En hel vecka...

...som bara försvann..! 

I torsdags var jag på en föreläsning på Gamla Teatern med Företagarna Östersund, digital föreläsning med Olof Röhlander -  "Bra är det nya bäst"....trevligt intressant och kul! 

På kvällen tog Pelle och jag en AW på Madonna innan vi gick hem till Alice. 

Den lediga fredagen åkte vi in till Östersund för lite kundbesök och en fika på Röda Korset. På fredag kvällen träffade jag ett gäng damer  på Söders Krog. Vi sa adjö till Maria Lejonklou som flyttar till Gotland nästa vecka. En mycket trevlig kväll med god mat..gott vin och massor med prat. Jag hade turen att få skjuts hem till Lit med Maria Westman...Tusen Tack för det! På lördag morgon kom Malte & Hailey för att umgås med farmor å farfar i några dagar...Så fint att ha dem här ❣️Lek ute å inne....pannkaksfest och bad....sång å sagor. Blandad kompott i dagarna tre❣️Vi skjutsade hem barnen på måndag kväll. 

Avslutade helgledigheten med en god middag på Pizzeria Madonna. 

En hetsig  tisdag på KAPAB avslutades med en TV kväll i soffan. 

Ikväll har vi kört vår båt Vilda till Bomsund för Vinterförvaring och så har vi varit till Strömsnäs hämtat en vinkyl som jag köpt för 500kr...helt ny! 

I morgon efter jobbet ska vi försöka ta oss till Huså för några sköna dagar i stugan...njuta av frisk luft och sova...bara jag orkar packa.. ❣️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0