Fotboll Sverige - Malta!

Sverige - Malta just nu 1 - 0.............


Heja Sverige!! :O)"I kväll är det meningen att Sveriges krampaktiga uppträdande offensivt ska bytas mot sprudlande anfallsfotboll som genererar mål. Sverige har gjort åttonde minst mål av alla lagen i Europas VM-kval så här långt. Malta, Azerbadzjan och Färöarna är några av blåbärsnationerna som är sämre på att hitta nätet.


Till kvällens match på Nya Ullevi saknas både Henrik Larsson och Johan Elmander vilket öppnar upp för att det blir Marcus Berg som får kampera ihop med Zlatan Ibrahimovic mot det maltesiska försvaret.


På det svenska mittfältet är Anders Svensson tillbaka och är givetvis spelsugen. Konstigt vore det om Daniel Andersson och Kim Källström, som båda stod för katastrofala insatser mot Danmark, båda får fortsatt förtroende.


Mikael Nilsson kommer inte att finnas med i kväll. Högerbacken, som blev syndabock i matchen mot Danmark, har problem med ett lår och hinner inte bli spelklar till matchen. Behrang Safari kommer troligen att ersätta.


Malta har ännu inte hittat målet i årets VM-kval och ligger hjälplöst sist i gruppen på en poäng.


Troliga laguppställningar:


Sverige:

Andreas Isaksson; Adam Johansson, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Behrang Safari; Rasmus Elm, Kim Källström, Anders Svensson, Victor Elm; Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg.


Malta:

Justin Haber; Alexander Muscat, Luke Dimech, Jonathan Caruana, Shawn Bajada; John Hutchinson, Ryan Fenech; Roderick Briffa, Andre Schembri, Andrew Cohen; Daniel Bogdanovic."

( www.sportal.se)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0