Guldgala och Tjejmiddag!

I torsdags var det dax för Guldgala med fina Företagare på Frösö Park. Jag var där i egenskap av styrelsemedlem i Förestagarna Östersund och som företagagare så klart!  Glitter & Glamor...bubbel & snittar....god mat & vin...musik & dans...nomineringar & prisutdelning. En fin kväll med bra ekunderhållning och glada pristagare. 
På fredagen var det Tjejmiddag hos Alexandra med Körfältsgänget...och jag hann med en AW med bästa Marina innan bussen till Körfältet...En mysig och kul kväll på alla vis...kom hem med bussen till Lit vid 22:15. 
Igår lördag började jag dagen med att vara barnvakt åt mina fina barnbarn Haeliy & Malte...lek och och gos i några timmar. Efter detta åkte jag in till stan för en lunch med moster Maggan...vi fick några fina timmar på Restaurang Viktoria med god mat och goda samtal❣️Härligt att kunna träffas lite spontant över en bit mat och ett glas vin. 
Pelle har varit i Husåstugan hela helgen och kommer hem nån gång i eftermiddag...det blir lax i ugn till middag och en lugn kväll framför TVn..! 
Jag borde ta en promenad i nysnön som fallit under natten...men vi får se hur det blir..Är mysigt att sitta här  framför brasan oxå❣️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Marina

...ja det var mysigt. Tack för att du tog initiativet och tack för vinet! 💕 Fina moster Maggan! 🌸 Jisses vad snö det kommit och fortsätter gör det - ljust och fint tycker jag. 💕🌸💕

2019-11-10 @ 16:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0