Solig söndag å vanlig måndag!

Igår söndag var vi till Svenstavik ned grejer som skulle på zinkning sen tog vi en tur runt Storsjön å letade fikaställen...vi hamnade på Frösövallen...som vanligt...Gott kaffe å macka i solen. Sen kom grabbarna med respektive hem på grillmiddag...mycket trevligt å mysigt...saknade dock Lars! Vanlig måndag idag...med en medarbetare minde! Nu är jag där igen...jobbar på med lager å leveranser och sköter mitt eget jobb på sidan om...när det finns tid eller på kvällar p helger...! Så kan det gå när inte haspen är på..! Ikväll har vi kört grejer på sopstationen...levererat varor till kunder...handlat på Jula...hämtat packmaterial hos Daus och lagat en god Gazpacho till middag...tagit reda på tvätten...och vattnat mina fina pelargonier...!
 I morgon är en annan dag. 







Kommentarer
Postat av: Marina

Det går dom runt liksom....😜 Vi har besiktning på vår lägenhet idag hör hemma alltså. På söndag lämnar vi Frösön och blir stadsbor 👍 Fullt upp i veckan - men så kul 😊💕

2015-08-25 @ 08:22:52
Postat av: M......

Så svårt att kommentera ibland - ser ju inte vad jag skriver 😕

2015-08-25 @ 08:24:39
Postat av: Marina

Besiktningen gick igenom - C tyckte att lägenheten var i bättre skick än han trodde den skulle vara efter 20 år..:) Så - glad är jag!

2015-08-25 @ 12:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0