......ännu en dag....

Roliga timma på Jamtli idag...! Jobbade från tidiga morgonen bytte om och tog med mej Thunderbirden ner på Jamtli. Det blev bra med dans å fika å visa fina bilen för de åldringar som ville se. ÖP var på plats....så med lite tur är vi tidningen igen .......bilen och jag! Var tillbaka på jobbet till kl.1....mycket att göra hela eftermiddagen...och en stund in på kvällen. Handlade på vägen hem...middag och soffan....dödens dödstrött....! Undrar om det är valvakan i söndagsnatt som tar ut sin rätt...?








Kommentarer
Postat av: Marina

Japp - Anita med Thunderbirden i ÖP idag :) Idag ska vi tömma farmors lägenhet - hon somnade in i går morse efter några dagars sjukdom. Är man 92 år tål inte kroppen (hjärtat) tuffa infektioner. Då det står hyresgäster till boendet på kö så har vi 48 tim på oss. Btw.... Jag tycker INTE om dimma 😠

Svar: Men oj då...beklagar förlusten! ❤️

En sån jäkla bild dom lyckades ta på mej få....bedrövligt..! Hon tog ju massor med bilder och så väljer hon DEN....!
jamtlandspower

2014-09-17 @ 07:52:38
Postat av: Marina

Tänkte på det... Varför ta en bild när hon kliver ur bilen...? Tack men det känns lugnt med farmor...lite stök med allt runtomkring nu bara - men jobbet ger 10 dagar ledigt :) har begärt 3. Sen en dag till för begravningen.

2014-09-17 @ 21:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0