Lyxmiddag!

Ugnstekt Röding med Messmörssås.

*Lägg rödingen på ett fat, salta rikligt!
*Sätt ugnen på 200°C och ställ in fisken.
*Låt fisken steka ca 15- 20 minuter, vänd fisken.
*Värm upp 3-5 dl grädde och klicka i 3-4 msk. messmör,
låt allt bli varmt utan att koka.
*När du tycker att fisken nästan är klar,
 häll gräddblandningen över fisken.
*Strö flagad mandel över.
*Låt allt få lite färg och bli klart.
*Sila av gräddsåsen, 
*Koka mandelpotatis till.
*Sallad så klart!

Gott som bara den!


Kommentarer
Postat av: Maina äääälskar röding

"va äckligt..."...;o)

2008-08-22 @ 20:30:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0