? Jag kan inte sova, klev upp kl.7:30 Det blir bara 4,5 timmars sömn, för lite men inte alls ovanligt när det gäller mig.

Nu tror jag att jag skallta ett bubbelbad och öppna en flaska vin. En sån här lat lördag kanske är vad min trötta lekamen behöver



Ma råkes!!

Kommentarer
Postat av: Gubben

Skaffa en hund - eller två - så är problemet med lata dagar över!
160 mm, hål 16 mm, finns sådana?

2007-11-17 @ 15:58:50
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?&id=Gubben

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0