Slutet på det som var....men början på något annat

Nu är Yran slut...och min semester är slut..för denna gång. Torsdagens grillfest blandades med fotboll,  ÖFK - Fola Esc,  det blev en fantastisk kväll med  god mat och lite annat. Ungdomarna drog vidare till andra fester och lämnade kvar gamlingarna. Tack Ansi och Kent för en kul kväll! 
 I fredags var det dax för Malte att besöka farmor å farfar igen...då mor å far skulle ut å äta. Och det gick bara bra! 
I lördags var det dax för Mej och Pelle att släppa loss på stan! Vi tog bussen in till stan vid 13:00...käkade lunch på stråket...tog en öl...gick upp till Jane Doe för ännu en öl...besökte Maggan å Jonny där dom bodde...tillsammans ned dem mötte vi upp Allan å Marina för mat på Teater Trädgården för lite mat. Det blev Pizza efter mycket om och men... Sen var vi hem till Marina å Allan en sväng för visning av lägenhet och gott vin. Kvällen avslutades på Dalwhinnie och en sväng på Marina och Allans veranda! Vi tog bussen till Lit kl. 01:00....en helkväll kan man helt klart säga!  Tack alla som bidrog till en mycket rolig kväll! 
På söndagen samlade Syster och jag våra familjer för en Brunch på Café Jaktstugan...vi var 14 personer + lille Malte som käkade tillsammans innan de från Uppsala åkte hem. Mycket gott å trevligt!
 Igår eftermiddag kom Lars och Knut hit till Lit. Vi såg fotbollen tillsammans och grillade och dom sov över här. Kul att få rå om dem lite extra !
 Idag har jag jobbat...första dagen efter semestern och allt flöt på som vanligt. Det är bara Emil som är fortsatt ledig...ännu en vecka! Tog en omväg hem från jobbet för att få till några extra kilometrar. Vi åt middag ute idag och sen dog jag i soffan...helt slut! Det blir förhoppningsvis tidigt sängläge ikväll.  


Kommentarer
Postat av: Marina

Härliga bilder! Kul kväll var det..vi hann ju även med Temperance..;o) Söndagen blev lugnochfin med en liten promenad ut till Frösön och Surfbukten.

2017-08-01 @ 12:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0